Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (13)
Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ З НАСІННЕВОЇ ТОРГІВЛІ"

#30578096

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
21.10.2019 1492708 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
51 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство «КОМПАНІЯ З НАСІНЕВОЇ ТОРГІВЛІ
03035, Київська обл., м. Київ, вул. Толстого, 63
Учасники:
Гуменюк М.С. — Директор
Гуменюк М С — Директор
Порушення:
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не проводитися відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Не надано документи щодо виводу тривожних сповіщень від приймально-контрольного приладу систем протипожежного захисту на пульт централізованого пожежного спостерігання СПС, договір на технічне обслуговування СПС та СО) (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО).
Двері евакуаційних виходів не зачинено на замки, які відчиняються з середини без ключа.
Сходові клітки, коридори та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не проводитися відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Не надано документи щодо виводу тривожних сповіщень від приймально-контрольного приладу систем протипожежного захисту на пульт централізованого пожежного спостерігання СПС, договір на технічне обслуговування СПС та СО).
Ширина проходів між стінами та штабелями у складських приміщеннях менше 0,8 м (Приміщення надані в орендне користування підприємству ТРИАЛ СИСТЕМ).
На території об’єкта допускається розміщення звалища горючих відходів.
Посадові особи та працівники відповідальні за дотримання правил пожежної безпеки не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО).
Ширина проходів та місця штабельного зберігання продукції не позначена обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО).
Не надано декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам пожежної безпеки приміщень (Приміщення надані в орендне користування підприємству ФЛАГМАН МОТОРС).
Приміщення для електронно-обчислювальних машин обробки даних не обладнане АСПГ відповідно Таблиці А.2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Приміщення надані в орендне користування підприємству ГЮНСЕЛ).
Електророзетки в приміщеннях встановлені на горючій основі (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра (Приміщення надані в орендне користування підприємству АВТОЛЮКС).
Допускається експлуатація та влаштування тимчасових ділянок електромереж (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО, ГЕПАРД, АВТОЛЮКС, АРТ МИЛЛ).
Складські приміщення не відокремлені від загальних приміщень протипожежними дверима та перегородками (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО, ГЕПАРД, АВТОЛЮКС).
Не надано декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам пожежної безпеки приміщень (Приміщення надані в орендне користування підприємству ГЮНСЕЛ, ТРИАЛ СИСТЕМ, УКРКАНЦТОРГ).
Пожежні кран-комплекти не розміщуються у вбудованих або навісних шафах, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального їх огляду без розкривання.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Системами пожежної сигналізації, системою оповіщення та управління евакуацією людей) (Приміщення надані в орендне користування підприємству ГЮНСЕЛ, ТРИАЛ СИСТЕМ).
Допускається складання горючих матеріалів під електроустаткуванням та електрощитами на відстані менше 1 м. (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО, ГЕПАРД, АВТОЛЮКС).
Не влаштовано повздовжній прохід не менше 2-х метрів при ширині складу більше 10 метрів (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО).
Ширина проходів між стінами та штабелями у складських приміщеннях менше 0,8 м (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО).
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) (Територія надана в орендне користування підприємству ФЛАГМАН МОТОРС).
Складські приміщення категорії В та площею більше 1000 м2 не обладнані автоматичними системами пожежогасіння. (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО).
Ширина проходів та місця штабельного зберігання продукції не позначена обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно (Приміщення надані в орендне користування підприємству ТРИАЛ СИСТЕМ).
Робоче місце комірника у складському приміщенні не обгороджено заскленими перегородками з негорючого матеріалу заввишки не менше 1,8 м, які не перешкоджають евакуації людей та матеріальних цінностей (Приміщення надані в орендне користування підприємству ТРИАЛ СИСТЕМ).
Не надані підтверджуючі матеріали щодо проведення заміру опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж від короткого замикання (Територія надана в орендне користування підприємству ФЛАГМАН МОТОРС).
Складські приміщення не відокремлені від загальних приміщень протипожежними дверима та перегородками (Приміщення надані в орендне користування підприємству ГЮНСЕЛ, ТРИАЛ СИСТЕМ).
В складських приміщеннях допускається експлуатація побутових електронагрівальних приладів (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО, АВТОЛЮКС).
Складські приміщення не відокремлені від загальних приміщень протипожежними дверима та перегородками (Територія надана в орендне користування підприємству ФЛАГМАН МОТОРС).
Пожежні крани не перевірені на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів у журналі обліку технічного обслуговування.
Грати на вікнах приміщень де перебувають люди не виконані розпашними або легкозйомними.
Складські приміщення категорії В зі зберіганням продукції на стелажах висотою 5,5 м і вище не обладнані автоматичними системами пожежогасіння. (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО).
Не всі приміщення обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Системами пожежної сигналізації, системою оповіщення та управління евакуацією людей).
Евакуаційні виходи не позначені світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного освітлення
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників (Територія надана в орендне користування підприємству ФЛАГМАН МОТОРС).
Посадові особи та працівники відповідальні за дотримання правил пожежної безпеки не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки (Територія надана в орендне користування підприємству ФЛАГМАН МОТОРС).
Не проводиться перевірка системи зовнішнього протипожежного водопроводу (пожежних гідрантів) на тиск та витрату води з оформленням відповідного акту.
В складських приміщеннях допускається складання продукції навалом (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО).
В електропроводках вибухонебезпечних і пожежонебезпечних зон відгалужувальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО, ГЕПАРД, , АВТОЛЮКС, АРТ МИЛЛ).
Допускається прокладання електричних кабелів транзитом через складські приміщення (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО, ГЕПАРД, АВТОЛЮКС).
Робоче місце комірника у складському приміщенні не обгороджено заскленими перегородками з негорючого матеріалу заввишки не менше 1,8 м, які не перешкоджають евакуації людей та матеріальних цінностей (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО, АВТОЛЮКС).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО, ГЕПАРД, АВТОЛЮКС).
Металеві сходи на шляхах евакуації не виконані з межею вогнестійкості не менше ніж R 60 MO (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО, ГЕПАРД).
В кабінетах та коридорах допускається експлуатація та влаштування тимчасових ділянок електромереж.
Не всі приміщення обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Системами пожежної сигналізації, системою оповіщення та управління евакуацією людей) (Приміщення надані в орендне користування підприємствам СОЛО, АВТОЛЮКС, ГЕПАРД).
Апарати відключення освітлювальних мереж в складських приміщеннях не встановлено поза межами (ззовні) вказаних приміщень на не горючих стінах (перегородках) (Приміщення надані в орендне користування підприємству ГЕПАРД).
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Системами пожежної сигналізації, оповіщення та управління евакуацією людей) (Приміщення надані в орендне користування підприємству ФЛАГМАН МОТОРС).
Не надано декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам пожежної безпеки приміщень (Приміщення надані в орендне користування підприємству СОЛО, ГЕПАРД, АВТОЛЮКС).
Допускається експлуатація та влаштування тимчасових ділянок електромереж (Приміщення надані в орендне користування підприємству ГЮНСЕЛ, ТРИАЛ СИСТЕМ).
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
На шляхах евакуації першого поверху допускається влаштування стаціонарного турнікету.
Приміщення для електронно-обчислювальних машин обробки даних не відокремлене від загальних приміщень протипожежними дверима та перегородками (Приміщення надані в орендне користування підприємству ГЮНСЕЛ).
Не для всіх приміщень визначений клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.09.2018 1366929 Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Перевірка виконання вимог раніше виданого припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Шевчук Микола Данилович — Головний енергетик
Порушення:
5 порушень
Покарання: відсутні
26.04.2018 1152584 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Учасники:
Гуменюк Микола Сергійович — Генеральний директор
Порушення:
22 порушення
Покарання: відсутні
26.04.2018 520525 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Підпадає під дію Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні