Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (1)
Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Будівництво (3) Перевірки (5)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "АВТОДОРСЕРВІС"

#30441310

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.12.2021 2290068 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
58 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Мясніков Євгеній Сергійович — Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки.
Чорний Віктор Володимирович — Заступник начальника відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Спатарь Дмитро Володимирович — Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення:
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: відсутній журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці на підприємстві.
Електрозварник Гончаренко О.Г, не пройшов періодичну атестацію
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: Роботодавець не призначив посадових осіб, які забезпечують вирішення конкретних питань охорони праці.
Керівником підприємства не забезпечено комплектування працівників та електроустановок підприємства випробуваними засобами захисту від ураження електричним струмом відповідно до норм комплектування.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: електрозварник ручного зварювання Гончаренко О.Г, який самостійно підключає зварювальне обладнання, не пройшов перевірку знань на ІІІ групу з електробезпеки; не пройшов спеціальну підготовку та не має кваліфікаційне посвідчення з записом про допуск до виконання зварювальних робіт
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці (на підприємстві не функціонує служба охорони праці), а саме: зберігання балонів здійснюється без накручення ковпаків.
Роботодавець не набув право на виконання робіт підвищеної небезпеки на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці, а саме: зварювальні роботи.
На підприємстві не проведено опосвідчення стану безпеки тих електроустановок підприємства, що вичерпали свій ресурс, який провадиться експертно-технічними центрами Держнаглядохоронпраці або іншими спеціалізованими організаціями, які мають дозвіл Держпраці на виконання таких робіт.
Головний енергетик (особа відповідальна за електрогосподарство) Бибик О.А. та головний механік Назаренко О.С. які проводять інструктажі (повторні, цільові) працівникам підприємства, не вносять запис про перевірку знань та допуск до роботи працівників в «Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці».
Роботодавець не набув право на виконання робіт підвищеної небезпеки на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці, а саме: роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 м.
Роботодавець не отримав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником та погоджений з Держпраці список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією.
Роботодавець не отримав дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки, а саме: гірничошахтне та гірничорятувальне устатковання та устатковання для видобутку, транспортування, дроблення, сортування та збагачення корисних копалин і огрудкування руд та концентратів, а саме: дробарка Щекова СМД – 110 А, інв. № 10400013 за адресою: м. Київ, вул. Куренівська, буд. 16, яке знаходиться на балансі підприємства.
Роботодавець не отримав дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки, а саме: обладнання та захисні системи, призначені для використання в потенційно вибухонебезпечних середовищах, а саме: газова котельна.
Роботодавець не набув право на виконання робіт підвищеної небезпеки на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці, а саме: обслуговування верстатів з обробки металів.
Роботодавець не набув право на експлуатацію устатковання підвищеної небезпеки на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці, а саме: великотоннажний та інший технологічний транспортний засіб, а саме: бульдозер Т-170 інв. № 10400118, каток ДУ-185 інв. № 10400043, каток СП-124 інв. № 10400044, трактор Т-170-1 інв. № 10400185, за адресою: м. Київ, вул. Куренівська, буд. 16.
Працівник підприємства Дзюба О.В., допущений до роботи з металообробними верстатами, не пройшов спеціальне навчання і перевірку знань з питань охорони праці по НПАОП 0.00-1.71-13.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником підприємства список адміністративно-технічних працівників, яким дозволяється одноосібний огляд електроустановок.
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці (на підприємстві не функціонує служба охорони праці), а саме: на балонах ЗВГ (зріджений вуглеводний газ) відсутня біла розпізнавальна кільцева смуга завширшки 100 мм.
На підприємстві використовуються не випробувані у встановленому порядку та строки засоби захисту від ураження електричним струмом – викрутки інв. № б/н – 6 одиниць.
Журнал реєстрації осіб, що потерпіли від нещасних випадків (гострих професійних захворювань (отруєнь) на виробництві не встановленої форми.
Працівник підприємства Арженіков В.М., призначений відповідальним за збереження, справність та використання електроінструмента, а також допущений до роботи з ручним електрифікованим інструментом, не пройшов спеціальне навчання і перевірку знань з питань охорони праці по НПАОП 0.00-1.71-13.
Роботодавець не отримав дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки, а саме: устаткування напругою понад 1000 В – електроустаткування ТП–4485; силовий трансформатор 10/0,4 кВ типу TTV-AI 630 кВА, зав. № 84487, рік виготовлення – 1980; КЛ-10 кВ, яке знаходиться на балансі підприємства.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення, а саме: електротехнічний працівник підприємства: Арженіков В.М., який обслуговує та ремонтує електрообладнання, розташоване у вибухонебезпечних зонах (газова котельна) (вибухозахищене електрообладнання), не пройшов перевірку знань інструкцій заводів-виробників, інструкцій з охорони праці та не мають відповідного запису у посвідченні з електробезпеки.
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці (на підприємстві не функціонує служба охорони праці), а саме: Стулчасті ворота для в’їзду на територію підприємства відкриваються назовні.
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці (на підприємстві не функціонує служба охорони праці), а саме: при в’їзді на територію підприємства не встановлено знак обмеження швидкості 10 км/год.
Роботодавцем не проведено експертне обстеження (технічне діагностування) електрообладнання, яке досягло граничного строку експлуатації, а саме: електрообладнання ТП–4485; силовий трансформатор 10/0,4 кВ типу TTV-AI 630 кВА, зав. № 84487, рік виготовлення – 1980.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником перелік робіт з підвищеною небезпекою.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: працівник підприємства – особа відповідальна за електрогосподарство Бибик О.А., не пройшов періодичний медичний огляд.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві, для обслуговування електроустановок, використовуються металеві драбини (стремянки).
Засоби захисту з гуми, що знаходяться в експлуатації, не зберігаються в спеціальних шафах, на стелажах, полицях, в ящиках, сумках або в чохлах.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: порушується допуск відряджених працівників до робіт в електроустановках, а саме: - на підприємстві відсутній лист, в якому зазначено цілі відрядження та списки відряджених працівників ЕТЛ ТОВ «СПЕЦТЕСТБУД» та ЕТЛ ПП «ЕНЕРГОРЕМОНТ», які можуть бути призначеними керівниками робіт, наглядачами і членами бригади, а також про працівників, яким може бути надане право видачі нарядів.
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці (на підприємстві не функціонує служба охорони праці), а саме: На бокових штуцерах балонів для вибухонебезпечних горючих речовин (пропан) відсутні заглушки.
Роботодавцем не отримав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: роботи в діючих електроустановках і на кабельних лініях напругою понад 1000 В.
На підприємстві відсутній список електротехнічних працівників, затверджений керівником.
Керівник підприємства Лук’янов Л.А., не пройшов (періодичне) навчання і перевірку знань з питань охорони праці.
На підприємстві застосуються драбини, на яких відсутні: інвентарний номер; дата проведення наступного випробування; належність цеху (дільниці тощо).
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення та не функціонує служба охорони праці, а саме: відповідальною особою за безпечне проведення робіт, що виконувались в електроустановках підприємства, а саме виконання випробування та вимірювання електрообладнання та електромереж загального призначення, не встановлено можливість безпечного виконання даних робіт, адже до роботи допущені працівники ЕТЛ ТОВ «СПЕЦТЕСТБУД», які не мають відповідного запису у посвідченні з електробезпеки згідно вимог діючих правил та які пройшли перевірку знань з питань охорони праці з порушенням вимог діючих правил. Враховуючи викладене, роботи з випробування та вимірювання електрообладнання та електромереж загального призначення, працівники ЕТЛ ТОВ «СПЕЦТЕСТБУД» у 2021р виконувати заборонено відповідно до діючих правил.
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці (на підприємстві не функціонує служба охорони праці), а саме: відкриті площадки для зберігання транспортних засобів вздовж стін і огородження території, де установлюються автомобілі, не обладнані колесовідбійними пристроями.
Роботодавець не отримав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: заповнення, злив і ремонт балонів, контейнерів, цистерн та інших ємностей із стисненим, зрідженим, отруйним, вибухонебезпечним та інертним газом, їх зберігання, за адресою: м. Київ, вул. Куренівська, буд. 16.
Роботодавцем не проведено позачерговий технічний огляд із розробкою регламентів технічних оглядів на продовжуваний строк безпечної експлуатації електрообладнання, яке досягло граничного строку експлуатації, а саме: електрообладнання ТП–4485; силовий трансформатор 10/0,4 кВ типу TTV-AI 630 кВА, зав. № 84487, рік виготовлення – 1980.
Роботодавцем не організовано проведення лабораторних дослідження умов праці працівників та атестації робочих місць на відповідність нормативно-правовим актам з охорони праці, зайнятих на важких роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці.
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: У відділі енергетика журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не встановленої форми.
Роботодавець не отримав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: роботи у вибухопожежонебезпечних та/або пожежонебезпечних зонах, а саме: газова котельна.
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці (на підприємстві не функціонує служба охорони праці), а саме: прохід працівників на територію підприємства здійснюється через ворота, прохідна відсутня.
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці (на підприємстві не функціонує служба охорони праці), а саме: відрядженим працівникам ЕТЛ ТОВ «СПЕЦТЕСТБУД» та ЕТЛ ПП «ЕНЕРГОРЕМОНТ», із записом у журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці, не проведено первинний інструктаж з охорони праці.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення, а саме: енергетичною службою для електрообладнання, яке розташоване у вибухонебезпечних зонах (газова котельна), не розроблено план ліквідації аварій, у якому, з врахуванням специфічних умов, передбачаються оперативні дії працівників щодо ліквідації аварійних ситуацій, а в разі їх виникнення – з локалізації, максимального зниження тяжкості наслідків.
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці (на підприємстві не функціонує служба охорони праці), а саме: На місцях зберігання балонів (складах) відсутні інструкції, травила і плакати стосовно поводження з балонами, які знаходяться на складі.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: проводи, підключені до зварювального апарату, мають пошкоджену ізоляцію.
На підприємстві не проводиться періодичний огляд засобів захисту із записом в журнал.
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці (на підприємстві не функціонує служба охорони праці), а саме: відрядженим працівникам ЕТЛ ТОВ «СПЕЦТЕСТБУД» та ЕТЛ ПП «ЕНЕРГОРЕМОНТ» із записом у журнал реєстрації вступних інструктажів з питань охорони праці, не проведено відповідний інструктаж.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: у тексті інструкції з охорони праці № 44, яка затверджена наказом від 25.09.2018 р., існують посилання на НПАОП, вимоги яких враховуються при розробленні інструкції.
Роботодавцем не отримав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: ремонт, технічне обслуговування устаткування напругою понад 1000 В.
забезпечив утримання, експлуатацію і обслуговування електроустановок відповідно до вимог чинних нормативних документів, а саме: - не забезпечив достатню кількість електротехнічних працівників (відсутні оперативні працівники); - не забезпечено перевірку знань працівників (електрик Арженіков В.М.) у встановлені строки згідно з вимогами ПТЕЕС; - не забезпечив проведення профілактичних випробувань та вимірювань електроустановок згідно з правилами і нормами (ПТЕЕС), а саме: електрообладнання ТП–4485; силовий трансформатор 10/0,4 кВ типу TTV-AI 630 кВА, зав. № 84487, рік виготовлення – 1980; КЛ-10 кВ; електроустановок газової котельні; - не забезпечив проведення технічних оглядів електроустановок підприємства, що призвело до наявності наступних порушень: - обладнання РУ-10 кВ ТП-4485 не очищено від пилу та бруду; - не проведено перевірку дугогасильних камер вимикачів навантаження, не встановлено ступень зносу газогенерувальних вкладишів та обгоряння нерухомих дугогасильних контактів в ТП–4485.
Роботодавець не одержав дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки, а саме: вантажопідіймальні крани і машини: Екскаватор-навантажувач інв. №10400017, навантажувач ТО 18Б інв.№ 10400024, екскаватор Борек-2101 інв. № 10400157, екскаватор Борекс інв. №10400157, фронтальний навантажувач інв. №10400159, екскаватор-навантажувач JCB інв. №10400168, навантажувач Bobcat-863Н інв. №10400181; екскаватор Борекс-2201 інв. № 10400180, екскаватор ЕО2628 інв. № 10400179, навантажувач Т-156Б інв. №10400178, навантажувач ТО-18Б інв. № 10400183, таль ручна передвижна інв. № 10600177, таль ручна стаціонарна інв. № 10600114, за адресою: м. Київ, вул. Куренівська, буд. 16.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: огляди, виявлення і ліквідація несправностей в електроустановках не виконуються. Відсутні оперативні журнали для записів результатів огляду електроустановок.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення, а саме: не розроблена та не погоджена в Держпраці спеціальна інструкція з виконання робіт з обслуговування електрообладнання, яке розташоване у вибухонебезпечних зонах (газова котельна.).
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці (на підприємстві не функціонує служба охорони праці), а саме: територія підприємства не утримується в чистоті та порядку та не освітлюється.
Покарання: відсутні
16.12.2020 1882077 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.03.2019 1574372 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Дьомкін Андрій Сергійович — Начальник КП АВТОДОРСЕРВІС
Порушення:
Не надані дані щодо озеленення санітарно-захисної зони (СЗЗ) підприємства мінімальна площа озеленення СЗЗ в залежності від ширини зони - для підприємства повинна складати 50%
Не надані дані щодо концентрації та рівнів шкідливих факторів на зовнішній межі санітарно-захисної зони, зверненої до житлової забудови
Покарання: відсутні
21.03.2019 1492456 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
офісні приміщення
04073, Київська обл., м. Київ, вул. Куренівська, 16-А
Учасники:
Порушення:
посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»;
не всі переносні вогнегасники розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для їх повного відчинення
з другого поверху будівля не передбачено евакуаційні виходи відповідно до вимог державних будівельних норм;
в складських приміщеннях та електрощитовій клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах не відповідає класу вогнестійкості цих перешкод;
глухі грати на вікнах де перебувають люди, не виконано розпашними або легкозйомними
не проведено навчання працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки;
в вибухонебезпечних і пожежонебезпечних зонах електричнікоробки закриті кришками виконані з горючих матеріалів
існуючі вогнегасники не перевірені та не перезаряджені відповідно до вимог інструкції з експлуатації
в приміщеннях дозволяється експлуатація тимчасових дільниць електромережі;
у приміщеннях на видимих місцях біля телефонів не вивішені таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
не проведено перевірку блискавкозахисту будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008
зєднання, відгалуження та окінцювання жил електричних проводів і кабелів в приміщеннях не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
приміщення не обладнані системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації) в порушення додатку А (обов’язковий) ДБН В.2.5-56:2014
для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу 1 раз на рік не проведено випробування на тиск та витрату води з оформленням акта;
не проведено замір опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання;
Покарання: відсутні
26.04.2018 1210484 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні