Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
Prozorro (31)
Банкрутство (87) Перевірки (1)

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "РОМЕНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СУМСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ"

#26378227

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.05.2021 2462391 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Навчальний заклад Роменський коледж СНАУ
42000, Сумська обл., м. Ромни, вул. Горького, 67
Учасники:
Мазний Олександр Володимирович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Роменського району майор служби цивільного захисту
Порушення:
Не проведене технічне обслуговування існуючих вогнегасників згідно паспорту заводу виробника
На пожежних щитах (стендах) не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Приміщення навчального корпусу не обладнані АПС відповідно до ДБН В. 2.5-56:2010 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту».
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації навчального корпусу не забезпечені евакуаційним освітленням відповідно до вимог Правил улаштування електроустановок. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Не забезпечено захист будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд".
Вогнегасники не встановлені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1.5 м. від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
Дерев'яні конструкції даху навчального корпусу не піддані вогнезахисній обробці.
Пожежні кран – комплекти в навчальному корпусі не проходили технічне обслуговування і перевірку на працездатність не рідше одного разу на шість місяців шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом