Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (8)
Перевірки (4)

ВОЛОЧИСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "СОНЕЧКО" ВОЛОЧИСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

#26514340

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.01.2021 2453375 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ДНЗ "Сонечко"
31200, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, м. Волочиськ, вул. Соборна, буд. 1/2
Учасники:
Паук Андрій Ярославович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області майор служби цивільного захисту
Порушення:
Інженерні комунікації захисної споруди не пофарбовано залежно від їх призначення.
Захисна споруда не забезпечена первинними засобами пожежогасіння, системою внутрішнього протипожежного водопостачання, пожежної автоматики і сигналізації.
Пожежні кран-комплекти не мають отвори для провітрювання не пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Завідувач ДНЗ не пройшла навчання з питань пожежної безпеки.
В коридорі біля пральні та в приміщенні молодшої групи дозволяється користування пошкодженими розетками.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів у приміщенні молодшої групи.
На шляхах евакуації (входи та виходи у будівлю) не встановлено світлові покажчики «Вихід». У залах для глядачів, виставкових, актових залах та інших подібних приміщеннях вони мають бути увімкнуті на весь час перебування людей (проведення заходу).
Зовнішні сходи з другого поверху закладу не забезпечено евакуаційним освітленням.
Кожен кран-комплект не укомплектовано пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними.
Не виконано захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ ЕN 62305:2012 «Блискавкозахист»
У приміщеннях коридору, групових приміщеннях (2 молодші групи та 1 старша) пральні та актовому залі використовуються матеріали з невизначеними показниками пожежної небезпеки (вагонка).
Пожежні щити не укомплектовано з розрахунку: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Усі приміщення закладу не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією.
Пожежні кран-комплекти не перевірено на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
07.09.2020 1919921 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Табалюк Микола Петрович — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Волочиського районного управління Г У Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Новіцька Г. В. — медична сестра
Новіцька Г В — медична сестра
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.12.2019 2048156 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Штанькевич Олександр Петрович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області підполковник служби цивільного захисту
Порушення:
Пожежні щити не укомплектовано з розрахунку: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Працівників об’єкта не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання від отруйних речовин.
У приміщеннях коридору, групових приміщеннях, приміщенні пральні, харчоблоці облаштування стель та стін використовуються матеріали з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Зовнішні сходи з другого поверху закладу не забезпечено евакуаційним освітленням.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння вказівні знаки не розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
Відсутнє резервне освітлення ПРУ від переносних електричних ліхтарів, акумуляторних світильників тощо.
Пожежні рукава не приєднано до крана та ствола та не проведено розгортати та згортати наново.
Не надано завірені необхідним чином протоколи випробовувань або сертифікати на показники щодо пожежної небезпеки будівельних матеріалів які застосовуються для утеплення стін та покриття закладу.
Допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків) в приміщенні пральні.
Пожежні кран-комплект не обладнано важелем для полегшення відкривання вентиля.
Приміщення захисної споруди не забезпечено штучним освітленням.
На шляхах евакуаці (вхідних дверей в будівлю, групових приміщень, в актовій залі виробничик та побутових приміщень не встановлені світлові покажчики «Вихід».
Пожежні кран-комплекти не обладнано отором для провітрювання із пристосуванням для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
На пожежних щитах не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів
Споруди фонду захисних споруд не утримуються у стані, що дозволяє привести їх у готовність до використання за призначенням у визначені законодавством терміни.
Пожежні кран-комплекти не перевірено на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Кожен пожежний кран-комплекти не укомплектовано пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом
Інженерні комунікації захисних споруд та споруд подвійного призначення із захисними властивостями відповідних захисних споруд (сховищ, ПРУ) не пофарбовано залежно від їх призначення.
Біля вхідних дверей до захисної споруди не встановлено табличку розміром 60 х 50 см із зазначенням номера споруди, її балансоутримувача, місць зберігання ключів, особи, відповідальної за утримання та експлуатацію сховища в мирний час, її місцезнаходження і номера телефону.
Усі приміщення дошкільного навчального закладу не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією.
Захисна споруда не забезпечена первинними засобами пожежогасіння, системамою внутрішнього протипожежного водопостачання, пожежної автоматики і сигналізації.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.06.2018 1076633 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутній уніфікований акт перевірки
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів; додержання законодавства у сфері ветеринарної медицини; додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні