Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (10) Перевірки (14)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ АГРОФІРМА "НІБАС"

#30010348

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
28.03.2022 2961380 Геологічне вивчення надр та раціональне і ефективне використання надр України Державна служба геології та надр України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері геологічного вивчення надр та раціонального і ефективного використання надр України
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.03.2022 3014407 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.03.2022 2956663 Рибне господарство Державне агентство рибного господарства України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері рибного господарства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.03.2022 2958098 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.06.2021 2361428 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
38 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ АФ «НІБАС»
52700, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, смт. Петропавлівка, вул. Польова, 100А
Учасники:
Гречко Олег Степанович — Фахівець ЗЗзПНС Павлоградського району ЦЗД ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Відсутнє обвалування (стінки) складу паливо - мастильних матеріалів.
На території тракторної бринади зовнішній протипожежний водопровід не відповідає таким вимогам: пожежні гідранти та пожежні резервуари не справні і не утримуються таким чином, щоб забезпечити безперешкодний забір води пожежними автомобілями
Електророзетки, вимикачі на зовнішній стіні гаражу встановлено на горючі основи (конструкції) без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра
Не надано матеріали що підтверджують проведення оцінки ризиків виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру на підпорядкованих небезпечних об'єктах
На території саду приміщення не доукомплектовано первинними засобами пожежогасіння згідно вимог Правил експлуатації та типовими нормами належності вогнегасників, затвердженими наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
На території саду не виконано відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист захист будівель складів 1-3 від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не забезпечено склад паливо-мастильних матеріалів первинними засобами пожежогасіння згідно з вимогами Правил експлуатації та типовими нормами належності вогнегасників, затвердженими наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
На території току не доукомплектовано приміщення будівель елеватору, віялки, сушарки, складу, вагової ангару №1-4 первинними засобами пожежогасіння згідно вимог Правил експлуатації та типовими нормами належності вогнегасників, затвердженими наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання у приміщеннях гаражів та адмін.будівлі 1 раз на 2 роки.
На території току пожежні гідранти та пожежні резервуари зовнішній протипожежний водопроводу не справні і не утримуються таким чином, щоб забезпечити безперешкодний забір води пожежними автомобілями.
Не обладнано приміщення адміністративної будівлі та гаражів системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації; системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Не забезпечена водонапірна башта під'їздом з твердим покриттям і не пристосована для відбору води пожежно-рятувальною технікою будь-якої пори року.
На території тракторно бригади у будівлях не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання у приміщеннях 1 раз на 2 роки.
Не укомплектовано пожежний щит первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Не виконано захист будівель ковбасного цеху та пекарні від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист»
На території тракторної бригади не оброблено дерев’яні елементи горищного покриття (крокви, лати) засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не складено технологічну карту, в якій вказуються номер резервуара, його тип, призначення, максимальний рівень наливання, мінімальний залишок, швидкість наповнення і випорожнювання.
Не оброблено у адмінбудівлі та гаражах дерев’яні елементи горищного покриття (крокви, лати) адміністративної будівлі засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
На території саду не забезпечена водонапірна башта під'їздом з твердим покриттям та не пристосована для відбору води пожежно-рятувальною технікою будь-якої пори року.
На території току приміщення складу, вагової, ангару №1-4 не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації; системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не надано матеріали що підтверджують проведення ідентифікації об’єктів підвищ енної небезпеки
а території складу ПММ зовнішній протипожежний водопровід не відповідає таким вимогам: пожежні гідранти та пожежні резервуари не справні і не утримуються таким чином, щоб забезпечити безперешкодний забір води пожежними автомобілями
Не оформлено паспорт потенційно небезпечного об'єкта
На території саду у будівлях не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання у приміщеннях складів 1-3 1 раз на 2 роки.
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту
У будівлі ковбасного цеху не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки.
Не забезпечено сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації адмін. будівлі евакуаційним освітленням.
На території тракторної бригади не доукомплектовані приміщення гаражів та майстерні первинними засобами пожежогасіння згідно з вимогами Правил експлуатації та типовими нормами належності вогнегасників, затвердженими наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
На території саду не обладнано приміщення системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації; системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
На території току не забезпечена водонапірна башта під'їздом з твердим покриттям і не пристосована для відбору води пожежно-рятувальною технікою будь-якої пори року.
Не доукомплектовано приміщення ковбасного цеху та пекарні первинними засобами пожежогасіння згідно вимог Правил експлуатації та типовими нормами належності вогнегасників, затвердженими наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
У приміщеннях гаражу допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків).
На території току не виконано замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання у будівлі елеватору, віялки, сушарки, складу та вагової 1 раз на 2 роки.
На території тракторної бригади не обладнано приміщення гаражів та майстерні системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» а саме: системою пожежної сигналізації; системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Приміщення ковбасного цеху та пекарні не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації; системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей.
Не доукомплектовано приміщення адміністративної будівлі та гаражів первинними засобами пожежогасіння згідно з вимогами Правил експлуатації та типовими нормами належності вогнегасників, затвердженими наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
28.12.2020 2439754 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Дніпропетровській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Складено акт про відмову в проведенні перевірки
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.12.2020 2440753 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лобанова Тетяна Олександрівна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 4 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській оласті
Порушення:
по застрахованій особі Романюк Олег Іванович індивідуальні відомості щодо заробітної плати за період 1999-2000 роки подані із невірним РНОКПП
Покарання: відсутні
20.05.2020 1727897 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України ,___ спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби COVID-19», забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ АФ «НІБАС»
52700, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, смт. Петропавлівка, вул. Польова, 100А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.08.2019 1450396 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Порушення:
Первинний облік у сфері охорони водних ресурсів на підприємстві не ведеться
Не дотримується порядка оформлення правовстановлюючих документів щодо водокористування
Статистична звітність у сфері охорони навколишнього природного середовища не складається
Не вживаються достатні заходи з охорони земель
Виявлені порушення правил поводження з відходами. Договори щодо видалення та утилізації всіх відходів, що утворюються в процесі діяльності підприємства не укладено
Порушуються правила технічної експлуатації установок очистки газу
Інвентаризація джерел утворення відходів на підприємстві відсутня. Склад, властивості, ступінь небезпечності для навколишнього природного середовища та норми утворення цих відходів не визначено. Показник загального утворення відходів не розраховано.
Порушується порядок здійснення спеціального водокористування
Не дотримуються правила поводження з пестицидами та агрохімікатами
Порушується порядок здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря
Не розроблено проекти та не встановлено межі прибережної захисної смуги та водоохоронної зони водного об'єкту, що знаходиться в користуванні підприємства
Розрахунок податкового зобов’язання з екологічного податку не складається
Місця тимчасового зберігання відходів не обладнано згідно вимог природоохоронного законодавства
В ході перевірки проконтрольовано стан виконання приписів та встановлено, що приписи не виконуються
Не дотримується порядка оформлення правовстановлюючих документів щодо землекористування
Первинний облік утворення та руху відходів на підприємстві по формі № 1-ВТ не ведеться
Заходи з охорони водних ресурсів не здійснюються. Контроль за впливом на підземні водоносні горизонти та ґрунти не здійснюється. Не вжиті достатні заходи попередження забруднення зливової поверхні
Підприємством не проводиться виробничий контроль за охороною атмосферного повітря
Науково-біологічного обґрунтування мети, умов та доцільності вселення об’єктів аквакультури з визначенням заходів для забезпечення недопущення негативного впливу на стан популяцій аборигенних видів водних біоресурсів, погіршення середовища їх існування, шляхів міграції та умов розмноження не проведено
Не забезпечив надання документів, що розглядалися в ході інспекційної перевірки
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Інше
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.08.2019 1436496 Геологічне вивчення надр та раціональне і ефективне використання надр України Державна служба геології та надр України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Державний геологічний контроль (спеціальний дозвіл на користування надрами № 5791 від 10.06.2013 (видобування)
Учасники:
Решетніков Андрій Олександрович — Юрист ТОВ Агрофірма «Нібас»
Береза Світлана Василівна — геолог і категорії до «південна ті дгк»
Порушення:
Відсутній та не погоджений план розвитку гірничих робіт на 2018 рік.
Відсутній Акт списання запасів корисних копалин з обліку гірничодобувного підприємства
Покарання: відсутні
21.05.2018 1149195 Державна служба України з питань праці Проведено
24 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки,безпечного поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Ковальський Василь Романович — завідуючий гаражем
Пающик Михайло Васильович — інженер з охорони праці
Гречко Сергій Федорович — завідуючий фермою
Порушення:
На зернонавантажувачі ЗМ-60 (без інв.№) на складі для зберігання зерна відсутні захисні огородження над ремінною передачею, чим порушено п. 4.3 Розділу V «Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві» НПАОП 01.0-1.01-12
Оператор АЗС не пройшов навчання з пожежно-технічного мінімуму, що є порушенням, п.10.1. розділу 10 «Правила пожежної безпеки в Україні»
Не надані протоколи перевірки знань робітників, зайнятих на роботах, зазначених у Переліку робіт з підвищеною небезпекою, затвердженому наказом Держнаглядохоронпраці України від 26.01.2005 № 15, чим порушено п. 4.1 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та Переліку робіт із підвищеною небезпекою» НПАОП 0.00-4.12-05
В протилежних кінцях виробничого свиноферми відсутнє дистанційне керування із дублюючими кнопками, чим порушено п. 13.6.13 «Правил охорони праці у тваринництві. Свинарство» НПАОП 01.2-1.09-05
Підлога в майстерні не рівна, що є порушенням п.1.12 Розділу ІІ «Правила охорони праці на автомобільному транспорті» НПАОП 0.00-1.62-12
Натягування ланцюга транспортера для видалення гною здійснюється шляхом прокручування вала електродвигуна, чим порушено п. 13.6.13 «Правил охорони праці у тваринництві. Свинарство» НПАОП 01.2-1.09-05
На двигуні ланцюгового транспортера для видалення гною відсутній захисний кожух, що повинен закривати рухомі частини виробничого обладнання, чим порушено п. 11.1.4 «Правил охорони праці у тваринництві. Свинарство» НПАОП 01.2-1.09-05
Відсутній журнал обліку робіт за нарядами та розпорядженнями, що є порушенням п.8.7.3 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП 40.1-1.21-98
Список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією, не погоджено представником Держпраці, що є порушенням п.2.2.11 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП40.1-1.21-98
Електротельфер (інв. № відсутній) пульт управління не обладнано пристроєм для знімання напруги, чим порушено п.1.4. розділу IV «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями» НПАОП 0.00-1.71-13
При в’їзді на територію відсутні схеми руху транспортних засобів та працівників і дорожні знаки з рухом обмеженої швидкості, порушено п.1.8 розділу XIII «Правила охорони праці на автомобільному транспорті» НПАОП 0.00-1.62-12
Працівники, що обслуговують електроустановки відповідно до займаної посади чи роботи, яку вони виконують не мають відповідну групу з електробезпеки (групу І), що є порушенням п.2.1.3 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів» НПАОП 40.1-21-98
Редуктор горючого газу без манометра, чим порушено п.2.38. розділу V «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями» НПАОП 0.00-1.71-13
Інженер з охорони праці не видає керівникам структурних підрозділів підприємства обов'язкові для виконання приписи щодо усунення наявних недоліків, чим порушено п. 4 "Типове положення про службу охорони праці" НПАОП 0.00-4.21-04
На АЗС відсутні плакати, та інструкції пожежної безпеки, що є порушенням, п.10.4. розділу 10 «Правила пожежної безпеки в Україні»
Балони з киснем зберігаються разом з балонами горючого газу, що є порушенням п. 2.26. розділу V «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями» НПАОП 0.00-1.71-13
Електротехнічний персонал не в повній мірі забезпечений засобами індивідуального захисту, як запобіжний пояс, діелектричні рукавиці, покажчик напруги, які передбачені нормативно-правовими актами з охорони праці (правилами, інструкціями з охорони праці тощо), що є порушенням п.3.5 «Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту» НПАОП 0.00-4.01-08
В приміщенні не на всіх місцях для підключення електрообладнання (електричні розетки) нанесені написи, які вказують напругу та вид струму, що є порушенням п.1.3 розділу ІІ «Правила охорони праці при роботі з інструментом та пристосуваннями» НПАОП 0.00-1.71-13
В журналах реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не вноситься запис про номер інструкцій, за якими проводяться інструктажі, чим порушено п. 6.10 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та Переліку робіт із підвищеною небезпекою» НПАОП 0.00-4.12-05
Не всі двері приміщень електроустановок (розподільчі щити) замкнені на замок п. 2.2.18 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів», НПАОП 40.1-1.21-98
Інженер з охорони праці, керівники структурних підрозділів свиноферми, механізованого току не пройшли навчання та перевірку знань з охорони праці, чим порушено п. 5.1 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та Перелік робіт із підвищеною небезпекою» НПАОП 0.00-4.12-05
Ланцюговий привод зерносушарки не закритий захисним екраном, чим порушено п. 6 Розділу ІІІ «Правил охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання та переробки зерна» НПАОП 15.0-1.01-17
На робочих місцях (на інформаційних стендах) відсутні інструкції з охорони праці, що є порушенням розділ 5, п. 5.5. «Положення про розробку інструкцій з охорони праці» НПАОП 0.00-4.15-98
В журналі інструктажів на робочому місці відсутній запис про перевірку знань працівників після проведення інструктажів, порушено п. 6.9 «Типового положення про порядок навчання і перевірки знань з питань охорони праці» НПАОП 0.00-4.12-05
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
21.05.2018 519385 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
57 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Ковальський Роман Степанович — Директор ТОВ АФ «НІБАС»
Порушення:
Приміщення будівель ферми не обладнанні системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системами пожежної сигналізації, системами оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей, системами централізованого пожежного спостереження.
Приміщення будівель боксів не обладнанні системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системами пожежної сигналізації, системами оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей, системами централізованого пожежного спостереження.
Приміщення пекарні не обладнанні системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «системою централізованого пожежного спостереження.
Для працівників охорони (сторожів) не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов’язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій у разі виявлення пожежі.
Об’єкт не забезпечений адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлювальними у темний час доби
Приміщення будівель складів не обладнанні системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системами пожежної сигналізації, системами оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей, системами централізованого пожежного спостереження.
Приміщення боксів (гаражів) не забезпечені первинними засобами пожежогасіння - вогнегасниками з розрахунку: один порошковий вогнегасник з масою заряду 5 кг на 1 приміщення
Відсутній захист будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Приміщення будівель ферми не забезпечені первинними засобами пожежогасіння - вогнегасниками з розрахунку: 4 порошкових вогнегасника з масою заряду 9 кг на будівлю для зберігання тварин.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Не проведено ремонт водонапірної башти та не пристосовано її для відбору води пожежно – рятувальною технікою.
Приміщення будівель складів, гаражів не обладнанні системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системами пожежної сигналізації, системами оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей, системами централізованого пожежного спостереження.
Навколо резервуарів з нафтопродуктами відсутнє обвалування (стінки), які перешкоджатимуть розтіканню рідин у разі аварії
Приміщення будівель боксів, адмін..будівлі не обладнанні системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системами пожежної сигналізації, системами оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей, системами централізованого пожежного спостереження.
Не проведено ремонт водонапірної башти та не пристосовано її для відбору води пожежно – рятувальною технікою.
Приміщення будівель складів та територія не забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Площа основ скирт сіна(соломи) перевищує 500 м.кв.
Об’єкт не забезпечений адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлювальними у темний час доби
Скирти на відстані не менше 5 метрів не оборані смугою не менше 4 метри завширшки
Будівлі та споруди за адресою: вул. 40 років Жовтня, смт Петропавлівка (територія саду):Об’єкт не забезпечений адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлювальними у темний час доби
Об’єкт не забезпечений адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлювальними у темний час доби
Територія підприємства, а також приміщення та будівлі не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO6309:2007, а саме: місця розміщення вогнегасників; місце розташування пожежних водоймищ; знаки забороняючі паління та використання відкритого вогню.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Підприємство не забезпечене зовнішнім протипожежним водопостачанням відповідно до вимог ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі».
Приміщення будівель складів (зернових) не обладнанні системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системами пожежної сигналізації, системами оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей, системами централізованого пожежного спостереження
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Склад паливо – мастильних матеріалів, приміщення складів та територія не забезпечені первинними засобами пожежогасіння.
Об’єкт не забезпечений адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлювальними у темний час доби
Не визначено необхідну кількість первинних засобів пожежогасіння для кожного поверху, приміщення та відкритих установок.
Відсутній захисту будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Об’єкт не забезпечений адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлювальними у темний час доби
Відсутній захисту будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Для приміщень складського та виробничого призначення не визначена категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки та клас зони.
Приміщення боксів (гаражів) не забезпечені первинними засобами пожежогасіння - вогнегасниками з розрахунку: один порошковий вогнегасник з масою заряду 5 кг на 1 приміщення
Будівлі та споруди по вул. Карла Маркса, 92, смт Петропавлівка (територія дільниці №2):Дерев’яні конструкції будівель складів не оброблено вогнезахисною сумішшю.
Скирти на відстані не менше 5 метрів не оборані смугою не менше 4 метри завширшки
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Будівлі та споруди за адресою: вул. Карла Маркса, 143, смт Петропавлівка (територія току):Об’єкт не забезпечений адресними вказівниками (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлювальними у темний час доби
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Відсутній захисту будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Приміщення ковбасного цеху не обладнанні системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системами пожежної сигналізації, системами оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей, системами централізованого пожежного спостереження.
Територія не забезпечена зовнішнім протипожежним водопостачанням.
Приміщення будівель не забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Відсутній захист складу маливо – мастильних матеріалів та будівель складів від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Будівлі та споруди по вул. Польова, 14, смт. Петропавлівка (територія ферми):Дерев’яні конструкції будівель ферми не оброблено вогнезахисною сумішшю.
Будівлі та споруди по вул. Польова, 122, смт. Петропавлівка (територія тракторної бригади):Дерев’яні конструкції боксів (гаражів, складів) не оброблено вогнезахисною сумішшю.
Територія не забезпечена зовнішнім протипожежним водопостачанням.
Будівлі та споруди за адресою: вул. Жовтнева, 67 а, смт Петропавлівка (ковбасний цех, пекарня): Дерев’яні конструкції будівель не оброблено вогнезахисною сумішшю.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Приміщення будівель не забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Не проведено ремонт водонапірної башти та не пристосовано її для відбору води пожежно – рятувальною технікою.
З метою аналізу структури об'єктів та характеру їх функціонування для встановлення факту наявності або відсутності джерел небезпеки, які за певних обставин можуть ініціювати виникнення НС, а також визначення рівнів можливих НС не проведено ідентифікацію потенційно небезпечних об’єктів
Приміщення адмін.. будівлі не забезпечені первинними засобами пожежогасіння - вогнегасниками з розрахунку: не менше двох переносних (порошкових, водопінних або водяних) вогнегасників з масою заряду вогнегасної речовини 5 кг і більше. Крім того, не передбачено по одному вуглекислотному вогнегаснику з величиною заряду вогнегасної речовини 3 кг і більше у офісних приміщеннях з ПЕОМ.
Дерев’яні конструкції будівель складів не оброблено вогнезахисною сумішшю.
Будівлі та споруди по вул. Польова, 100 А, смт Петропавлівка (територія адміністративної будівлі): Дерев’яні конструкції боксів та горищного приміщення адмін. будівлі не оброблено вогнезахисною сумішшю
Підприємство не забезпечене зовнішнім протипожежним водопостачанням відповідно до вимог ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
21.05.2018 1203067 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутній суб'єкт господарювання
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.05.2018 394379 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: через мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність пов'язана з використанням теплової енергії
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні