Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (11)
Будівництво (182) Перевірки (5)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛУЦЬКЕ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО-ЛУЦЬКСВІТЛО"

#30555550

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
30.08.2021 2908493 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Андрушко Володимир Петрович — головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.02.2021 2291591 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
24 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Шийко Микола Іванович — Головний державний інспектор
Андрушко Володимир Петрович — головний державний інспектор
Порушення:
Роботи, вказані в Переліку робіт з підвищеною небезпекою, що виконуються на підприємстві не відповідають Переліку робіт з підвищеною небезпекою, затвердженому наказом Держнаглядохоронпраці України від 26.01.2005 № 15, НПАОП 0.00-2.01-05.
Під час укладання трудового договору з працівниками, які в своїй діяльності використовують екранні пристрої, роботодавець не поінформував під розписку про наявність на їх робочих місцях шкідливих виробничих факторів, які виникають під час роботи з екранними пристроями та ще не усунуто, а також про можливі наслідки їх впливу на здоров’я працівників відповідно до вимог статті 5 Закону України „Про охорону праці”.
На підприємстві не розроблені з урахуванням конкретних видів робіт, виробничих умов, функціональних обов'язків працівників навчальні програми проведення спеціального навчання з питань охорони праці.
Роботодавець не забезпечив навчання і перевірку знань працівників з питань охорони праці та безпечного використання екранних пристроїв до початку роботи з ними.
Не заземлена металева трубостійка, на фронтальній стіні складу матеріалів, яка улаштована для підводу електричних кабелів.
Допуск до роботи кранівника, стропальників, машиністів підйомників, працівники, які виконують роботи з робочої платформи підйомника не оформлені наказом по підприємству.
На підприємстві не призначена особа, яка виконує функції служби з охорони праці в порядку сумісництва, та має відповідну підготовку.
Перелік інструкцій з охорони праці, що діють на підприємстві не затверджений її керівником
Під час укладання трудового договору з Савонюком Ігорем Івановичем роботодавець не проінформував працівника під розписку про наявність на його робочому місці небезпечних і шкідливих виробничих факторів, які ще не усунуто, можливі наслідки їх впливу на здоров'я та про права працівника на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства і колективного договору.
Роботодавець не забезпечив регулярне навчання працівників правилам користування ЗІЗ та демонстрацію їх правильного застосування.
На підприємстві не визначений перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування, а також тривалість стажування.
Обладнання, що перебуває в експлуатації на підприємстві (автомобільний підйомник АП-17 (зав. №175)) не пройшло періодичного технічного огляду .
Положення про службу охорони праці підприємства не враховує специфіку виробництва та видів діяльності, чисельності працівників, умов праці, не визначена структура служби охорони праці, її чисельність, основні завдання, функції та права її працівників відповідно до законодавства.
Не навчені в установленому порядку працівники, які виконують роботи з робочої платформи підйомника
Наказом керівника підприємства не призначена особа, відповідальна за проведення вступного інструктажу. При прийомі на роботу 20.07.2020 року водію автотранспортного засобу Бернаку Василю Івановичу не проведений вступний інструктаж.
В протоколах засідання комісії підприємства з перевірки знань з питань охорони праці №№7-9за 2020 рік перелік вказаних у протоколі нормативних актів з охорони праці, за якими проводиться перевірка знань, не відповідають визначеним Покажчиком нормативних актів з охорони праці.
Заступник директора Малець Олександр Михайлович, як член комісії з перевірки знань з питань охорони праці підприємства. не пройшов навчання з загальних питань охорони праці в спеціалізованому навчальному закладі.
Не ведуться журнали технічних обслуговувань і ремонтів обладнання.
Працівники, безпосередньо зайняті на роботах, зазначених у Переліку робіт з підвищеною небезпекою (машиністів підйомників, працівників, які виконують роботи з робочої платформи підйомників) не пройшли спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці.
В розділі «Загальні положення» інструкцій з охорони праці №1, №9, №10 підприємства не вказаний перелік і характеристика основних небезпечних та шкідливих виробничих факторів для цієї професії (цього виду робіт), особливості їх впливу на працівника.
Працівники, які виконують роботи з робочої платформи підйомника, не забезпечені відповідними інструкціями з охорони праці.
Членами комісії перевірки знань з питань охорони праці не складений з урахуванням специфіки діяльності підприємства перелік питань для перевірки знань працівників з питань охорони праці.
Суб’єктом господарювання, який експлуатує обладнання, не забезпечена його безпечна експлуатація, а саме - наказом по підприємству із числа навчених в установленому порядку працівників не призначені: - працівник, який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією обладнання; - працівник, відповідальний за утримання обладнання у справному стані; - працівники, відповідальні за безпечне виконання робіт вантажопідіймальними кранами, підйомниками.
Положення про навчання і перевірку знань з питань охорони праці підприємства не відповідає специфіці діяльності, не сформовані та не оприлюднені плани-графіки навчання і перевірки знань з питань охорони праці.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
30.11.2020 2434758 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Мазін В В — директор
Головчак Н.О. — головний спеціаліст
Мазін В.В. — директор
Головчак Н О — головний спеціаліст
Порушення:
подання суб'єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб
Покарання: відсутні
28.09.2020 1957250 Будівництво об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середнім (СС2) та значними (СС3) наслідками, що підлягає ліцензуванню Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із середніми та значними наслідками
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.10.2019 1449795 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Тихий Олександр Степанович — Начальник відділу - старший державний інспектор
Єндрущук Марія Петрівна — старший державний інспектор
Тарасюк Олександр Миколайович — Начальник відділу - старший державний інспектор
Порушення:
Відсутній первинний облік утворення відходів
Відсутні угоди на передачу відходів
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом