Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Перевірки (4)

КОМУНАЛЬНИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ЯСЛА-САДОК №134 "ЖУРАВЛИК" МАРІУПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ"

#26443077

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.04.2022 3088071 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
КОМУНАЛЬНИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ЯСЛА-САДОК №134 "ЖУРАВЛИК" МАРІУПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ".
м. Маріуполь, Центральний р-н, вул. Троїцька, буд. 85
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.06.2021 2857137 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: стан виконання припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки №45 від 22.08.2019
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Рябей Людмила Миколаївна — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Маріупольського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області майор служби цивільного захисту
Порушення:
Не забезпечено працюючий персонал засобами індивідуального захисту органів дихання згідно діючих нормативних актів. ("Порядок забезпечення населення і працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами індивідуального захисту, приладами радіаційної та хімічної розвідки, дозиметричного і хімічного контролю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08. 2002 року № 1200, пункт 2).
Не справні і не утримуються в постійній готовності до виконання роботи системи протипожежного захисту ( далі СПЗ). Несправності, які впливають на їх працездатність не усуваються негайно, інші несправності не усуваються в передбачені регламентом терміни, при цьому не робляться записи у відповідних журналах.
Не підтримується експлуатаційна придатність СПЗ відповідно до вимог технічної документації підпрємств- виготовлювачів та затверджених
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.07.2019 1390827 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання.
Учасники:
Климова Наталія Володимирівна — завгосп комунального дошкільного навчального закладу «ясла-садок №134 «журавлик» маріупольської міської ради донецької області»
Морозова Світлана Іллівна — Директор комунального дошкільного навчального закладу «Ясла-садок №134 «Журавлик» Маріупольської міської ради Донецької області»
Порушення:
Теплове господарство не забезпечено температурним графіком.
У процесі експлуатації внутрішньої системи теплоспоживання будівлі КДНЗ «Ясла-садка №134», огляди проводяться без відображення результатів огляду у оперативному журнал.
«Производственная инструкция №1 по обслуживанию внутрисадового трубопровода тепловой сети ДУУ№134» (від 03.11.2018), «Инструкция по подготовке внутридомовых систем отопления и горячего водоснабжения к работе в зимний период (від 24.05.2018) не доведені до відома робітника з комплексного обслуговування й ремонту будівель.
Не розроблені організаційно-технічні заходи по проведенню протиаварійних тренувань на системі теплоспоживання будівлі КДНЗ «Ясла-садка №134».
Робітник з комплексного обслуговування й ремонту будівель (Ружейников О.Ф.) не навчений та не пройшов перевірку на знання «Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж» з видачею посвідчення про перевірку знань.
Частково відсутнє пофарбування на металевих подавальному та зворотному теплопроводах, прокладених по підвалу після приміщення вузла керування водяної теплової мережі системи опалення (діаметр 50мм, загальна довжина 10п.м.).
На запірній та регулювальній арматурі, на прилеглих ділянках теплопроводів системи опалення та гарячого водопостачання, прокладених по підвалу частково не вказано стрілками напрямок руху теплоносія та номер арматури за схемою.
Частково відсутня ізоляція на металевих подавальному та зворотному теплопроводах, прокладених по підвалу після приміщення вузла керування водяної теплової мережі системи опалення (діаметр 50мм, загальна довжина 10п.м.).
Виконавча схема вузла керування водяної теплової мережі системи опалення будівлі КДНЗ «Ясла-садка №134» не відповідає фактичним умовам роботи системи опалення та не переглянута керівником не рідше ніж один раз на 2 роки.
Прострочений термін проведення чергової державної повірки манометра, який встановлений у підвальному приміщенні на вводі в будівлю КДНЗ «Ясла-садка №134» на подавальному теплопроводі.
Відсутні виконавчі схеми усіх трубопроводів системи гарячого водопостачання (по поверхам) будівлі КДНЗ «Ясла-садка №134» з нумерацією арматури, із зазначенням діаметрів труб, розміщенням дренажних пристроїв.
Частково відсутня ізоляція на металевому подавальному та зворотному теплопроводах на вводі в будівлю КДНЗ «Ясла-садка №134» (діаметр 50мм, загальна довжина 4п.м.).
Теплове господарство не забезпечено оперативним журналом.
Виконавча схема вводу трубопроводів гарячого водопостачання в будівлю КДНЗ «Ясла-садка №134» не переглянута керівником не рідше ніж один раз на 2 роки.
Відсутні виконавчі схеми усіх трубопроводів системи опалення (по поверхам) будівлі КДНЗ «Ясла-садка №134» з нумерацією арматури, із зазначенням діаметрів труб, розміщенням дренажних пристроїв.
Вузол керування водяної теплової мережі системи опалення будівлі КДНЗ «Ясла-садка №134» не оснащений повіреними манометрами: - на подавальному теплопроводі до та після основної засувки Батерфляй; - на подавальному теплопроводі після грязьовика до елеватора; - на подавальному теплопроводі після елеватора; - на зворотному теплопроводі до елеватора; - на зворотному теплопроводі після елеватора до грязьовика; - на зворотному теплопроводі після грязьовика до основної засувки Батерфляй; - на зворотному теплопроводі після основної засувки Батерфляй.
Частково відсутнє пофарбування металевого подавального та зворотного теплопроводів на вводі в будівлю КДНЗ «Ясла-садка №134» (діаметр 50мм, загальна довжина 4п.м.).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
15.06.2018 394569 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов'язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб'єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні