Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (12)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (3)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ІНСТИТУТ РОЗВИТКУ МЕНЕДЖМЕНТУ"

#30305768

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
17.05.2021 2369737 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
24 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
навчальний заклад03055, м. Київ, вул. Шулявська, 10/12 блок. В
03055, м. Київ, вул. Шулявська, 10/12 Блок. В
Міжнародний інститут менеджменту
03055, Київська обл., м. Київ, вул. Шулявська, 10/12 Блок. В
Учасники:
Романець Володимир Дмитрович — заступник генерального директора
Щербань Аліна Єгорівна — провідний інспектор відділу ВЗНС Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Не надано підтвердження щодо автоматичного відключення системи вентиляції при спрацюванні автоматичної пожежної сигналізації відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
В приміщені котельні яка розташована на покрівлі будівлі та в приміщення кухні кафе «Адам Сміт» встановлені не сертифіковані пожежні сповіщувачі.
Допускається замикання на замки що важко відчиняються зсередини, дверей на шляхах евакуації та евакуаційних виходах (цокольний поверх).
В приміщенні амфітеатру допускається зменшення розмірів евакуаційних виходів (ширину сходових маршів виконано менше за 1,0 м) в порушення вимог ДБН В.1.1-7.
Не організовано проведення спеціальних об`єктових навчань та тренувань.
Не виконані заходи техногенної безпеки шляхом проведення розрахунків результатів ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту з урахуванням усіх наявних чинників небезпеки.
Допускається використання цокольного поверху не за призначенням (влаштовані підсобні (складські) та офісні приміщення).
Під сходовою кліткою актового залу допускається улаштування приміщень.
Відстань від відкритої автостоянки до будівлі менше 10м в порушення вимог ДБН Б.2.2-12.
Наказом не призначено посадову особу, відповідальну за утримання вогнезахисного покриву.
Двері виходів до центральної сходової клітини не обладнані пристроями для самозачинення та ущільненнях в притулах (влаштовано скляні двері) в порушення вимог ДБН В.1.1-7.
Заповнення отворів (прорізів у огороджувальних конструкціях протипожежних перегородок 1-го типу) ліфтової шахти на всіх поверхах будівлі, не виконано з нормованим класом вогнестійкості.
На сходових маршах і площадках огорожі із поручнями на сходовій клітині встановлені таким чином що зменшують ширину сходових маршів і площадок.
Допускається використання приміщення серверної не за призначенням (зберігається горючий матеріал).
Для об’єкту не визначено розрахунковий час евакуації людей у разі пожежі.
Не надано підтвердження щодо встановлення вогнезатримуючих клапанів в місцях перетину вентиляційної системи протипожежних перешкод відповідно до вимог ДБН В.2.5-67.
На 6-му поверсі будівлі змінено інженерні та планувальні рішення (евакуаційний вихід з коридору поверху проходить через приміщення аудиторії та двері входу до якої відчиняються не в напрямку виходу з коридору).
Не розміщено інформацію про заходи безпеки і відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії та не здійснено навчання працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Не надано підтвердження щодо вогнестійкості повітропроводів вентиляційної системи відповідно до вимог ДБН В.2.5-67.
Не підтверджено справність евакуаційного освітлення на шляхах евакуації.
Не підтверджено наявність та/або обслуговування захисту будівель, споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Зменшено нормовану ширину евакуаційних шляхів по коридорах поверхів будівлі (права частина будівлі) за рахунок двостороннього відчинення дверей з приміщень у бік коридору в порушення вимог ДБН В.1.1-7.
Допускається захаращення шляхів евакуації (коридор цокольного поверху) меблями та різними матеріалами.
Не менше одного разу на рік комісією господарчого органу не здійснюється перевірка стану вогнезахисного покриву (просочення), за результатами якої складається акт перевірки технічного стану вогнезахисного покриву (просочення).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.02.2020 2090846 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Федяєв Сергій Анатолійович — Генеральний директор
Погребняк Юлія Олексіївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної робити №3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.04.2018 519968 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Романець В Д — Начальник господарського відділу
Романець В.Д — Начальник господарського відділу
Порушення:
допускається прокладання на шляхах евакуації ковроліну з невідомими показниками пожежної небезпеки, що може створити загрозу життю та здоров’ю людей у випадку пожежі.
на видному місці не встановлені покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них літерного індексу ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
пожежний щит не укомплектований в повному обсязі із розрахунку: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 x 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
серверна не обладнана системою автоматичного пожежогасіння, що може створити загрозу життю та здоров’ю людей у випадку пожежі.
електрощитову захаращено сторонніми предметами, що може створити загрозу життю та здоров’ю людей у випадку пожежі.
зони з кухонним обладнанням в кафе не обладнані системою автоматичного пожежогасіння, що може створити загрозу життю та здоров’ю людей у випадку пожежі.
допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі, що може створити загрозу життю та здоров’ю людей у випадку пожежі.
допускається здача нежитлових приміщень в орендне користування без поданої декларації відповідності матеріально технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
поряд з розсувними дверми не влаштовано двері, які відчиняються за напрямом евакуації і відповідають вимогам ДБН В. 1.1-7 до евакуаційних виходів в порушенні п.8.6 ДБН В. 2.2-23-2009 «Підприємства торгівлі»
приміщення електрощитової не відділено протипожежними дверима 2-го типу з межею вогнестійкості ЕІ 30 зі сертифікатом відповідності системи УкрСЕПРО , що може створити загрозу життю та здоров’ю людей у випадку пожежі.
допускається влаштування електророзеток та вимикачів на горючій основі (конструкції) без підкладання суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра, що може створити загрозу життю та здоров’ю людей, що може створити загрозу життю та здоров’ю людей у випадку пожежі.
Покарання: відсутні