Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Перевірки (22)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КОНСУЛЬТАТИВНО-ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР" СВЯТОШИНСЬКОГО РАЙОНУ М. КИЄВА

#26199401

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.09.2022 2949008 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
філія
м. Київ, вул. Рикова, 2
філія
м. Київ, вул. В. Кучера, 5
філія
м. Київ, вул. Булаховського, 26
філія
м. Київ, вул. Чорнобильська, 5/7
філія
м. Київ, вул. Відпочинку, 11
Консультативний центр
вул. Симиренка, 10, м. Київ, 03134
філія
м. Київ, вул. Уборевича, 11
філія
м. Київ, вул. Симиренка, 38
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.09.2022 3025340 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.09.2021 2909289 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: наказ скасовано
Предмет перевірки: відповідність лікувально-профілактичного закладу вимогам санітарних норм і правил щодо роботи з джерелами іонізуючого випромінювання для отримання санітарного паспорта 4293
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.08.2021 2421979 Культивування рослин, розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізація (відпуск), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що підлягає ліцензуванню Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Культивування рослин, розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізація (відпуск), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що підлягає ліцензуванню
Об'єкти:
Об'єкт 1
м. Київ, вул. Булаховського, буд. 26
Об'єкт 1
м. Київ, вул. Симиренка, буд. 10
Учасники:
Корчевний Андрій Іванович — начальник відділу контролю за дотриманням ліцензійних умов діяльності з обігу підконтьнролих речовин управління державного регулювання та контролю у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів і протидії їх незаконному обігу Державн
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.08.2021 2422335 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
філія
м. Київ, вул. Рикова, 2
філія
м. Київ, вул. Відпочинку, 11
філія
м. Київ, вул. Уборевича, 11
філія
м. Київ, вул. Симиренка, 38
філія
м. Київ, вул. Булаховського, 26
філія
м. Київ, вул. В. Кучера, 5
Консультативний центр
вул. Симиренка, 10, м. Київ, 03134
філія
м. Київ, вул. Чорнобильська, 5/7
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.06.2021 2865210 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Дніпровська Ірина Леонідівна — Провідний фахівець з питань цивільного захисту
Вінявський Анатолій Васильович — інспектор відділу застосування запобіжних заходів у сфері пожежної та техногенної безпеки ЦЗД ГУ ДСНС України у м Київі майор служби ЦЗ
Порушення:
Монтаж та проектування систем протипожежного захисту здійснено з відхиленням від вимог чинних будівельних норм (порушення п.7.2.2 ДБН В.2.5-56., п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Система оповіщення про пожежу та керування евакуацією людей не передбачає трансляцію мовленнєвих повідомлень на декількох мовах в приміщеннях (порушення ДБН В.2.5-56., п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Для оздоблення стін на шляхах евакуації 3-го поверху застосовано дерев’яні панелі.
В електрощитовій не влаштовано протипожежні двері.
Капітальний ремонт (реконструкція) приміщень не здійснюються на підставі проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку.
Управління системою протипожежного захисту передбачено з приміщення пожежного поста, яке не забезпечене природним та аварійним освітленням порушення ДБН В.2.5-56. п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Система оповіщення про пожежу не включає в себе можливість двостороннього зв’язку між приміщенням пожежного поста та зонами оповіщення (порушення ДБН В.2.5-56, п. 10.13 ДБН В.2.2. 40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Світлові покажчики «Вихід» встановлені не біля всіх евакуаційних виходів в порушення ДБН В.2.5-56.
Система протипожежного захисту (пожежні сповіщувачі) змонтована не у всіх приміщеннях (порушення ДБН В.2.5-56.)
Не передбачено формування імпульсу на управління системою оповіщення про пожежу не менше, ніж від 2 сповіщувачів, розташованих в одному приміщенні (порушення ДБН В.2.5-56, п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Внутрішній протипожежний водогін перебуває в непрацездатному стані.
Не в повному обсязі проведено замір опору ізоляції електричних мереж та електроустановок.
На шляхах евакуації 3-го та 4-го поверхів влаштовано пороги, висота яких перевищує 0,05 м, що суперечить вимогам ДБН В.1.1-7.
Не забезпечено додатковий захист кабелів системи протипожежного захисту від механічних пошкоджень (вони повинні прокладатися в кабельних лотках, коробах, шахтах чи ін.) (порушення ДБН В.2.5-56).
В просторі за підвісними стелями відсутні компоненти системи протипожежної автоматики (порушення вимог ДБН В.2.5-56.)
Приміщення обладнані системою оповіщування про пожежу та керування евакуацією людей нижче, ніж 4 типу (порушення п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення», ДБН В.2.5-56.
Насосна станція, яка входила до системи внутрішнього проти-пожежного водогону, перебуває в непрацездатному стані.
Управління системою протипожежного захисту передбачено з приміщення пожежного поста, площа якого менша 15 м. кв. (порушення ДБН В.2.5-56., п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
В місцях проходу інженерного обладнання (каналізаційних, водопровідних труб та інших) не забезпечено нормований клас (межу) вогнестійкості огороджу-вальних конструкцій та протипожежних перешкод за ознакою ЕІ відповідно до вимог ДБН В.1.1-7.
Зєднання та окінцювання жил проводів і кабелів в приміщеннях 7-го, 5-го, 1-го та підвального поверхів не виконане за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
На шляхах евакуації влаштовано сходи з різною висотою присхідців у межах одного сходового маршу відповідно до вимог ДБН В.1.1-7.
Не кожен пожежний кран-комплект укомплектований пожежним рукавом однакового з ним діаметром та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Двері на шляхах евакуації не відчиняються в напрямку виходу людей з будівлі (приміщень) (двері центрального входу, двері перегородки з грат на 6-му поверсі, на шляхах евакуації з першого поверху в напрямку підвальних приміщень)в порушення вимог ДБН В.1.1-7.
Не здійснено захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів у відповідності до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи (коридор 1-го поверху, на 6-му та 7-му поверсі, в підвалі).
Висота проходів на шляхах евакуації (першого поверху - 1,94 м, четвертого поверху - 1,93 м) менша 2 м, в порушення ДБН В.1.1-7.
Під час проведення ремонту чергами, частини будівлі, що ремонтуються (реконструюються) не відділені від діючої частини будинку протипожежними перегородками 1-го типу та перекриттями 3-го типу.
На дверцятах не всіх пожежних шафок із зовнішнього боку вказані після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно - рятувальних підрозділів.
Незважаючи про наявність відповідного договору з організацією, яка має відповідну ліцензію на технічне обслуговування системи протипожежного захисту, зазначені системи (автоматична пожежна сигналізація та система оповіщування людей про пожежу) перебувають в непрацездатному стані.
Не всі приміщення обладнані компонентами системи оповіщення про пожежу та керування евакуацією людей (в підвальному поверсі не всі приміщення обладнані компонентами зазначеної системи) порушення ДБН В.2.5-56.
Не всі пожежні кран-комплекти розміщуються у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.11.2020 2197722 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Вінявський Анатолій Васильович — інспектор відділу застосування запобіжних заходів у сфері пожежної та техногенної безпеки ЦЗД ГУ ДСНС України у м Київі майор служби ЦЗ
Куба Тетяна Володимирівна — заступник директора з економічних питань
Ломейко Світлана Василівна — Фахівець з питань ЦЗ
Порушення:
Капітальний ремонт (реконструкція) приміщень не здійснюються на підставі проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку.
Незважаючи про наявність відповідного договору з організацією, яка має відповідну ліцензію на технічне обслуговування системи протипожежного захисту, зазначені системи (автоматична пожежна сигналізація та система оповіщування людей про пожежу) перебувають в непрацездатному стані.
Світлові покажчики «Вихід» встановлені не біля всіх евакуаційних виходів (порушення п.9.3.11 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Висота проходів на шляхах евакуації (першого поверху - 1,94 м, четвертого поверху - 1,93 м) менша 2 м (ДБН В.1.1-7.)
Управління системою протипожежного захисту передбачено з приміщення пожежного поста, площа якого менша 15 м.кв. (порушення п.7.2.2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Не передбачено формування імпульсу на управління системою оповіщення про пожежу не менше, ніж від 2 сповіщувачів, розташованих в одному приміщенні (порушення п.7.2.28 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Двері на шляхах евакуації не відчиняються в напрямку виходу людей з будівлі (приміщень) (двері центрального входу, двері перегородки з грат на 6-му поверсі, на шляхах евакуації з першого поверху в напрямку підвальних приміщень) ДБН В.1.1-7.
В місцях проходу інженерного обладнання (каналізаційних, водопровідних труб та інших) не забезпечено нормований клас (межу) вогнестійкості огороджу-вальних конструкцій та протипожежних перешкод за ознакою ЕІ відповідно до ДБН В.1.1-7.
На шляхах евакуації 3-го та 4-го поверхів влаштовано пороги, висота яких перевищує 0,05 м, що суперечить вимогам ДБН В.1.1-7.
В просторі за підвісними стелями відсутні компоненти системи протипожежної автоматики (порушення вимог розділу 2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи проти-пожежного захисту», дод.А.6.5.1 ДСТУ-Н CEN/TS 54-14:2009 «Система пожежної сигналізації та оповіщування»).
Зєднання та окінцювання жил проводів і кабелів в приміщеннях 7-го, 5-го, 1-го та підвального поверхів не виконане за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не здійснено захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів у відповідності до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Не всі пожежні кран-комплекти розміщуються у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
В електрощитовій не влаштовано протипожежні двері
Монтаж та проектування систем протипожежного захисту здійснено з відхиленням від вимог чинних будівельних норм (порушення п.7.2.2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи проти-пожежного захисту», п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Не в повному обсязі проведено замір опору ізоляції електричних мереж та електроустановок.
На дверцятах не всіх пожежних шафок із зовнішнього боку вказані після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно - рятувальних підрозділів.
Під час проведення ремонту чергами, частини будівлі, що ремонтуються (реконструюються) не відділені від діючої частини будинку протипожежними перегородками 1-го типу та перекриттями 3-го типу.
Не забезпечено додатковий захист кабелів системи протипожежного захисту від механічних пошкоджень (вони повинні прокладатися в кабельних лотках, коробах, шахтах чи ін.) (порушення п.5.15 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Не всі приміщення обладнані компонентами системи оповіщення про пожежу та керування евакуацією людей (в підвальному поверсі не всі приміщення обладнані компонентами зазначеної системи) (порушення п.9.2.9 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи проти-пожежного захисту»).
Приміщення обладнані системою оповіщування про пожежу та керування евакуацією людей нижче, ніж 4 типу (порушення п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення», таб.Б2 дод.Б ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
На шляхах евакуації влаштовано сходи з різною висотою присхідців у межах одного сходового маршу відповідно до ДБН В.1.1-7.
Система протипожежного захисту (пожежні сповіщувачі) змонтована не у всіх приміщеннях (порушення п.8 таб.А.1 дод.А, п.7.2.23, ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Насосна станція, яка входила до системи внутрішнього проти-пожежного водогону, перебуває в непрацездатному стані.
Система оповіщення про пожежу не включає в себе можливість двостороннього зв’язку між приміщенням пожежного поста та зонами оповіщення (порушення п.9.1.3, п. 9.5.5 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи (коридор 1-го поверху, на 6-му та 7-му поверсі, в підвалі).
Не всі пожежні кран-комплекти розміщуються у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Система оповіщення про пожежу та керування евакуацією людей не передбачає трансляцію мовленнєвих повідомлень на декількох мовах в приміщеннях (порушення п.9.2.11 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи проти-пожежного захисту», п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Внутрішній протипожежний водогін перебуває в непрацездатному стані.
Для оздоблення стін на шляхах евакуації 3-го поверху застосовано дерев’яні панелі.
Управління системою протипожежного захисту передбачено з приміщення пожежного поста, яке не забезпечене природним та аварійним освітленням (порушення п.7.2.2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи проти-пожежного захисту», п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Покарання: відсутні
29.10.2020 2511135 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: щодо дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Пашинська Вікторія Олександрівна — Головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №3
Порушення:
Установою на з. о. при поданні річної звітності не подано індивідуальні відомості про застраховану особу тип форми початкова на серію та номер паспорту.
Покарання: відсутні
28.09.2020 2169242 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Матвійчук Аліна Василівна — головний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ Святошинського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Ломейко Світланою Василівною — провідним фахівцем з питань цивільного захисту
Порушення:
Демонтувати або виконати розпашними грати на вікнах приміщень першого поверху, де перебувають люди
Коридори, проходи та інші шляхи евакуації забезпечити евакуаційним освітленням
Провести в повному обсязі заміри опору ізоляції електричних мереж та електроустановок
Двері на шляхах евакуації перенавісити таким чином, щоб забезпечити їх відчинення в напрямку виходу людей з будівлі (приміщень) (двері центрального входу, двері перегородки з грат на 6-му поверсі, на шляхах евакуації з першого поверху в напрямку підвальних приміщень) (порушення п.7.2.9 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»).
Здійснити вогнезахисну обробку дерев’яних елементів горищних покриттів
Демонтувати опорядження стін на шляхах евакуації з невизначеним показником щодо горючості або здійснити його вогнезахисну обробку (у відповідності до вимог ДБН В.1.1-7)
Покарання: відсутні
01.09.2020 1947489 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
філія
м. Київ, вул. Чорнобильська, 5/7
філія
м. Київ, вул. Відпочинку, 11
Консультативний центр
вул. Симиренка, 10, м. Київ, 03134
філія
м. Київ, вул. Рикова, 2
філія
м. Київ, вул. Уборевича, 11
філія
м. Київ, вул. Булаховського, 26
філія
м. Київ, вул. Симиренка, 38
філія
м. Київ, вул. В. Кучера, 5
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.09.2020 1818996 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.09.2020 1937744 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері безпеки використання ядерної енергії
Об'єкти:
Об'єкт 4
03164, м. Київ, вул. Булаховського, буд. 26
Об'єкт 5
03179, м. Київ, вул. Уборевича, буд. 11
Об'єкт 2
03148, м. Київ, вул. Василя Кучера, буд. 5
Об'єкт 1
03179, м. Київ, вул. Чорнобильська, буд. 5/7
Об'єкт 3
03148, м. Київ, вул. Рикова, буд. 2
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.06.2020 2141011 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.01.2020 2058153 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
61 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Матвійчук Аліна Василівна — головний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ Святошинського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Росієць Ольгою Михайлівною — завідуюча господарством
Порушення:
Під час проведення ремонту чергами, частини будівлі, що ремонтуються (реконструюються) не відділені від діючої частини будинку протипожежними перегородками 1-го типу та перекриттями 3-го типу
Співробітники не пройшли якісних протипожежних інструктажів
Зєднання та окінцювання жил проводів і кабелів в приміщеннях 7-го, 5-го, 1-го та підвального поверхів не виконане за допомогою опресування, зварю-вання, паяння або затискачів
Насосна станція, яка входила до системи внутрішнього проти-пожежного водогону, перебуває в непрацездатному стані
Не всі пожежні кран-комплекти розміщуються у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Здійснюється захаращування підвального поверху будівлі матеріальними цінностями
Не всі приміщення обладнані компонентами системи оповіщення про пожежу та керування евакуацією людей (в підвальному поверсі не всі приміщення обладнані компонентами зазначеної системи) (порушення п.9.2.9 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи проти-пожежного захисту»).
В електрощитовій не влаштовано протипожежні двері
Пожежний щит (стенд), встановлений підвальному поверсі, не укомплектований, відповідно до протипожежних вимог
Система оповіщення про пожежу не включає в себе можливість двостороннього зв’язку між приміщенням пожежного поста та зонами оповіщення (порушення п.9.1.3, п. 9.5.5 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Не поінформовано пожежно-рятувальні підрозділи про несправність пожежного гідранта на об’єкті
Пожежний гідрант перебуває в непрацездатному стані
Приміщення обладнані системою оповіщування про пожежу та керування евакуацією людей нижче, ніж 4 типу (порушення п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення», таб.Б2 дод.Б ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
Не передбачено формування імпульсу на управління системою оповіщення про пожежу не менше, ніж від 2 сповіщувачів, розташованих в одному приміщенні (порушення п.7.2.28 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи (коридор 1-го поверху, на 6-му та 7-му поверсі, в підвалі)
Не всі наявні на об’єкті вогнегасники забезпечені розтрубом або гнучким рукавом (відповідно до типу вогнегасника)
В електропроводках пожежо-небезпечних зон відгалужувальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж (т.ч. експлуатація не сертифікованих та саморобних подовжувачів)
Управління системою протипожежного захисту передбачено з приміщення пожежного поста, площа якого менша 15 м.кв. (порушення п.7.2.2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Приямки віконних прорізів підвального поверху захаращені матеріальними цінностями
Вогнегасники не забезпечені обліковими (інвентарними) номерами за прийнятною на об’єкті системою нумерації
На шляхах евакуаційї влаштовано сходи з різною висотою присхідців у межах одного сходового маршу (порушення п.7.3.9 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»
В приймальні директора електророзетки встановлено на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше, ніж на 0,01м
Капітальний ремонт (реконструкція) приміщень здійснюються на підставі проектної документації, яка не затверджена у встановленому порядку
В підвальному приміщенні здійснюється складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами
Не здійснено захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів у відповідності до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Сходові клітини, коридори та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням
В об’ємі сходової клітини проходить електрична проводка, яка не відноситься до освітлення сходів.
Система оповіщення про пожежу та керування евакуацією людей не передбачає трансляцію мовленнєвих повідомлень на декількох мовах приміщенні (порушення п.9.2.11 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи проти-пожежного захисту», п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
В підвальному поверсі в приміщенні, тимчасово призна-ченому для розміщення речей робітників, що виконують підрядні будівельно-монтажні роботи на об’єкті, допускається застосування електронагрівального приладу з незахищеними нагрівальними частинами (відкрита робоча спіраль нагрівання)
Двері на шляхах евакуації не відчиняються в напрямку виходу людей з будівлі (приміщень) (двері центрального входу, двері перегородки з грат на 6-му поверсі, на шляхах евакуації з першого поверху в напрямку підвальних приміщень) (порушення п.7.2.9 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»).
Горючі будівельні відходи не прибираються щодня з місць виконання робіт та з території обєкта у спеціально відведені місця
Не забезпечено додатковий захист кабелів системи протипожежного захисту від механічних пошкоджень (вони повинні прокладатися в кабельних лотках, коробах, шахтах чи ін.) (порушення п.5.15 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи проти-пожежного захисту»).
Допускається куріння в пожежонебезпечних зонах об’єкта, а також в невизначених спеціальним розпорядчим документом керівника об’єкту місцях (в приміщеннях, де ведуться ремонтні роботи, в приміщеннях, які тимчасово використовуються як підсобні для представників підрядних організацій, що здійснюють будівельно-монтажні роботи на об’єкті, на сходових клітинах)
Територія об’єкта захаращена сміттям
В просторі за підвісними стелями відсутні компоненти системи протипожежної автоматики (порушення вимог розділу 2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи проти-пожежного захисту», дод.А.6.5.1 ДСТУ-Н CEN/TS 54-14:2009 «Система пожежної сигналізації та оповіщування»)
Світлові покажчики «Вихід» встановлені не біля всіх евакуаційних виходів (порушення п.9.3.11 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Захаращено шляхи евакуації з підвального приміщення обладнанням, різними матеріалами
Допускається захаращування приміщень (підвального поверху, першого поверху, приміщень, де ведуться ремонтні роботи)
На шляхах евакуації 3-го та 4-го поверхів влаштовано пороги, висота яких перевищує 0,05м, що суперечить вимогам п.7.3.8 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
Допускається захаращування шляхів евакуації (ліфтових холів, коридорів на першому поверсі, з приміщень, де ведуться ремонтні роботи, біля дверей на 4-му поверсі, що ведуть на сходову клітину, встановлено лаву та ін.)
В приміщенні охорони допускається використання побутового електронагрівального приладу з порушенням встановлених його виробником правил експлуатації (експлуатується електрообігрівач з демонтованими терморегулятором)
Монтаж та проектування систем протипожежного захисту здійснено з відхиленням від вимог чинних будівельних норм (порушення п.7.2.2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи проти-пожежного захисту», п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»)
Незважаючи про наявність відповідного договору з організацією, яка має відповідну ліцензію на технічне обслуговування системи проти-пожежного захисту, зазначені системи (автоматична пожежна сигналізація та система оповіщу-вання людей про пожежу) перебувають в непрацездатному стані
Управління системою протипожежного захисту передбачено з приміщення пожежного поста, яке не забезпечене природним та аварійним освітленням (пору-шення п.7.2.2 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи проти-пожежного захисту», п. 10.13 ДБН В.2.2.40-2018 «Інклюзивність будівель і споруд. Основні положення»).
Допускається використання в пожежонебезпечних зонах світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків)
Для оздоблення стін на шляхах евакуації 3-го поверху застосовано дерев’яні панелі
Не відкориговані (поновлені) плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі
Висота проходів на шляхах евакуації (першого поверху - 1,94 м, четвертого поверху - 1,93 м) менша 2 м (порушення п.7.3.6 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»)
Біля виходу на технічний поверх не вказано місце зберігання ключів
Біля місця розташування пожежного гідранта не встановлений покажчик (об'ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивного покриття) з нанесеними на ньому літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубо-проводу в міліметрах, зазначенням виду водогінної мережі (тупикова чи кільцева).
На дверцятах не всіх пожежних шафок із зовнішнього боку вказані після літерного індексу «ПК» порядковий номер крана та номер телефону для виклику пожежно - рятувальних підрозділів
В місцях проходу інженерного обладнання (каналізаційних, водопровідних труб та інших) не забезпечено нормований клас (межу) вогнестійкості огороджу-вальних конструкцій та протипожежних перешкод за ознакою ЕІ відповідно п. 6.20 Державних будівельних норм ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Система протипожежного захисту (пожежні сповіщувачі) змонтована не у всіх приміщеннях (порушення п.8 таб.А.1 дод.А, п.7.2.23, ДБН В.2.5-56:2014 «Системи проти-пожежного захисту»)
Внутрішній протипожежний водогін перебуває в непрацездатному стані
Не в повному обсязі проведено замір опору ізоляції електричних мереж та електроустановок
У дверях на шляхах евакуації встановлено звичайне скло, замість скла, що не дає скалок при руйнуванні.
За наявності людей у приміщенні, двері евакуаційних виходів та виходів на сходову клітину зачинені на внутрішні замки, які не відчиняються зсередини без ключа.
Здійснюється експлуатація пошкоджених вимикачів
Здійснюється прокладання електричних проводів поверхнею горючих основ (на 3-му поверсі)
Не кожен пожежний кран-комплект укомплектований пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.01.2020 2058388 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: додержання (виконання) вимог нормативно-правових актів та нормативних документів у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Мережко Ольга Миколаївна — завідувач філії
Порушення:
Використання приміщень здійснюється без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не всі групові електричні щитки оснащені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апаратів захисту (плавкої вставки).
Не надано підтверджуючі документи на проведення заміру опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не надано підтверджуючі документи на проведення технічного обслуговування автоматичної пожежної сигналізації.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.01.2020 2057909 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Бистров Д В — завідувач філії
Нетреба Микола Павлович — головний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ
Бистров Д.В — завідувач філії
Порушення:
не надано акт проведення прихованих робіт на прокладання електропроводів за підвісними стелями
стоматологічне відділення не обладнано системамою автоматичної пожежної сигналізації відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
не всі переносні вогнегасники розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника
використання приміщень здійснюється без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.01.2020 2058484 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Костюк М. В. — Завідувач філії № 6
Костюк М В — Завідувач філії № 6
Колтипін Михайло Анатолійович — Головний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ Святошинського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Відсутні знаки безпеки відповідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
В кабінетах № 309, 412, 415 допускається користування пошкодженими розетками.
Здійснення господарської діяльності відбувається без зареєстрованої декларації відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
На проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
В кабінеті № 415 допускається експлуатація тимчасової електромережі.
Не всі приміщення забезпечені інструкціями про заходи пожежної безпеки.
Працівниками не пройдені навчання з питань цивільного захисту у тому числі правилам техногенної безпеки.
В кабінетах № 223б, 417 допускається експлуатація світильника (розсіювачами) зі знятим ковпаком.
Світлові покажчики «Вихід» не встановлені не біля всіх евакуаційних виходів, що суперечить п. 9.3.11 ДБН В.2.5-56.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією, системою оповіщування про пожежу) відповідно до додатку А, п. 8 ДБН В.2.5.-56.
В кабінеті № 309 допускається захаращування шляхів евакуації меблями та обладнанням.
В кабінетах № 309, 415 з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів в приміщеннях не виконане за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
В кабінеті № 226 відгалужувальна та з’єднувальна коробка не закрита кришкою з негорючих або важкогорючих матеріалів.
Не всі посадові особи пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
08.01.2020 2058438 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Пилипчук Л М — Завідувач філії № 4
Пилипчук Л. М. — Завідувач філії № 4
Колтипін Михайло Анатолійович — Головний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ Святошинського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
На проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Здійснення господарської діяльності відбувається без зареєстрованої декларації відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Система протипожежного захисту (пожежні сповіщувачі) змонтована не у всіх приміщеннях, що суперечить вимогам п. 8, таб.А.1, дод.А, п.7.2.23, ДБН В.2.5-56.
В кабінеті № 404 евакуаційні двері, що ведуть в загальний коридор, замкнені.
В кабінеті прибиральниці на 5 поверсі допускається експлуатація світильника (розсіювачами) зі знятим ковпаком.
Відсутні знаки безпеки відповідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не всі посадові особи пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не всі приміщення забезпечені інструкціями про заходи пожежної безпеки.
В кабінеті № 415 допускається захаращування шляхів евакуації меблями та обладнанням.
Працівниками не пройдені навчання з питань цивільного захисту у тому числі правилам техногенної безпеки.
В ординаторській стоматологічного відділення з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів в приміщеннях не виконане за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Світлові покажчики «Вихід» не встановлені не біля всіх евакуаційних виходів, що суперечить п. 9.3.11 ДБН В.2.5-56.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
08.01.2020 2058951 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: дотримпння вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Матвійчук Аліна Василівна — головний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ Святошинського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Іордан Людмила Миколаївна — завідуюча КНП «КДЦ» філія №7
Порушення:
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконані не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Здійснення господарської діяльності відбувається без зареєстрованої декларації відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.01.2020 2058327 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Колтипін Михайло Анатолійович — Головний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ Святошинського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Клименко О.М. — Завідувач жіночої консультації, лікарь-акушер-гінеколог філії № 1
Клименко О М — Завідувач жіночої консультації, лікарь-акушер-гінеколог філії № 1
Порушення:
Не всі посадові особи пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Відсутні знаки безпеки відповідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Для оздоблення стін на шляхах евакуації на 2 поверсі застосовано матеріали з невизначеним показником горючості (за ДСТУ Б В.2.7-19), займистості (за ДСТУ Б В.1.1-2), димоутворювальної здатності (за ГОСТ 12.1.044) та токсичності продуктів горіння (за ГОСТ 12.1.044) відповідно до п. 7.3.3 ДБН В.1.1-7.
Світлові покажчики «Вихід» не встановлені не біля всіх евакуаційних виходів, що суперечить п. 9.3.11 ДБН В.2.5-56.
Працівниками не пройдені навчання з питань цивільного захисту у тому числі правилам техногенної безпеки.
Допускається розташування подовжувача в приміщені на горючій основі без підкладання під них суцільно негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 м.
Біля 412 кабінету допускається експлуатація світильника (розсіювачами) зі знятим ковпаком.
Здійснення господарської діяльності відбувається без зареєстрованої декларації відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
В приміщеннях допускається користування пошкодженими розетками.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією, системою оповіщування про пожежу) відповідно до додатку А, п. 8 ДБН В.2.5.-56.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів в приміщеннях не виконане за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
На проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не всі приміщення забезпечені інструкціями про заходи пожежної безпеки.
В приміщеннях відгалужувальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
04.11.2019 1574520 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Тодоренко Т.В. — головна медична сестра
Подлужний Б Л — Директор
Подлужний Б.Л — Директор
Тодоренко Т В — головна медична сестра
Порушення:
Не дотримуються санітарні норми і правила щодо внутрішнього оздоблення приміщень закладу, а саме: операційна та перев’язочна чиста денного стаціонару хірургічного профілю, кабінет та оглядова лікаря-проктолога, операційна оториноларингологічна, приміщення денного стаціонару терапевтичного профілю, клініко-діагностичної лабораторії, бактеріологічної лабораторії, денний стаціонар неврологічного профілю, фізіотерапевтичний кабінет № 206. На час перевірки в частині приміщень закладу не завершені ремонтні роботи.
Не представлено відомості , щодо відповідності санітарним нормам питної води, що використовується для господарсько-питного водопостачання в закладі.
Покарання: відсутні
06.04.2018 1348794 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Горська В Ф — головний бухгалтер
Горська В.Ф. — головний бухгалтер
Подлужний Б.Л. — директор
Подлужний Б Л — директор
Порушення:
Страхувальником не подані інд. відомості по ЗО Дзюба д.Г. за 2008р.
Покарання: відсутні