Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (15)
Перевірки (2)

ПРЕЛЕСНЕНСЬКА ГІМНАЗІЯ ЧЕРКАСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КРАМАТОРСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

#30378147

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.08.2021 2491476 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівля школи
Донецька обл., Слов'янський р-н, С. Прелесне, вул. Шкільна, 2
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.01.2020 2052533 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: додержання (виконання) вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Булаєв Костянтин Олексійович — Інспектор відділення запобігання НС ДПРЗ-6 ГУ ДСНС України у Донецькій області лейтенант служби цивільного захисту
Порушення:
Допускається покриття підлоги (ліноліум) у коридорах першого та другого поверхах. Не надано документи щодо токсичності продуктів горіння, помірну димоутворювальну здатність та відповідності групам поширення полум’я РП1, РП2.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі не встановлені на не горючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Допускається встановлення глухих грат на вікнах першого та другого поверху школи.
В приміщеннях школи у розподільчих коробках не виконано з’єднання та відгалуження жил проводів за допомогою пайки, сварки, опресовки або спеціальних затискачів.
Будівля школи не доукомплектована первинними засобами пожежогасіння.
Посадовими особами (директор, заступник директора) не пройдено навчання і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Пожежна водойма не забезпечена покажчиком (об’ємним із світильником або плоским із застосуванням світловідбивних покритів.
Не виконано обробку дерев’яних конструкцій горищного приміщення школи, засобами вогнезахисту , які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не забезпечено освітлення адресного покажчика у темний час доби.
Приміщення школи не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5.56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту»
Не засклені вікна горищного приміщення.
Не пофарбована зовнішня стаціонарна пожежна драбина.
Не забезпечено персонал справними засобами індивідуального захисту органів дихання та шкіри від бойових отруйних речовин, з розрахунком 1 протигаз і 1 распіратор на особу і додатково 2% від загальної кількості працюючого населення.
Не обладнано шляхи евакуації в коридорах та на сходових клітках та на евакуаційних виходах будівлі школи евакуаційним освітленням.
У кожному приміщенні школи не вивішено табличку, на якій вказано прізвище відповідального за пожежну безпеку, номер телефону найближчої пожежної частини, а також не вивішено інструкцію з пожежної безпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом