Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (8)
Перевірки (4)

НОВОБІЛОУСЬКИЙ ЛІЦЕЙ НОВОБІЛОУСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#26513932

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.04.2022 2985801 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
НОВОБІЛОУСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ I-III СТУПЕНІВ НОВОБІЛОУСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
15501, Чернігівська обл., Чернігівський р-н, С. Новий Білоус, вул. Троїцька, буд. 3-А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.12.2019 2047618 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Чернігівській області Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Пупій Сергій Миколайович — Головний інспектор Чернігівського районного відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області
Ракута Вікторія Миколаївна — Директор НОВОБІЛОУСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ I-III СТУПЕНІВ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Порушення:
Будівлю школи не обладнано системою протипожежного захисту (системою керування евакуюванням людей в частині системи оповіщення про пожежу та покажчиків напрямку руху).
Будівля школи не забезпечена первинними засобами пожежогасіння у відповідності до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом МВС України від 15 січня 2018 року №25
Будівлю школи не обладнано системою протипожежного захисту. (система пожежної сигналізації)
На 1 та 2 поверсі будівлі школи на виходах з коридорів до сходової клітини зняті двері.
Посадові особи та працівники школи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки
Покарання: відсутні
09.10.2018 1080475 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність уніфкованих актів
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері санітарного нагляду
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.04.2018 1341975 Управління Держпраці у Чернігівській області Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, відповідно до доручення Прем’єр-міністра України з метою уникнення подій, що можуть мати значний- негативний вплив на життя та здоров’я людей (витяг з протоколу засідання Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 року № 11)
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Єрмошина Тетяна Олегівна — особа виконуюча функції служби охорони праці
Ракута В М — директор
Ракута В.М. — директор
Порушення:
Не розроблені всі необхідні інструкції для видів робіт, які наявні в підрозділі. Відсутня інструкція з охорони праці при роботі на сковороді електричній, електроплиті, що є порушенням пп. 1, 2, 4 розділ IV НПАОП 0.00-4.15-98 «Типове положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Завгосп не пройшов навчання та перевірки знань з питань охорони праці, що є порушенням п. 5.1 НПАОП 0.00-4.12.05 „Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці.”
Все верстатне обладнання майстерні трудового навчання неукомплектоване експлуатаційною документацією, що є порушенням п.1.1 Розділ II НПАОП 0.00-1.71-13 Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями, пункт 1.4 ГОСТу 12.2.003-91 Система стандартів безпеки праці. Обладнання виробниче. Загальні вимоги безпеки
Журнал реєстрації вступного інструктажу з питань охорони о праці на ведеться з порушенням: не вказуються вік та не заповнюються відповідні графи, що є порушенням п.6.3 НПАОП 0.00-4.12.05 „Типове положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.”
Директор не пройшла навчання та перевірки знань з питань охорони праці, що є порушенням п. 5.1 НПАОП 0.00- 4.12.05 „Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці.”
Не проводяться повторні інструктажі з питань охорони праці з працівниками в установлені терміни нормативно-правовими актами з охорони праці, що є порушенням п. 6.5 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
В закладі не проводяться з працівниками повторні інструктажі з питань охорони праці, що є порушенням вимог п.6.5 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
В закладі не призначено відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства, що є порушенням п. 1.3.1 НПАОП 40.1-1.21-98 Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Особа виконуюча функції служби охорони праці не має четвертої групи з електробезпеки, що є порушенням п.1.3.2 НПАОП 40.1-1.21-98 „Правила безпечної експлуатації споживачів”
Дерев'яна драбина не обладнана пристроєм , що запобігає перевертанню її під час виконання робіт, що є порушенням п 7.12 розділу IV НПАОП 0.00-1-1.71-13 „ Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями.”
Дерев'яній драбині не проведено випробування статистичним навантаженням в відповідні терміни, що є порушенням п 7.27 розділу IV НПАОП 0.00-1-1.71-13 „ Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями.”
В закладі завгосп не проводить з працівниками повторні інструктажі з питань охорони праці, що є порушенням вимог п.6.5 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
В закладі на основі Типового положення, з урахуванням специфіки виробництва та вимог нормативно-правових актів з охорони праці, не розроблене і не затверджене Положення підприємства про навчання з питань охорони праці, що є порушенням вимог п.3.2 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Положення про службу охорони праці на підприємстві потребує доопрацювання, що є порушенням вимог п.1.2 НПАОП 0.00-4.21-04 «Типове положення про службу охорони праці».
Інструкції з охорони праці потребують доопрацювання в розділі «Загальні положення» - відсутня інформація про перелік видів спецодягу, взуття та інші засоби індивідуального захисту , що є порушенням п.4 Розділ II НПАОП 0.00-4.15-98 «Типове положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Інструкції з охорони праці не відповідають вимогам: не розроблено всі відповідні розділи, що є порушенням п.4 Розділ II НПАОП 0.00-4.15-98 «Типове положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Журнал інструктажів з охорони праці на робочому місці ведеться з порушенням: не вказуються номера та назви інструкцій за якими було проведено інструктаж, що є порушенням п.6.10 НПАОП 0.00-4.12.05 „Типове положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.”
В закладі завгосп не проводить з працівниками позапланові інструктажі з питань охорони праці після введення в дію нових інструкцій з охорони праці, що є порушенням вимог п.6.6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
В закладі не проводяться з працівниками позапланові інструктажі з питань охорони праці після введення в дію нових інструкцій з охорони праці, що є порушенням вимог п.6.6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
На в’їзді до території підприємства відсутній схематичний план (схема руху транспортних засобів та працівників з показом дозволених та заборонених напрямків, поворотів, зупинок, виїздів, в’їздів тощо), що є порушенням п. 1.8 розділу XIII НПАОП 0.00-1.62-12 „Правил охорони праці на автомобільному транспорті”
Не розроблені комплексні заходи щодо досягнення встановлених нормативів безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, підвищення існуючого рівня охорони праці на поточний рік, що є порушенням п. 3.1 НПАОП 0.00-4.21-04 „Типового положення про службу охорони праці”.
Не складено перелік необхідних інструкцій з охорони, що є порушенням п.2 Розділ IV НПАОП 0.00-4.15-98 «Типове положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Нові та переглянуті інструкції з питань охорони праці не реєструютьс в журналі реєстрації інструкцій з охорони параці на підприємстві, що є порушенням пі розділ V НПАОП 0.00- 4.15-98«Типове положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Працівники не забезпечені в повному обсязі спецодягом та іншими засобами індивідуального захисту. Не ведеться облік видачі спеціального одягу в особистих картках обліку спеціального одягу, що є порушенням п. 4.10 додаток 1 НПАОП 0.00-4.01-08 „Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту.”
На сверлильному верстаті не встановлено відповідні пристосування (лещата), які закріплюються на столі (плиті) сверлильного верстата, що є порушенням п 6.1 Розділ II НПАОП 0.00-1.71-13,, Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями.”
В закладі не розроблена та не затверджена програма вступного інструктажу з питань охорони праці, що є порушенням п.6.3 НПАОП 0.00-4.12.05 „Типове положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.”
В закладі не проводяться з новоприйнятими працівниками первинні інструктажі з питань охорони праці, що є порушенням вимог п.6.4 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
В закладі завгосп не проводить з новоприйнятими працівниками первинні інструктажі з питань охорони праці, що є порушенням вимог п.6.4 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Нові та переглянуті інструкції з питань охорони праці, що видаються керівникам підрозділів та працівникам не реєструютьс в журналі обліку видачі інструкцій з охорони параці на підприємстві, що є порушенням пЗ розділ V НПАОП 0.00-4.15-98
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом