Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (12)

СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИЙ КООПЕРАТИВ "РЕШНІВЕЦЬКИЙ"

#30743376

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.10.2022 3056468 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.07.2021 2886069 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: позапланова перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Микитюк Віктор Вікторович — головний державний інспектор відділу нагялду в АПК та СКС
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.03.2021 2270441 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Микитюк Віктор Вікторович — головний державний інспектор відділу нагялду в АПК та СКС
Порушення:
Положення про навчання з питань охорони праці розроблено без урахування специфіки виробництва та вимог нормативно - правових актів з охорони праці
Не затверджено перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу з питань охорони праці
Не розроблено і не затверджено відповідний перелік робіт з підвищеною небезпекою, які виконуються на підприємстві
Керівники робіт не завершують проведення первинного, повторного, позапланового та цільового інструктажу перевіркою знань у вигляді усного опитування або за допомогою технічних засобів, а також перевіркою набутих навичок безпечних методів праці
Повторні та первині інструктажі з питань охорони праці проводяться не у відповідності до виконуваних робіт працівниками (не вказується номер та назва інструкції з охорони праці).
Керівником підприємства не визначений перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання)
Програма вступного інструктажу не враховує особливостей виробництва
Покарання: відсутні
09.03.2021 2335886 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
30 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
сільськогогосподарське підприємство
31133, Хмельницький р-н. , Хмельницький р-н, С. Решнівка
Учасники:
Гальома Василь Володимирович — Голова СГК «Решнівецький»
Цибульський Михайло Леонідович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області майор служби цивільного захисту
Чиж Сергій Володимирович — Заступник начальника управління – начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Порушення:
Не проведено ідентифікацію потенційно-небезпечного об’єкта.
Керівник об'єкта не визначив своїм розпорядчим документом спеціальні місця для куріння, які необхідно позначити відповідним знаком або написом, і місця, де встановлюють урну або попільницю з негорючих матеріалів.
Електрощити, групові електрощитки у всіх будівлях не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту
В електропроводках в складських приміщеннях зерноскладів відгалужувальні та з'єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів
Не розроблено графіки проведення спеціальних об'єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту, які щороку затверджуються керівником після попереднього погодження з виконавчими органами міських (районних у місті) рад, районними (міськими) державними адміністраціями та територіальними органами ДСНС України. (не надано відповідно завірених підтверджуючих матеріалів)
Не проведено перевірку (ревізію) наявних установок від прямих попадань блискавки.
Усі підсобні та складські приміщення господарства не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Для кожного приміщення об'єкта не розроблені та не затверджені керівником об'єкта інструкції про заходи пожежної безпеки.
В усіх будівлях не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Під час експлуатації було знижено рівень пожежної безпеки, установлений законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, прибудовано дерев’яну споруду до складів зберігання зернової продукції.
Не проведено технічне обслуговування наявних первинних засобів пожежогасіння
На території об'єкта на в'їзді (виїзді) відсутня схема території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, пірсів та градирень, під'їздів пожежних автомобілів до них.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях"
Не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту органів дихання, які відповідають всім небезпекам підприємства. (та від бойових отруйних речовин (респіраторами).
Біля місця розташування водонапірної башти призначеної для цілей пожежогасіння не встановлено покажчик (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів).
Не розроблено та не вивішано на видному місці інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії).
Дерев’яні (металеві) конструкції покриття (крокви, лати) складів зберігання зернової продукції, контори ,свиноферми не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в усіх будівлях підприємства не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. Під час здійснення нагляду (контролю) не надано відповідним чином завірені документи.
Територія підприємства, будинки, споруди, приміщення, технологічні установки не забезпечені первинними засобами пожежогасіння (переносними вогнегасниками) згідно норм належності.
Не заключено договір на обслуговування з аварійно-рятувальною службою.
У приміщенні свиноферми та зерноскладу, електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлені на горючій основі (конструкції) та без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Не проведено захист будівель, споруд та зовнішніх установок у від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.(тваринницькі приміщення, сінник ,АЗС, зерносклади, ДКУ, віялка) .
Не встановлено по одному газовому вогнегаснику з величиною заряду вогнегасної речовини 3 кг і більше на 20 м-2 площі підлоги приміщеннях з оргтехнікою.
АЗС не забезпечено розрахунковою кількістю плівкоутворювального піноутворювача для ліквідації можливих пожеж протипожежною технікою.
Переносні вогнегасники не розміщенні у всіх приміщеннях шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности". Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2 - 2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
Приміщення, контори, зерноскладів (комор) матеріального складу, автотракторної майстерні та тваринницькі приміщення не обладнано системою протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією)
На території АЗС по периметру відсутнє обвалування (стінки з негорючого матеріалу) де застосовано площадка (відкритого) зберігання нафтопродуктів.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки "Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою", а також клас зони.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
18.05.2020 1711210 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню корона вірусної хвороби (COVID-19)» від 17 березня 2020 року № 530-IX, встановлено заборону на проведення заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
сільськогогосподарське підприємство
31133, Хмельницький р-н. , Хмельницький р-н, С. Решнівка
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.05.2020 1892865 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Об'єкти:
СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИЙ КООПЕРАТИВ "РЕШНІВЕЦЬКИЙ"
31133, Хмельницька обл., Старокостянтинівський р-н, С. Решнівка
Учасники:
Костецька Ольга Петрівна — Головний спеціаліст відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Порушення:
Немає в наявності у осіб, діяльність яких пов"язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів допусків (посвідчень) на право роботи із зазначеними пестицидами і агрохімікатами
Покарання: відсутні
02.09.2019 1673290 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Здійснення державного нагляду (контролю) щодо дотримання вимог законодавства у сфері використання та охорони земель
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Гальома Василь Володимирович — Голова правління СГК "РЕШНІВЕЦЬКИЙ"
Порушення:
Відсутні агрохімічні обстеження ґрунтів земельних ділянок, що перебуває в користуванні сільськогосподарського кооперативу та розташовані за межами населених пунктів Решнівецької сільської ради Старокостянтинівського району на площі 916,4216 га в межах кадастрових кварталів 6824286900:02:004; 6824286900:02:003; 6824286900:02:002; за межами населених пунктів Ладигівської сільської ради Старокостянтинівського району на площі 139,9021 га в межах кадастрових кварталів 6824285000:03:004; 6824285000:03:005;
Покарання: відсутні
25.07.2019 1663657 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Здійснення державного нагляду (контролю) щодо дотримання вимог законодавства у сфері використання та охорони земель
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Гальома В.В. — Голова правління СГК "РЕШНІВЕЦЬКИЙ"
Гальома В В — Голова правління СГК "РЕШНІВЕЦЬКИЙ"
Порушення:
Відсутні агрохімічні обстеження ґрунтів земельних ділянок, що перебуває в користуванні сільськогосподарського кооперативу та розташовані за межами населених пунктів Решнівецької сільської ради Старокостянтинівського району на площі 1245,5131 га в межах кадастрових кварталів 6824286900:02:004; 6824286900:02:003; 6824286900:02:002; 6824286900:02:001; за межами населених пунктів Ладигівської сільської ради Старокостянтинівського району на площі 139,9021 га в межах кадастрових кварталів 6824285000:03:004; 6824285000:03:005
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.06.2019 1384843 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Учасники:
Гальома Василь Володимирович — Керівник СГК "РЕШНІВЕЦЬКИЙ"
Порушення:
відсутні агрохімічні обстеження ґрунтів земельних ділянок, що перебувають у користуванні сільськогосподарського кооперативу та розташовані за межами населених пунктів Решнівецької сільської ради Старокостянтинівського району на площі 1245,5131 га за межами населеного пункту Ладигівської сільської ради Старокостянтинівського району на площі 139,9021 га
за межами с.Решнівка на території Старокостянтинівського району, виявлене самовільне зайняття земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності 1,64 га, що розташована в межах кадастрового кварталу 6824286900:02:006
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.07.2018 1209259 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: під час спроби провести планову перевірку суб"єкта господарювання, підприємством було відмовлено у зв"язку із тим, що на даний момент триває мараторій на проведення перевірок
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.07.2018 1076924 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів; додержання законодавства у сфері ветеринарної медицини
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.03.2018 2121686 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Хмельницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки:
Підстави:
За інформацією Держстату, ДФС, Пенсійного фонду України
Порушення:
Покарання: відсутні