Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (10)
Перевірки (2)

ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ "ЗОЛОТІ КЛЮЧІ-1"

#26364069

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.11.2020 1839088 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
ДАЧНО - БУДІВЕЛЬНИЙ КООПЕРАТИВ "ЗОЛОТІ КЛЮЧІ" обєкт
Одеська обл., Лиманський р-н
Учасники:
Соколов Олександр Володимирович — головний державний інспектор
Стеценко Валерій Володимирович — головний державний інспектор
Салабутіна Олена Петрівна — головний державний інспектор
Порушення:
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази роботодавця вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, електричне устаткування напругою понад 1000В, а саме: - трансформаторної підстанції ЗТП-№504 потужністю 630 кВА; - трансформаторної підстанції ЗТП-№523 потужністю 630 кВА; - трансформаторної підстанції ЗТП-№527 потужністю 630 кВА; - роботи в діючих електроустановках напругою понад 1000 В; Порушено додаток 6 та 7 Постанови КМУ №1107 від 26.10.2011р. про «Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» (зі змінами).
Креслення електромереж, електроустановок та споруд підприємством не надано.
Керівник ДБК «Золоті Ключі» не забезпечив наявність на підприємстві випробуваних засобів захисту .
Згідно «Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів» до розділу ІV п.4.1., 4.3.,4.4.,4.6.,4.8, спільний наказ МОЗ та МВС України від 31.01.2013 № 65/80: відсутній «Журнал щозмінного передрейсового та післярейсового медичних оглядів водіїв». Щозмінний передрейсовий медичний огляд водіїв не проводиться безпосередньо перед їх виїздом; не обладнане спеціальне приміщення для щозмінних передрейсових та післярейсових медичних оглядів водіїв; під час проведення медичного огляду: медичний працівник не вимірює в обов'язковому порядку артеріальний тиск у водія, «Журналу щозмінного передрейсового та післярейсового медичних оглядів водіїв», водії не завжди ставить свій особистий підпис у графі «Підпис водія про відсутність скарг» в цьому Журналі; медичний працівник щомісяця не здійснює аналіз проведених щозмінних передрейсових та післярейсових медичних оглядів, причин відсторонення від роботи водіїв та не доводить їх до відома керівника. Перевізник щомісяця не розглядає результати щозмінних передрейсових та післярейсових медичних оглядів.
Наказом по підприємству не призначена особа, яка проводить вступний інструктаж.
Журнал обліку протиаварійних і протипожежних тренувань відсутній.
Допущена до експлуатації стрем’янка, яка не пройшли випробування.
Журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці ведеться не по формі, не заповнюються графи12.
Кожна кабельна лінія повинна мати документацію. Відсутні паспорти на КЛ.
Не надана інструкція з охорони праці для водіїв транспортних засобів.
Члени комісії з перевірки знань з питань охорони праці не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
Списки працівників, що мають право ведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією не розроблено.
Керівник підприємства один раз на квартал не забезпечив проведення протиаварійних тренувань на робочих місцях.
Відсутній «Журнал перевірки технічного стану транспортних засобів», тому при виявленні несправностей, поломок і пошкоджень контролер (механік) технічного стану транспортних засобів не робить відповідний запис у журнал, не дає вказівку водію про направлення транспортного засобу в зону ремонту або чекання ремонту, а також не інформує роботодавця для забезпечення виконання необхідних операцій з ремонту і технічного обслуговування такого транспортного засобу.
Допущений до роботи водій транспортних засобів Дамаскін К.А. без проведення стажування із записом у журналі реєстрації інструктажів на робочому місці та перевірки знань з питань охорони праці.
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок.
Не надані програми стажування для працівників конкретних професій (водіїв транспортних засобів), які повинні розроблятись на підприємстві відповідно до функціональних обов’язків.
Опосвідчення безпечного стану електроустановок підприємства до та понад 1000 В не проведено.
Не проводиться вступний інструктаж з працівниками інших організацій, які беруть безпосередню участь у виробничому процесі або виконують інші роботи для ДБК «Золоті Ключі»
Керівник споживача не призначив особу, яка буде заміщати у разі відпустки або хвороби особу відповідальну за електрогосподарство.
Журнал обліку робіт за нарядами і розпорядженнями не ведеться.
Допущений до роботи водій транспортних засобів Дамаскін К.А. який не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці та робіт, що входять до його функціональних обов’язків, а саме: НПАОП 0.00-1.62-12 «Правила охорони праці на автомобільному транспорті».
На момент перевірки не надано відомості про присвоєння працівникам підприємства група з електробезпеки. Всі працівники підприємства, відповідно до займаної посади чи роботи яку вони виконують, повинні мати відповідну групу з електробезпеки. Для одержання І групи, незалежно від посади і фаху, необхідно пройти інструктаж з електробезпеки під час роботи в даній електроустановці з оформленням в журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місті.
Навчання з питань охорони праці в частині організації навчального процесу (формування навчальних груп) документально не сформовано.
Копії актів опосвідчення по закінченню звітного терміну до територіального органу Держпраці не направлені.
Переглянуті однолінійні схеми електричних приєднань відсутні.
Не подана до Головного управління Держпраці в Одеській області декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки на виконання ремонтних, монтажних, будівельних чи інших робіт, що виконуються на висоті понад 1,3 метра, що є порушенням п.21 ПКМУ N1107 від 26.10.2011р. «Про затвердження Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» зі змінами, внесеними згідно з Постановою КМУ №330 від 10.04.2019.
На підприємстві допущено до виконання робіт з підвищеною небезпекою водій транспортних засобів, якому порушено порядок проведення інструктажів з охорони праці. Роботи, пов’язані з управлінням наземним транспортом включені до професій працівників зайнятих на роботах з підвищеною небезпекою або там, де є потреба у професійному доборі, термін проведення встановлено один раз на три місяці.
Покарання: відсутні
30.04.2020 2107238 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція в Одеській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання , відтворення і охорона природних ресурсів
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Філіпишен А І — старший державний інспектор
Г О Панайоті — директор
Г. О. Панайоті — директор
Гордієнко Ю І — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Ровнін Д А — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища в Одеській області
Ровнін Д.А. — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища в Одеській області
Філіпишен А.І. — старший державний інспектор
Гордієнко Ю.І. — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні