Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Перевірки (4)

СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО ВИРОБНИЧА ФІРМА "АГРОРЕММАШ"

#30221510

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.08.2020 2144025 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання вимог припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Захарчук Юрій Миколайович — Головний державний інспектор відділу нагляду за об’єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.08.2019 1495618 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Прибудова адміністративно-господарських приміщень та майстерні до власної частини нежитлової будівлі виробничого призначення "Агрореммаш"
09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Сквирське Шосе, 29
Підприємство "Агрореммаш"
09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Сквирське Шосе, 29
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.08.2019 1407465 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Не виконуються вимоги нормативно-правового акту з охорони праці, а саме: на підприємстві інструкції, які вводяться в дію (переглядаються) не реєструються в журналі реєстрації інструкцій з охорони праці. Форма журналу наведена і додатку 4 Положення про розробку інструкцій.
Роботодавцем не переглянуті та не затверджені положення, інструкції з охорони праці, що діють у межах підприємства та встановлюють правила виконання робіт і поведінки працівників на території підприємства, у виробничих приміщеннях, робочих місцях відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці
У зв’язку із переглядом нормативно-правового акта з охорони праці Типового положення про службу охорони праці, на основі його з урахуванням специфіки виробництва та видів діяльності, чисельності працівників, умов праці та інших факторів роботодавцем не внесені зміни та не затверджено Положення про службу охорони праці підприємства.
Роботодавець не організував навчання та перевірку знань з питань охорони праці посадовим особам підприємства (директору Єсьману М.І., заступнику керівника), під час прийняття на роботу і періодично один раз на три роки.
На підприємстві не складено таблицю врахування ризиків для обґрунтування вибору та використання ЗІЗ за формою згідно з додатком 4 до цих Мінімальних вимог.
Програма вступного інструктажу на підприємстві розроблена без урахування особливостей підприємства та не визначена тривалість вступного інструктажу.
Особам, що працюють по сумісництву не проведено навчання, інструктаж і перевірка знань з питань охорони праці.
На підприємстві несформовані плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, які мають бути оприлюднені роботодавцем.
У зв’язку набуттям чинності «Вимоги щодо безпеки та захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями», головний бухгалтер Співакова І.В. не пройшла навчання та перевірку знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-7.15-18.
Вступний інструктаж з охорони праці проводиться приміщенні, що спеціально для цього не обладнано.
Роботодавцем не призначена посадова особа, яка забезпечує вирішення конкретних питань з охорони праці і має відповідну підготовку.
Керівник підприємства Єсьман М.І. допустив до роботи посадових осіб, які не пройшли навчання, інструктаж і перевірку знань з питань охорони праці.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: у зв’язку із переглядом нормативно-правового акта з охорони праці Типового положення (НПАОП 0.00-4.12-05), на основі якого та з урахуванням специфіки виробництва і вимог нормативно-правових актів з охорони праці, не внесені зміни та не затверджено Положення про навчання з питань охорони праці на підприємстві.
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці, під час проведення інструктажів, особою, що проводяться інструктажі не вноситься запис про результати перевірки знань та допуск працівників до роботи після проведення інструктажу відповідно до вимог додатку №6 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці. Під час проведення інструктажів не ставиться дата проведення інструктажу.
Вступний інструктаж, під час прийняття на постійну або тимчасову роботу, а саме: заступнику директора Ткачука О.Д., провідного менеджера Смірнову Н.Л. не проведено і запис до журналу вступних інструктажів не здійснено.
Новоприйнятим на підприємство працівникам, а саме: заступнику директора Ткачука О.Д., провідного менеджера Смірнову Н.Л. іншим працівникам не проведено первинний інструктаж на робочому місці.
Працівники в процесі роботи (головний бухгалтер, заступник директора із загальних питань, економіст, провідний менеджер із збуту) не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці, надання домедичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також правил поведінки у разі виникнення аварій, за рахунок роботодавця.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.10.2018 2125738 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки:
Підстави:
За рішенням керівника органу контролю про проведення інспекційних відвідувань виключно з питань виявлення неоформлених трудових відносин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні