Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (7)
Банкрутство (87) Перевірки (6)

ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ЯСЛА-САДОК) №8 "ЯЛИНОЧКА" ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#26327514

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.06.2021 2863657 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Закарпатській області Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Баняс Євген Михайлович — Головний інспектор ВЗНС Хустського РУ ГУ ДСНС України у Закарпатській області
Порушення:
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту відповідно до номенклатури засобів радіаційного та хімічного захисту, а також норм забезпечення.
Приміщення не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією
Не заключено договір на обслуговування автоматичної пожежної сигналізації
Територію, будівлі, споруди, приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки згідно ГОСТ 12.4.026-76 „ССБТ. «Цвета сигнальне и знаки безопасности»
Покарання: відсутні
24.02.2021 2242608 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Раковці Мирослава Федорівна — помічник лікаря епідеміолога
Ковач Ганна Антонівна — головний спеціаліст
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.01.2020 2056680 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Закарпатській області Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Баняс Євген Михайлович — Головний інспектор ВЗНС Хустського РУ ГУ ДСНС України у Закарпатській області
Порушення:
Приміщення ДНЗ необладнані установкою автоматичної пожежної сигналізації.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконуються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
У приміщеннях на видних місцях не вивішено таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Наявні вогнегасники не взяті на облік, згідно журналу обліку вогнегасників. На вогнегасники, допущені до введення в експлуатацію, нанести облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об'єкті системою нумерації.
Нерозроблено для працівників охорони (вахтерів, вартових) інструкцію в якій визначено їх обов’язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території, порядок дій у разі виникнення пожежі, та хто викликається у нічний час у разі виникнення пожежі
Нерозроблено та невівішано на видних місцях плани евакуації людей на випадок пожежі.
Пожежні щити незабезпечені повним комплектом засобів пожежегасіння: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
Наявні переносні вогнегасники нерозміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5м. від рівня підлоги.
Не розроблено та незтверджено керівником об’єкта інструкції про заходи пожежної безпеки та вивісити на видних місцях.
Дерев'яні конструкції покрівель ДНЗ не піддаті повторній вогнезахисній обробці, вогнезахистним розчином.
Не заключний договір на обслуговування автоматичної пожежної сигналізації з організацією яка має ліценцію на виконання протипожежних робіт.
Працівників незабезпечено засобами індивідуального захисту відповідно до номенклатури засобів радіаційного та хімічного захисту, а також норм забезпечення.
Територію, будівлі, споруди, приміщення незабезпечені відповідними знаками безпеки згідно ГОСТ 12.4.026-76 „ССБТ. «Цвета сигнальне и знаки безопасности».
Не виконано перевірку захисту будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Евакуаційні шляхи і виходи не утримуються вільними.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
21.11.2019 1573479 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.11.2019 1405516 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Голеня М.Й. — завідувач
Голеня М Й — завідувач
Порушення:
Допуск до стажування та самостійної роботи новоприйнятих працівників не оформлюється наказом по ДНЗ, є порушенням п.7.3, п.7.9 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Надземний ввідний газопровід на території ДНЗ навантажений пристроями для сушіння білизни на яких висять випрані рушника, що є порушенням П.3.22 п.1.14 р У НПАОП 0.00- 1.76-15 «Правил безпеки систем газопостачання»
Відсутній наказ про звільнення від проходження стажування новоприйнятих працівників, що є порушенням п.7.5 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Харчоблок Не призначено відповідального за безпечну експлуатацію харчоблоку, що є порушенням п.7.1.22 НПАОП 7.1.30-1.02-96 «Правил охорони праці для підприємств громадського харчування»
З працівниками не проведено інструктаж на І групу з електробезпеки для не електротехнічного персоналу, що є порушенням п.2.1.3 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Не розроблено Положення про комісію з питань охорони праці, що є порушенням р.1 п.1.4 НПАОП 0.00-4.09-07 «Типового положення про комісію з питань охорони праці»
Відсутній наказ про проведення стажування новоприйнятої працівниці Рущак О.С., що є порушенням п.7.3 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
28.02.2018 1212449 Управління Держпраці у Закарпатській області Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Порушення:
Не складений перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажу-вання.
Не забезпечений своєчасний перегляд ін-струкцій з охорони праці, для професій або видів робіт з підвищеною небезпекою не рідше одного разу на 3 роки, а для інших не рідше одного разу на 5 років.
Не розроблена Програма проведення ста-жування для конкретної професії.
Не складений перелік робіт з підвищеною небезпекою.
Покарання: відсутні