Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (8)
Будівництво (3) Перевірки (1)

НОВОРОЗДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

#26306854

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.09.2020 2167845 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: додержання вимог пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Мельніков Анатолій Васильович — Керуючий справами виконавчого комітету
Венчур Віталій Іванович — Заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Стрийського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області
Порушення:
Технічне обслуговування наявних вогнегасників не здійснено у відповідності до Правил експлуатації вогнегасників.
З другого поверху будівлі не влаштовано другий евакуаційний вихід.
Дерев’яні елементи горищного покриття (крокви) будівлі не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Експлуатаційна придатність системи протипожежного захисту не підтримується відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не забезпечено оповіщення та інформування населення про загрозу і виникнення надзвичайних ситуацій, у тому числі в доступній для осіб з вадами зору та слуху формі.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008.
Посадовою особою не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом