Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (10)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОРАЛ-ДЕКОР"

#30136436

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.03.2020 1914699 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Войлокова Ксенія Володимирівна — фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Куп’янського району Головного управління Держпродспоживслужби в Харківська області
Александров Ростислав Валерійович — директор ТОВ "КОРАЛ-ДЕКОР"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.08.2019 1481364 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Перевірку данного суб`єкта господарювання проведено в 2018 року
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство по виробництву ялинкових іграшок
63736, Харківська обл., м. Куп'янськ, смт. Ківшарівка
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.12.2018 519621 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Ковалевська Ірина Анатоліївна — Заступник директора ТОВ "КОРАЛ-ДЕКОР"
Порушення:
Пожежні кран-комплекти №4, №6 не укомплектовано пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволами, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Територію підприємства, будинки, споруди, приміщення, технологічні установки не забезпечено первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Не обладнано слабострумові внутрішні електромережі у пожежонебезпечних зонах відповідно до ПУЕ та НПАОП 40.1-1.32-01 до внутрішніх електромереж.
Приміщення електрощитової вентиляційної, виробничих та складських приміщень не відділено протипожежними перешкодами згідно з нормованою вимогою.
Не забезпечено відповідно до законодавства своїх працівників засобами індивідуального захисту.
Не обладнано приміщення другого та першого поверху системою протипожежного захисту.
Дерев'яні конструкції даху будівлі не піддано вогнезахисному оброблянню.
Не встановлено в складі окунки на 2-му поверсі електричні апарати, прилади, шафи за ступенем захисту оболонки за ГОСТ 14254 не менше IP44.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности". Знаки не розміщено на видимих місцях на висоті 2 - 2,5 м від рівня підлоги усередині приміщення.
Розміри евакуаційного виходу з приміщень ОТК, не відповідає згідно з нормованою вимогою.
Не виконано перевірку захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях з урахуванням особливостей виробничої діяльності суб’єкта господарювання не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Пожежні насоси не утримуються у постійній експлуатаційній готовності.
Не виконано освітлення складських приміщень світильниками із ступенем захисту не менше 2’3 для ламп розжарювання, IP 23 для ламп ДРЛ, IP 23 для люмінесцентних ламп.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Під час експлуатації об’єкта знижено клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах між складським приміщенням та виробничого в складу окунки на 2-му поверсі.
Не здійснено технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Не проведено встановленим порядком узгодження результатів ідентифікації потенційно небезпечного об’єкту.
Улаштовано на шляхах евакуації з приміщень директорського блоку поріг, який перешкоджає вільній евакуації людей.
Працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях".
Не проведено спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту.
Не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання господарства.
Розміри евакуаційного виходу з коридору біля компресорної, не відповідають згідно з нормованою вимогою.
Не проведено встановленим порядком ідентифікацію щодо відношення до потенційно небезпечного об’єкту.
Керівник не пройшов навчання з питань цивільного захисту у відповідних навчально-методичних центрах сфери цивільного захисту.
Приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Не подано та не зареєстровано у встановленому порядку декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання (ТОВ "КОРАЛ-ДЕКОР") вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом