Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (12)
Банкрутство (1) Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЛАСТІВКА"

#30433870

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
03.02.2020 1792847 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
22 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
магазин "Ластівка"01135, Київська область, м. Київ, пр-т. Перемоги, 148/1
01135, Київська обл., м. Київ, Пр-Т. Перемоги, 148/1
Учасники:
Колтипін Михайло Анатолійович — Головний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ Святошинського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Допускається експлуатація тимчасових електромереж.
В приміщені допускається розташування подовжувача на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільно негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 м.
Не на всіх дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку не вказаний порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Евакуаційні виходи не позначені світловими покажчики «Вихід».
Допускається застосування на шляхах евакуації килимового покриття з невизначеним показником щодо горючості (за ДСТУ Б В.2.7-19), займистості (за ДСТУ Б В.1.1-2), димоутворювальної здатності (за ГОСТ 12.1.044) та токсичності продуктів горіння (за ГОСТ 12.1.044) відповідно до ДБН В.1.1-7.
Групові електрощитки не оснащені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаними значенням номінального струму апарата захисту.
Пожежні кран-комплекти не мають отворів для провітрювання і не пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
В приміщеннях на першому поверсі допускається експлуатація проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
Не всі посадові особи пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Не в повному обсязі пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в приміщеннях не виконане за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки, які повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги.
Для приміщень складського призначення не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», які необхідно позначити на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень.
Пожежні кран-комплекти не рідше одного разу на рік не проходять технічне обслуговуванню з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
На вогнегасниках відсутні облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Приміщення не обладнане автоматичною пожежною сигналізацією.
Працівниками не пройдені навчання з питань цивільного захисту у тому числі правилам техногенної безпеки.
Не всі вогнегасники забезпечені розтрубом або гнучким рукавом (відповідно до типу вогнегасника)
Відсутні знаки безпеки відповідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Вогнегасники не розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
В приміщеннях не вивішені на видимих місцях інструкції про заходи пожежної безпеки.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не вказані знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом