Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
Prozorro (102)
Банкрутство (87) Перевірки (1)

ФІЛІЯ "АВТОЦЕНТР НА СТОЛИЧНОМУ" ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРАЇНСЬКА АВТОМОБІЛЬНА КОРПОРАЦІЯ"

#26315758

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.12.2018 519087 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Талько С І — провідний інженер з ОП
Талько С.І. — провідний інженер з ОП
Порушення:
Допускається експлуатація тимчасових електричних мереж.
Частини будівлі і приміщень різного призначення не розділені між собою протипожежними перешкодами або огороджувальними конструкціями з нормативними межами вогнестійкості та межами поширення вогню по них. (автосалон від ремонтної зони) в порушення п.п. 6.16, 6.17 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»
Не надано матеріали які підтверджують виконання обробляння вогнезахисними засобами металевих конструкцій сходових маршів в приміщенні автосалону (сходові площадки, косоури, сходи, балки) відповідно табл. 1 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»
У складських та комірних приміщеннях встановлено світильники без ступеню захисту відповідно до вимог ДНАОП 0.00-1.32-01.
двері складських, підсобних приміщень не виконано протипожежними 2-го типу з межею вогнестійкості ЕІ 30 та сертифікатом відповідності системи УкрСЕПРО в порушення п. 9.3.6 ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди»
На шляхах евакуації з автосалону влаштовані розсувні двері
Допускається в складському приміщенні спільне зберігання автомобільного автомобільної гуми з іншими матеріальними цінностями (запчастинами, тощо)
Не проведено визначення розрахункового часу евакуації людей з приміщень у разі пожежі відповідно до з ГОСТ 12.1.004-91
В приміщеннях автосалону захаращено підступи до систем внутрішнього протипожежного водогону (пожежних кранів)
ширина евакуаційного проходу на антресольному поверсі менша нормативної, при умові розташуванні дверей з одного боку, що відчиняються з приміщень на прохід в порушення п. 7.3.7. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»
Оренда приміщення відбувається без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в установленому законодавством порядку.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом