Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕКСАТ"

#30221332

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.09.2021 2457640 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "Ексат"
10014, Житомирська обл., м. Житомир, пл. Перемоги, 10
Учасники:
Панченко Володимир Олександрович — Провідний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ Солом"янського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Тулес Сергій Жозефович — Адміністратор
Дяченко Тетяна Вікторівна — головний інспектор ВЗНС по Житомирській міській територіальній громаді Житомирського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області
Нехода Олександр Анатолійович — директор ТОВ «ЕКСАТ»
Порушення:
Не проведено перевірку електрифікованих засувок (далі не рідше двох разів на рік), пожежних насосів (далі щомісяця). Не проведено перевірку надійності переведення пожежних насосів з основного на резервне електропостачання з реєстрацією результатів у журналі (далі щомісяця).
Не здійснюється технічне обслуговування і перевірка на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів.
Відповідальною особою не пройдено навчання з питань пожежної безпеки.
В приміщенні дизельгенераторної допускається складування сторонніх предметів.
Відповідальною особою не пройдено навчання з питань цивільного захисту.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж від короткого замикання.
Посадові особи призначені відповідальними за протипожежний стан приміщень не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях"
У приміщенні насосної не вивішено загальну схему протипожежного водопостачання та схему обв»язки насосів. На кожній засувці і пожежному насосі – підвищувачі не розміщено інформацію про їх призначення.
Не проведені заміри опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Відсутні спеціально призначені особи з питань цивільного захисту.
Не виконано роботи з відновлення працездатності установки автоматичного пожежогасіння (водяна завіса атріумної частини) та не заключений договір на підтримання експлуатаційної придатності системи.
Пожежну безпеку в будівлі не забезпечено шляхом проведення організація дверей тайних заходів та технічних засобів, створення умов для успішного гасіння пожежі, а саме: не виконано вимоги ДБН В. 2.2-9-2009 (додаток В п. в 10), щодо встановлення дверей тамбурів виходів до атріуму зі сходових кліток та приміщень коридорів. У приміщеннях тамбурів ще не влаштовано підпор повітря під час пожежі.
Не виконано роботи з ремонту системи протидимного захисту та підпору повітря в приміщеннях атріуму та не заключений договір на підтримання експлуатаційної придатності системи.
Не надано акти проведення прихованих робіт на прокладання електропроводки за підвісними стелями (приміщення № 510 та № 511-А).
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
07.06.2018 1355101 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС України у Житомирській області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Тулес Сергій Жозефович — Адміністратор ТОВ «Ексат»
Порушення:
У приміщенні насосної не вивішено загальну схему протипожежного водопостачання та схему обв’язки насосів. На кожній засувці і пожежному насосі-підвищувачі не розміщено інформацію про їх призначення. Порядок увімкнення насосів підвищувачів не визначено інструкцією.
В приміщенні дизельгенераторної допускається складування сторонніх предметів
Відповідальною особою не пройдене навчання з питань пожежної безпеки
Допускається утримання пожежних кран-комплектів з пожежними рукавами не під’єднаними до кранів.
Не виконано роботи з відновлення працездатності установки автоматичного пожежогасіння (водяна завіса атріумної частини) та не заключено договір на підтримання експлуатаційної придатності системи.
Пожежну безпеку в будівлі не забезпечено шляхом проведення організаційних заходів та технічних засобів, спрямованих на забезпечення безпеки людей, створення умов для успішного гасіння пожежі, а саме не виконано вимоги ДБН В.2.2-9-2009 (додаток В п.В10), щодо встановлення дверей тамбурів виходів до атріуму зі сходових кліток та приміщень коридорів. У приміщеннях тамбурів не влаштовано підпор повітря під час пожежі.
На вхідних дверях до приміщень дизельгенераторної, теплогенераторної не вивішені позначення категорій з вибухопожежної та пожежної небезпеки, а також клас зони за ПУЕ.
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлено протипожежний режим .
Не проведено перевірку електрифікованих засувок (далі не рідше двох разів на рік), пожежних насосів (далі щомісяця). Не проведено перевірку надійності переведення пожежних насосів з основного на резервне електропостачання з реєстрацією результатів у журналі. (далі щомісяця).
Не виконано роботи з ремонту системи протидимного захисту та підпору повітря в приміщеннях атріуму та не заключено договір на підтримапння експлуатаційної придатності системи.
Відповідальній особі пройти навчання з питань цивільного захисту .
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом