Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (10)
Банкрутство (87) Перевірки (3)

КОБРИНОВО-ГРЕБЕЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

#26490349

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.01.2022 3209800 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Черкаській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері ЗДПС
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Сідько Василь Петрович — Міський голова Тальнівської міської ради, голова комісії з реорганізації
Найчук Людмила Миколаївна — провідний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 4 управління контрольно-перевірочної роботи
Порушення:
недостовірні відомості
Покарання: відсутні
11.05.2021 2249819 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
Сільський водогін с. Кобринова Гребля
20422,вул. Жовтева, 8, С. Кобринова Гребля, Тальнівського району, Черкаської Області
Сільський водогін с. Антонівка
20422,С. Антонівка, Тальнівського району, Черкаської Області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.10.2020 2199079 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Черкаській області Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання вимог припису №14 від 09.07.2019 року про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, пожежної
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Коренко Алла Петрівна — Провідний інспектор Тальнівського РС У ДСНС України у Черкаській області
Маляр В.І. — сільський голова
Маляр В І — сільський голова
Жовноватий Олег Миколайович — Головний інспектор Тальнівського РС У ДСНС України у Черкаській області
Порушення:
Не виконано технічне обслуговування первинним засобам пожежогасіння (вогнегасникам) в приміщенні сільського будинку культури та сільському клубі (с.Антонівка).
Не забезпечено приміщення первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) згідно норм в сільському будинку культури та сільському клубі (с.Антонівка).
З’єднання електричних проводів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів в сільському будинку культури та сільському клубі (с.Антонівка).
Не поновлено на видимих місцях знаки пожежної безпеки в приміщеннях сільського будинку культури та сільському клубі (с.Антонівка).
Не забезпечено приміщення інструкцією про заходи пожежної безпеки в сільському будинку культури та сільському клубі (с.Антонівка).
Не укомплектовано пожежний щит згідно норм в сільського будинку культури та сільському клубі (с.Антонівка): вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало-1 шт., багор або лом та гак – 2 шт., лопати – 2шт., сокири – 2шт.
Не виконано перевірку заміру опору ізоляції та спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання в сільському будинку культури та сільському клубі (с.Антонівка).
Не обладнано освітлювальні електролампочоки скляними плафонами закритого типу в сільському будинку культури та сільському клубі (с.Антонівка).
Допущено експлуатацію світильників підвішених безпосередньо на струмопровідному проводі в сільському будинку культури та сільському клубі (с.Антонівка).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом