Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (73)
Банкрутство (87) Будівництво (18) Перевірки (3)

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

#26565573

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.01.2021 2453683 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
48 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
17 (Миколаївська область)
54027, Миколаївська обл., м. Миколаїв, Центральий р-н, вул. Адміральська, буд. 20
Учасники:
Панфілов Олег В'ячеславович — начальник господарсько-експлуатаційного відділу
Заболотько Артем Володимирович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Миколаївського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Захисна споруда цивільного захисту не обладнана системами пожежної автоматики і сигналізацією.
Формування цивільного захисту з обслуговування захисних споруд (призначення осіб, відповідальних за обслуговування та експлуатацію фонду захисних споруд) визначені Формування цивільного захисту з обслуговування захисних споруд (призначення осіб, відповідальних за обслуговування та експлуатацію фонду захисних споруд) не визначені.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема наявні приміщення не обладнано системою оповіщення людей про пожежу відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не забезпечено ведення документації захисної споруди, у якій відображаються відомості про терміни і результати проведених оглядів, обстежень та випробувань, проведених технічних обслуговувань, поточних та капітальних ремонтів тощо забезпечено.
Працівників не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту органів дихання.
Стан входів та виходів захисної споруди цивільного захисту їх доступність для усіх категорій населення, зокрема – для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення не відповідає вимогам з утримання.
Перевірка та обслуговування баків (ємностей) для питної води (записи у журналі перевірки сховища (протирадіаційного укриття), журналі перевірки стану захисної споруди) проводиться щорічно.
Не забезпечено герметичність та дотримання в сховищі температурно-вологісного режиму, який запобігає утворенню в захисній споруді конденсату.
На об’єкті не розроблено план реагування на НС.
Не визначено особовий склад формування (відповідальні особи) їх посадові обов’язки та підготовленість.
На об’єкті не встановлено протипожежний режим, який включає: порядок і способи оповіщення людей; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки.
Для приміщень виробничого, складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Захисна споруда не забезпечена лікарськими засобами та медичними виробами.
Не проводиться ремонт захисної споруди відповідно до чинних положень про прове-дення планово-попереджувальних ремонтів будівель і споруд залежно від їх основного функціонального призначення
Не проводиться щорічна перевірка на герметичність сховища (згідно довідки про перевірку герметичності сховища).
Не передбачено витрату води на внутрішнє пожежогасіння будівлі не менше 2,5 л/с (висота струменя 6 м). Для забезпечення отримання висоти вказаних компактних струменів не встановлено пожежні насоси підвищувачі (основний і резервний).
Технічний стан захисної споруди цивільного захисту не відповідає вимогам з утримання.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, зокрема не влаштовані протипожежні двері між приміщеннями, що відділяє: - приміщення серверної від коридору.
Не проводиться перевірка та обслуговування захисно-герметичних пристроїв сховища, захисно-герметичних та герметичних дверей (воріт), віконниць (ставень), герметичних клапанів та клапанів надмірного тиску.
Приміщення будівель не в достатній кількості забезпечено ПЗПГ ( вогнегасни-ками).
Під час експлуатації будівлі допускається змінення умов освітлення, а саме: на евакуаційних виходах з коридорів на кожному поверсі не в повній мірі встановлені світлові покажчики зеленого кольору з надписом на них «Вихід» білого кольору, які мають бути підключені до джерела живлення евакуаційного освітлення, або такі, що мають переключатися на нього автоматично в разі зникнення живлення на їх основних джерелах.
Системи водопостачання, каналізації і опалення захисної споруди знаходяться у не справному стані.
Не проводиться щорічна перевірка системи вентиляції сховища (записи у журналі перевірки сховища (протирадіаційного укриття).
Відсутній план консервації та збереження спеціального обладнання, інженерних мереж та систем життєзабезпечення сховища.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів (у розподільчих коробках та світильників) в повній мірі не виконані за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (болтових, гвинтових тощо).
В складських приміщеннях не передбачено встановлення апаратів відключення силової освітлювальної мережі поза межами вказаних приміщень.
Не проведено ідентифікацію об'єкту на наявність потенційної небезпеки.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Захисна споруда не забезпечена необхідним майном та засобами на розрахункову чисельність населення, що підлягає укриттю.
Не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Формування не забезпечено спеціальним інвентарем та майном, у тому числі засобами індивідуального захисту, радіаційної і хімічної розвідки, спеціальної обробки, зв’язку забезпечені.
Перевірка стану утримання і експлуатації ДЕС та іншого електро-обладнання сховища проводиться.
Комунікації, інженерні мережі, інженерне та спеціальне обладнання, системи життєзабезпечення захисної споруди не утримуються в належному технічному стані.
Не проводиться перевірка та обслуговування противибухових пристроїв з відповідними записами у журналі перевірки стану захисної споруди.
Захисна споруда цивільного захисту не обладнана системою внутрішнього протипожежного водопостачання.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема наявні приміщення не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема коридори не обладнано системою видалення диму та гарячих газоподібних продуктів згорання.
Інженерні комунікацій захисної споруди цивільного захисту не пофарбовані відповідно до їх призначення.
Керівний склад не пройшов навчання на курсах цивільного захисту.
Експлуатація та утримання електрообладнання захисної споруди не відповідає вимогам чинного законодавства у сфері улаштування електроустановок.
Не проведено перевірку справності систем вентиляції щодо справності вентиляторів припливних і витяжних систем, ФП, РУ, ГК, герметичних з’єднань повітроводів, повітрозабірних і витяжних каналів, противибухових пристроїв.
Пожежні кран - комплекти, не укомплектовано важелями для полегшення відкривання вентиля.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема наявні приміщення електронно-обчислювальних машин обробки даних (серверна), не обладнано автоматичною системою пожежогасіння.
Не виконано захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не проводиться перевірка та обслуговування систем каналізації сховищ (записи у журналі перевірки сховища (протирадіаційного укриття)) проводиться щорічно.
Розподільчі щити не в повній мірі забезпечено схемою підключення споживачів з пояснюючими написами і вказаним значенням номінального струму апарату захисту.
В приміщеннях будівлі лінії живлення до побутових кондиціонерів не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
Не проведено замірів опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Покарання: відсутні
01.12.2020 2439296 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Молочко Наталія Іванівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.01.2018 1155342 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці та законодавства про працю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні