Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (11)
Перевірки (22)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПЕРСПЕКТИВА"

#30074506

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.04.2022 2978811 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.04.2022 2965889 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.04.2022 3048077 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.04.2022 2973268 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.04.2022 2979858 Державний нагляд (контроль) у сфері охорони прав на сорти рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері охорони прав на сорти рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.10.2021 2930650 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
262 порушення
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Подольський Андрій Сергійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Антипенко Володимир Вікторович — Директор Товариства з обмеженою відповідальністю "Перспектива"
Бондаренко Альона Анатоліївна — провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Покровського районного управління ГУ ДСНС України у Донецькій області
Рябенко Оксана Миколаївна — Головний інспектор відділу організації профілактичної роботи Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Мальцев Михайло Олександрович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Порушення:
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 15.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складських приміщень не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах.
На резервуар не складено технологічну карту, в якій вказуються номер резервуара, його тип, призначення, максимальний рівень наливання, мінімальний залишок, швидкість наповнення і випорожнювання.
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 15.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Суб’єкт господарювання не забезпечено обладнанням інформаційно-довідковими куточками з питань цивільного захисту про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях з урахуванням особливостей виробничої діяльності
З’єднання електропроводів здійснено не за допомогою зварювання, паяння або затискачів (провід холодильника).
Дерев’яні конструкції будівлі складу не оброблені вогнезахисними засобами, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Допускається використання в пожежонебезпечних зонах світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків) (складські будівлі).
На кожний резервуар не складено технологічну карту, в якій вказуються номер резервуара, його тип, призначення, максимальний рівень наливання, мінімальний залишок, швидкість наповнення і випорожнювання.
Відомості про ТО, ремонт, перевірку паливороздавальних колонок не фіксуються в журналі обліку ремонту устаткування.
У будівлі охорони допускається користування пошкодженою з’єднувальною коробкою.
Не надано підтверджуючі документи щодо проведення останнього очищення резервуарів, яке повинно здійснюватися не рідше одного разу на два роки, а також у разі заміни марки нафтопродукту.
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблені засобами вогнезахисту, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
На закритому складі паливо-мастильних матеріалів та в електроцеху допускається встановлення вимикачів та розеток на горючу основу, без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Допускається встановлення лампи освітлення на горючу основу, без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра (у кабінеті головного бухгалтера).
Стіни у приміщеннях будівлі вагової, приміщеннях: їдальні, душових, роздягалень, котельної та бухгалтерії оздоблені горючими матеріалами.
Будівлю складу пестицидів не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 15.10 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Не дотримано мінімальних відстаней від технологічного обладнання АГЗС до побутового будинку згідно таблиці 8 додатку НАПБ Б.05.019-05.
Допускається зберігання вкупі із зерном небезпечних в пожежному відношенні матеріалів.
Допускається підвішування світильників на струмопровідних проводах
Будівлю не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з нормами належності (відсутні вуглекислотні вогнегасники у приміщеннях з офісною оргтехнікою).
Допускається відкрите прокладання проводів з оболонкою з горючих матеріалів, відстань від якого до горючих основ (конструкцій) становить менше 0,01 метра (проводи на дерев’яних конструкціях).
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблені засобами вогнезахисту, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не надано підтверджуючі документи щодо проведення оглядів дихальної арматури, вогнеперешкоджувачів та гідравлічних клапанів.
У вибухонебезпечних і пожежонебезпечних зонах зовнішніх установок допускається експлуатація електрокабелів, які не мають маркування щодо ступеня його захисту згідно з чинними стандартами.
Зливно-наливні пристрої, трубопроводи, стояки та арматура не піддаються регулярному оглядові та планово-попереджувальному ремонту.
Не надано акти проведення прихованих робіт за підвісною стелею та облицюванням стін, які підтверджують ізолювання проводів (кабелів) від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі.
Допускається встановлення вимикачів на горючу основу, без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра у основному приміщенні та зварювального поста.
На території підприємства відповідно до вимог чинних нормативних документів не передбачено не менше двох воріт у огородженні території об'єкта для в'їзду (виїзду) автотранспорту.
Відповідальним за пожежну безпеку на підприємстві не визначено необхідну кількість первинних засобів пожежогасіння.
На складах резервуарного парку відсутній запас вогнегасних речовин, а також засобів їх подавання в кількості, необхідній для гасіння пожежі в найбільшому резервуарі.
Електророзетку та автоматичний вимикач встановлено на горючій основі (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (в адміністративній будівлі, склад для зберігання селітри).
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 15.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Пожежний щит біля вагової не забезпечує захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захист знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням.
Будівля не забезпечена первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками
У господарчій споруді біля будівлі охорони світильник встановлено на горючу основу, без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Не надано акти проведення прихованих робіт за підвісною стелею та облицюванням стін, які підтверджують ізолювання проводів (кабелів) від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу.
Відсутні матеріали щодо обсягів забезпечення в засобах індивідуального захисту органів дихання згідно вимог чинного законодавства.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Допускається відкрите прокладання захищених проводів з оболонкою з горючого матеріалу відстань від яких до горючих основ (конструкцій) становить менше 0,01 метра.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі для підключення комп’ютерної техніки в адміністративній будівлі та приміщенні сторожки.
На пожежних щитах не вказано його порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
На території підприємства відповідно до вимог чинних нормативних документів не передбачено не менше двох воріт у огородженні території об'єкта для в'їзду (виїзду) автотранспорту.
На пожежному щиті не вказано порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Допускається встановлення з’єднувальної коробки на горючу основу, без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Використовується тимчасова електромережа.
Не надано підтверджуючі документи щодо проведення оглядів дихальної арматури, вогнеперешкоджувачів та гідравлічних клапанів.
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблені засобами вогнезахисту, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не надано акти проведення прихованих робіт за підвісною стелею та облицюванням стін, які підтверджують ізолювання проводів (кабелів) від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу.
На пожежному щиті не забезпечено захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів
Особи, яких приймають на роботу, пов'язану з підвищеною пожежною небезпекою попередньо (до початку самостійного виконання роботи) не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) адміністративної будівлі не оброблено засобами вогнезахисному, які забезпечують першу групу вогнезахисної ефективності.
На світильники, інші електричні апарати та обладнання, встановлені у вибухонебезпечних та пожежонебезпечних зонах, не нанесені знаки, що вказують на їх ступінь захисту згідно з чинними стандартами.
Відомості про ТО, ремонт, перевірку паливороздавальних колонок не фіксуються в журналі обліку ремонту устаткування.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не проведено перевірку стану улаштування блискавкозахисту.
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблені засобами вогнезахисту, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будівлю закритого складу паливо-мастильних матеріалів не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 14.12 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Будівля не забезпечена первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками
Працівники підприємства при прийнятті на роботу і за місцем роботи не проходять вступні, первинні, повторні, позапланові та цільові інструктажі з питань пожежної безпеки.
Не надано підтверджуючі документи щодо проведення останнього очищення резервуарів, яке повинно здійснюватися не рідше одного разу на два роки, а також у разі заміни марки нафтопродукту.
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 4.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складського приміщення не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах.
Лінії живлення до побутових кондиціонерів, не забезпечено автономними пристроями електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
Будівлі та споруди не захищено від прямих ударів блискавки та вторинних їх проявів.
Будівлю фуражного складу не забезпечено вогнегасником.
У вибухонебезпечних і пожежонебезпечних зонах зовнішніх установок допускається експлуатація електрокабелів, які не мають маркування щодо ступеня його захисту згідно з чинними стандартами.
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 15.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Територію підприємства не забезпечено необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння.
Дерев’яні конструкції не оброблені вогнезахисними засобами, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Приміщення вагової, у яких розміщено оргтехніку, не забезпечено переносними газовими вогнегасниками з розрахунку один вогнегасник ВВК-1,4 чи ВВК-2, але не менше ніж один вогнегасник зазначених типів на приміщення відповідно до пункту 6 розділу VІ Наказу МВС № 25 від 15.01.2018.
На світильники, інші електричні апарати та обладнання, встановлені у вибухонебезпечних або пожежонебезпечних зонах, не нанесені знаки, що вказують на їх ступінь захисту згідно з чинними стандартами.
Результати перевірок опалювальних приладів не фіксуються у спеціальному журналі із зазначенням дати, особи, яка здійснювала перевірку, та її підпису.
На складі допускається встановлення розеток на горючу основу, без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Відстань від приладів електричного опалення до горючих будівельних конструкцій становить менше ніж 0,25 м у ваговій
Стіни у приміщеннях будівлі оздоблені горючими матеріалами.
Димова труба не обладнана іскрогасником.
Не призначена особа з питань цивільного захисту за рахунок штатної чисельності.
На кожний резервуар не складено технологічну карту, в якій вказуються номер резервуара, його тип, призначення, максимальний рівень наливання, мінімальний залишок, швидкість наповнення і випорожнювання.
На території відповідно до вимог чинних нормативних документів не передбачено другий в’їзд (виїзд) автотранспорту.
Допускається зберігання газових балонів без запобіжних ковпаків.
Допускається встановлення вимикачів та розеток на горючу основу, без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Допускається підвішування лампи на струмопровідному проводі під навісом вагової.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Територію підприємства не забезпечено необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння.
Допускається спільне зберігання в одній секції з автомобільною гумою інших товарів і матеріалів незалежно від однорідності застосовуваних вогнегасних речовин.
Не надано акти проведення прихованих робіт за підвісною стелею та облицюванням стін у будівлі вагової, приміщеннях: їдальні, душових, роздягалень, котельної та бухгалтерії) які підтверджують ізолювання проводів (кабелів) від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу.
Дерев’яні конструкції будівлі не оброблені вогнезахисними засобами, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Допускається зберігання балонів з киснем не у спеціальному складі балонів.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Члени пожежної дружини не застраховані відповідно до Закону України “Про страхування” згідно пункту 16 постанови Кабінету Міністрів України від 17 липня 2013 року № 564 “Про затвердження Порядку функціонування добровільної пожежної охорони”.
Допускається встановлення розетки на горючу основу, без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Відстань від приладів електричного опалення до горючих матеріалів і будівельних конструкцій становить менше 0,25 м.
На території допускається влаштовування звалищ горючих відходів.
На кожний резервуар не складено технологічну карту, в якій вказуються номер резервуара, його тип, призначення, максимальний рівень наливання, мінімальний залишок, швидкість наповнення і випорожнювання.
Не надано підтверджуючі документи щодо проведення контролю за герметичністю резервуару та його обладнанням.
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складських приміщень не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах.
Будівлю фруктоовочесховища не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Будівлю складу не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 14.6 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту» .
Будівлі складів не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до п. 15.1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Дерев’яні конструкції будівлі складу не оброблені вогнезахисними засобами, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Пожежні щити не забезпечують захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захист знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ EN ISO 7010:2019 “Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки безпеки”.
Не надано підтверджуючі документи щодо проведення останнього очищення резервуарів, яке повинно здійснюватися не рідше одного разу на два роки.
Будівлю не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з нормами належності (відсутні вуглекислотні вогнегасники у приміщеннях з офісною оргтехнікою).
Працівників підприємства не забезпечено засобами індивідуального захисту відповідно до Порядку забезпечення населення ЗІЗ.
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблені засобами вогнезахисту, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не проведено перевірку стану улаштування блискавкозахисту.
Пожежний щит, який знаходиться на території об’єкта, не доукомплектовано засобами пожежогасіння (не вистачає: вогнегасники –1 од, багор або лом та гак – 1 од., сокира – 2 од., протипожежне покривало — 1 од.)
Допускається встановлення вимикачів та розеток на горючу основу, без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Дерев’яні конструкції складів не оброблені вогнезахисними засобами, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будівлю не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з нормами належності (відсутні вуглекислотні вогнегасники у приміщеннях з офісною оргтехнікою).
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 15.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Димова труба не обладнана іскрогасником.
Дерев’яні конструкції будівлі складу не оброблені вогнезахисними засобами, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Допускається відкрите прокладання проводів з оболонкою з горючого матеріалу відстань від яких до горючих основ (конструкцій) становить менше 0,01 метра.
Допускається встановлення з’єднувальних коробок на горючу основу, без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра у основному приміщенні та зварювального поста.
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складських приміщень не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах.
Не надано підтверджуючі документи щодо проведення останнього очищення резервуарів, яке повинно здійснюватися не рідше одного разу на два роки, а також у разі заміни марки нафтопродукту.
Допускається спільне зберігання в закритому складі паливо-мастильних матеріалів будь-яких інших товарів і матеріалів незалежно від однорідності застосовуваних вогнегасних речовин забороняється
Не надано акти проведення прихованих робіт за підвісною стелею та облицюванням стін, які підтверджують ізолювання проводів (кабелів) від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу.
Дерев’яні конструкції будівлі складу не оброблені вогнезахисними засобами, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не надано підтверджуючі документи щодо проведення оглядів дихальної арматури, вогнеперешкоджувачів та гідравлічних клапанів.
Не надано акти проведення прихованих робіт за підвісною стелею та облицюванням стін, які підтверджують ізолювання проводів (кабелів) від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу в адміністративній будівлі.
Дерев’яні елементи горищного покриття не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Допускається підвішування ламп на струмопровідних проводах.
Допускається підвішування світильників на струмопровідних проводах
Результати очищення димоходів та печей не фіксуються у відповідному журналі.
На пожежному щиті не забезпечено захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів
Об’єкт не забезпечено необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння.
Працівників підприємства не забезпечено засобами індивідуального захисту відповідно до Порядку забезпечення населення ЗІЗ.
Будівлю складу не забезпечено вогнегасниками
На території об’єкта не встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Не здійснено технічне обслуговування вогнегасників (2 од. на пожежному щиті) на об’єкті суб’єкта господарювання.
Територію підприємства не забезпечено необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння.
Допускається спільне зберігання балонів з газом та киснем.
Допускається заряджання акумуляторних батарей у приміщенні яке не відокремлено від інших протипожежними перешкодами. Допускається виконання інших видів робіт (встановлено прилад для вулканізації)
Посадові особи до виконання своїх обов’язків не пройшли навчання і перевірку знань з пожежної безпеки.
Будівля не забезпечена первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками
Допускається застосування горючих матеріалів для облицювання стін.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Приміщення не обладнано припливно-витяжною вентиляцією у вибухобезпечному виконанні
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Будівлі та споруди не захищено від прямих ударів блискавки та вторинних їх проявів (окрім складу ПММ).
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не створено матеріальний резерв для здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій техногенного характеру та надання термінової допомоги постраждалому населенню, відповідно до Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775.
На складах резервуарного парку відсутній запас вогнегасних речовин, а також засобів їх подавання в кількості, необхідній для гасіння пожежі в найбільшому резервуарі.
Стіни у приміщеннях будівлі (у кабінеті охорони праці, медичному кабінеті, кабінеті №1, кабінеті нарад, бухгалтерії, приймальні, кабінеті директора, кабінеті головного бухгалтера) оздоблені горючими матеріалами.
Не проведено, з періодичністю не рідше одного разу на рік, вимірювання опорів заземлювальних пристроїв, із занесенням результатів вимірювання та ремонтів до журналу з експлуатації захисту від проявів статичної електрики.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі у кабінеті головного бухгалтера.
Суб’єктом господарювання, який розпочав використання об’єктів нерухомості, не подано декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Світильники встановлено на підвісній стелі з матеріалів горючості Г3, Г4, місце прилягання цього світильника не захищено негорючим, теплоізоляційним матеріалом або матеріалом горючості Г1 (приміщення їдальні, душових, роздягалень, котельної, бухгалтерії та вагової)
Не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки для зовнішніх установок відповідно до «Норм визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зон за "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок" (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
На пожежному щиті не забезпечено захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів
У приміщенні майстерні допускається використовування світильників без захисного суцільного скла (ковпаків).
Електромережа для освітлення виконана не в захисній кислототривкій чи луготривкій оболонці.
Режим експлуатації, кількість відпрацьованого часу і помічені неполадки в роботі обладнання не фіксуються в експлуатаційному журналі.
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складських приміщень з вибухонебезпечними і пожежонебезпечними зонами будь-якого класу, не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах.
Під час експлуатації пічного опалення допускається користуватися піччю, яка має тріщини.
На шляхах евакуації допускається застосування горючих матеріалів для облицювання стін.
Димова труба не обладнана іскрогасником.
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблені засобами вогнезахисту, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складських приміщень не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах.
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 15.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Будівлі та споруди не захищено від прямих ударів блискавки та вторинних їх проявів.
З’єднувальні коробки встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Будівлі та споруди не захищено від прямих ударів блискавки та вторинних їх проявів.
Приміщення матеріального складу не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 3.17 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Об’єкт не забезпечено необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння.
Не розроблено та не затверджено положення, інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки.
Об’єкти не забезпечено адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасаді будівель або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
Пожежний щит не забезпечує захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захист знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням.
Стіни у приміщеннях будівлі оздоблені горючими матеріалами.
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблені засобами вогнезахисту, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будівля не забезпечена первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками
Відстань від приладів електричного опалення до горючих будівельних конструкцій становить менше ніж 0,25 м.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Територію підприємства не забезпечено необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння.
Будівлю ангару не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 12.1.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту»
Особою, відповідальною за протипожежний стан електроустановок (головний енергетик), не забезпечено організацію та своєчасне проведення профілактичних оглядів і планово-попереджувальних ремонтів електрообладнання, апаратури та електромереж, своєчасно не усуваютья порушення, які можуть призвести до пожежі.
Об’єкт не забезпечено необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння.
Допускається встановлення світильнику на горючу основу, без підкладання під нього суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Не забезпечено фінансування заходів цивільного захисту. (Обсяг фінансування, що виділяється потенційно небезпечними об’єктами та об’єктами підвищеної небезпеки для проведення необхідних заходів цивільного захисту, має становити не менше ніж 0,5 відсотка обсягу валового доходу такого об’єкта).
На вхідних дверях до всіх будівель і приміщень складського призначення не позначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» .
Будівлю не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з нормами належності (відсутні вуглекислотні вогнегасники у приміщеннях з офісною оргтехнікою).
Територія та приміщення підприємства в недостатній кількості забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників.
На території об’єкта не встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Не надано акти проведення прихованих робіт за підвісною стелею та облицюванням стін, які підтверджують ізолювання проводів (кабелів) від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу.
Зливно-наливні пристрої, трубопроводи, стояки та арматура не піддаються регулярному оглядові та планово-попереджувальному ремонту.
Допускається відкрите прокладання проводу з оболонкою з горючого матеріалу відстань від якого до горючих основ (конструкцій) становить менше 0,01 метра (подовжувач).
Не призначено осіб, які проводять топлення печей та котлів на підприємстві.
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складського приміщення не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах.
Дерев'яні конструкції (опори, галереї тощо) всередині очисних та робочих башт не оброблені вогнезахисною речовиною.
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 15.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Будівлю не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з нормами належності (відсутні вуглекислотні вогнегасники у приміщеннях з офісною оргтехнікою).
Об’єкт не забезпечено необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Приміщення матеріального складу не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 3.17 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Дерев’яні конструкції будівлі складу не оброблені вогнезахисними засобами, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не узгоджено результати ідентифікації щодо визначення потенційної небезпеки з місцевими органами державного нагляду у сфері цивільного захисту.
На території підприємства відповідно до вимог чинних нормативних документів не передбачено не менше двох воріт у огородженні території об'єкта для в'їзду (виїзду) автотранспорту.
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 15.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Приміщення, у яких розташована оргтехніка, не оснащені переносними газовими вогнегасниками ВВК-1,4 чи ВВК-2 згідно пунктів 7, 8 розділу VІ Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених Наказом МВС України від 15.01.2018 № 25
Будівлі та споруди не захищено від прямих ударів блискавки та вторинних їх проявів.
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 4.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Дерев’яні елементи горищних покриттів свиноферми не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
У гаражі (ангар) допускається встановлення вимикачів, розеток та електроламп на горючу основу, без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Димова труба не обладнана іскрогасником.
На території підприємства відповідно до вимог чинних нормативних документів не передбачено не менше двох воріт у огородженні території об'єкта для в'їзду (виїзду) автотранспорту.
На складах резервуарного парку відсутній запас вогнегасних речовин, а також засобів їх подавання в кількості, необхідній для гасіння пожежі в найбільшому резервуарі.
Будівлю складу не забезпечено вогнегасниками.
Не затверджено та узгоджено в територіальному органі ДСНС графіки проведення об’єктових навчань і тренувань.
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 3.1 таблиці А2 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Відомості про ТО, ремонт, перевірку паливороздавальних колонок не фіксуються в журналі обліку ремонту устаткування.
Дерев’яні конструкції не оброблені вогнезахисними засобами, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Допускаються до роботи працівники, які не пройшли навчання, інструктажі і перевірку знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи в приміщенні сторожки, навісі для зберігання с/г техніки.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
На світильники, інші електричні апарати та обладнання, встановлені у вибухонебезпечних або пожежонебезпечних зонах, не нанесені знаки, що вказують на їх ступінь захисту згідно з чинними стандартами.
Допускається використання тимчасової електромережі у роздягальні.
Будівлю не захищено стаціонарними або пересувними установками пожежогасіння відповідно до вимог чинних нормативних документів.
Світильники з люмінесцентними лампами не мають суцільного силікатного скла, що захищає лампу
У електроцеху допускається встановлення електророзеток на горючу основу, без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Відомості про ТО, ремонт, перевірку паливороздавальних колонок не фіксуються в журналі обліку ремонту устаткування.
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння у виробничих, складських, допоміжних приміщеннях, будинках, на території відсутній спеціальний пожежний щит (стенд).
Будівлю не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з нормами належності (відсутні вуглекислотні вогнегасники у приміщеннях з офісною оргтехнікою).
Будівлю не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 15.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Об’єкт не забезпечено необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння.
Не передбачено не менше двох воріт у огородженні території об'єкта для в'їзду (виїзду) автотранспорту
Приховане прокладання проводів за стелею, не підтверджено актом прихованих робіт, що підтверджує ізолювання проводів (кабелів) від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу.
Не проведено перевірку стану улаштування блискавкозахисту.
Не надано підтверджуючі документи щодо ступеня захисту світильників встановлених у душових.
Не проведено, з періодичністю не рідше одного разу на рік, вимірювання опорів заземлювальних пристроїв, із занесенням результатів вимірювання та ремонтів до журналу з експлуатації захисту від проявів статичної електрики.
Не забезпечено техногенну безпеку на об’єкті.
Допускається встановлення вимикача на горючу основу, без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Допускається встановлення розеток на горючу основу, без підкладання під неї суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра у приміщенні (котельної - бухгалтерії.
Не проведено, з періодичністю не рідше одного разу на рік, вимірювання опорів заземлювальних пристроїв, із занесенням результатів вимірювання та ремонтів до журналу з експлуатації захисту від проявів статичної електрики.
Світильник встановлено на стелі з матеріалів горючості Г3, Г4, місце прилягання цього світильника не захищено негорючим, теплоізоляційним матеріалом або матеріалом горючості Г1.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати).
Не проведено, з періодичністю не рідше одного разу на рік, вимірювання опорів заземлювальних пристроїв, із занесенням результатів вимірювання та ремонтів до журналу з експлуатації захисту від проявів статичної електрики.
У вибухонебезпечних і пожежонебезпечних зонах зовнішніх установок допускається експлуатація електрокабелів та електрообладнання, які не мають маркування щодо ступеня його захисту згідно з чинними стандартами.
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складських приміщень не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах.
Будівлю складу насіння не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 15.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Дерев’яні конструкції не оброблені вогнезахисними засобами, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Пожежні щити не забезпечують захист вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів, а також захист знімних комплектуючих виробів від використання не за призначенням.
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж складського приміщення не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах.
Постійні місця проведення вогневих робіт не визначено наказом власника підприємства.
Будівлю складу не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 15.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Будівлю не забезпечено первинними засобами пожежогасіння згідно з нормами належності (відсутні вуглекислотні вогнегасники у приміщеннях з офісною оргтехнікою).
Дерев’яні конструкції будівлі складу не оброблені вогнезахисними засобами, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будівля не забезпечена первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками
Будівлю складу не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до пункту 15.1 таблиці А1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Допускається встановлення з’єднувальних коробок на горючу основу, без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра у основному приміщенні та зварювального поста.
Допускається відкрите прокладання проводу з оболонкою з горючого матеріалу відстань від якого до горючих основ (конструкцій) становить менше 0,01 метра (провід на дерев’яній балці навісу) .
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.05.2021 2884606 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Обстеження щодо дотримання вимог на право завозу,використання пестицидів та агрохімікатів,з метою отримання санітарногопаспорту на 2021 рік
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Антипенко В В — директор
Антипенко В.В. — директор
Косматенко Марина Миколаївна — Заступник начальника управління - начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Добропільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Носов Микола Олексійович — Лікар з гігієни харчування відділу державного нагляду за дотрианням санітарного законодавства Добропільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.05.2021 2235991 Державний нагляд (контроль) у сфері охорони прав на сорти рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері охорони прав на сорти рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.05.2021 2235543 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.05.2021 2233158 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.05.2021 2230356 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.05.2020 2202175 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Обстеження щодо дотримання вимог на право завозу,використання пестицидів та агрохімікатів,з метою отримання санітарногопаспорту на 2020 рік
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Носов Микола Олексійович — Лікар з гігієни харчування відділу державного нагляду за дотрианням санітарного законодавства Добропільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Косматенко Марина Миколаївна — Заступник начальника управління - начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Добропільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області
Антипенко В.В. — директор
Антипенко В В — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.04.2020 1907079 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.04.2020 1913730 Державний нагляд (контроль) у сфері охорони прав на сорти рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері охорони прав на сорти рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.04.2020 1910510 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.04.2020 1913247 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.05.2019 1682661 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: позаппланова
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Олексюк А А — агроном з захисту рослин
Олексюк А.А. — агроном з захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.03.2019 1488484 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Сільськогосподарське підприємство
85032, Донецька обл., Добропільський р-н, С. Добропілля, вул. Степова, 5
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.03.2019 1566479 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Згідно ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції", Стаття 3.
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.03.2019 1556353 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Згідно ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції", Стаття 3.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.04.2018 1615766 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Обстеження щодо дотримання вимог на право завозу,використання пестицидів та агрохімікатів,з метою отримання санітарного паспорту на 2018 рік
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Олексюк Андрій Анатолійович — агроном з захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.01.2018 1058128 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері захисту рослин; додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні