Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (10)
Перевірки (4)

ЗАПОРІЗЬКА ГІМНАЗІЯ №37 ЗАПОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#26316284

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
19.04.2021 2481923 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Загальноосвітня школа № 37
69001, Запорізька обл., м. Запоріжжя, Вознесенівський р-н, вул. Кронштадтська, буд. 17
Учасники:
Сарапій Євген Миколайович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районного управління Головного управління ДСНС України у Запорізькій області
Порушення:
Не обладнано приміщення навчального закладу системою протипожежного захисту (системою керування та евакуюванням людей) відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не встановлено на фасаді будівлі або іншому видному місці адресний вказівник (назва вулиці, номер будинку) та забезпечити освітлювання вказівника у темний час доби.
В кабінеті директора лінію живлення до побутового кондиціонера не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Не забезпечено працівників засобами радіаційного та хімічного захисту від об’єктів (під які потрапляє у зону можливих надзвичайних ситуацій).
В приміщенні двірників між першим та цокольним поверхом не заповнено отвори у протипожежних перешкодах (не зашпаровані).
Не забезпечено проведення технічного обслуговування всіх вогнегасників відповідно до норм, правил (настанови з технічного обслуговування вогнегасників), установлених їх виробником, та нормативних документів у сфері пожежної безпеки в розріз пункту 5 розділу ІІ, пункту 11 розділу ІІІ Наказу МВС України від 15.01.2018 р. №25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 23.02.2018 р. за № 225/31677.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
09.10.2020 2175875 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Запорізькій області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: виконання вимог припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Корягін Віталій Ігорович — провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького міськрайонного управління Головного управління ДСНС України у Запорізькій області
Порушення:
Не забезпечено працівників засобами радіаційного та хімічного захисту від об’єктів (під які потрапляє у зону можливих надзвичайних ситуацій)
Не обладнано приміщення навчального закладу системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей) відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Покарання: відсутні
25.05.2020 1779957 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ЗАПОРІЗЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ
69001, Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Кронштадтська, 17
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.12.2019 2047231 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Запорізькій області Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Дудаль Олександр Сергійович — провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Порушення:
Допущено влаштування незаповнених отворів у протипожежних перешкодах, які відокремлюють електрощитову.
Допущено, при перебуванні людей у приміщенні, зачинення дверей евакуаційних (запасних) виходів на ключ.
У спортивному залі, буфеті та приміщенні двірника допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Не укомплектовано пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом ПК № 7, ПК № 12, ПК № 2, ПК № 8. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними.
Не забезпечено працівників засобами радіаційного та хімічного захисту від об’єктів (під які потрапляє у зону можливих надзвичайних ситуацій)
Допускається утримання у не справному стані ПК № 1.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів не здійснюється за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів у приміщенні посудомийної (проводи до бойлера).
Дообладнати пожежний щит вогнегасниками- 3 шт., ящиком з піском- 1 шт., протипожежним покривалом- 1 шт., лопати- 2 шт., сокири- 2 шт.
Допускається встановлення на вікнах приміщень цокольного та першого поверху глухих ґрат.
Не виконано оброблення дерев’яних елементів горищних покриттів (крокви, лати) засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Допускається встановлення електророзеток в кабінеті інформатики, кабінеті № 4, приміщенні посудомийної та приміщенні двірника на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Допускається опорядження (облицювання) стін на шляху евакуації (тамбур центрального виходу) з будівельних матеріалів з невизначеними показниками щодо пожежної небезпеки в супереч вимогам пункту 7.3.3 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Не забезпечено на території об’єкту освітлення зовнішньої пожежної драбини.
Не обладнано приміщення навчального закладу системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу та управління евакуювання людей) відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не відремонтовано та не пофарбовано стаціонарні зовнішні пожежні сходи і огорожі на покриттях будівлі навчального закладу.
Допускається улаштування комор у сходових клітинах.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом