Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Банкрутство (87) Будівництво (4) Перевірки (5)

БІЛОГІРСЬКИЙ БУДИНОК-ІНТЕРНАТ ДЛЯ ГРОМАДЯН ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

#26158023

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.02.2021 2533531 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: перевірка дотримання правил пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Кадай Дмитро Олександрович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області майор служби цивільного захисту
Порушення:
Не укомплектованно пожежні кран-комплекти: важелями для полегшення відкривання вентилів, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів.
Пожежний щит не до укомплектовано згідно норм належності, а саме 1 сокирою, 1 відром, 1 протипожежним покривалом та 1 совковою лопатою.
Чергового не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на усіх працюючих
Здійснюється застосування на шляхах евакуації в приміщенні їдальні та коридорі матеріалу з невизначеними властивостями з пожежної безпеки (оздоблення стін).
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Перевірку пристроїв блискавкозахисту не виконано відповідно до вимог.
Пожежні кран-комплекти не розміщено у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Не здійснено технічне обслуговування і перевірку на працездатність ПКК шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування
Не проведено добровільне страхування членів добровільної пожежної дружини.
Посадові особи та працівники, відповідальні за протипожежний стан не пройшли навчання і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Не забезпечено запас пожежних сповіщувачів на об'єкті не менше 10% від кількості змонтованих
Не визначено наказом або розпорядженням відповідальну особу за експлуатацію системи пожежної сигналізації, пожежних кран-комплектів, пристроїв блискавкозахисту.
Територію, будівлі та приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки, що повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
15.01.2020 2065705 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Хмельницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Підстави:
За інформацією Держстату, ДФС, Пенсійного фонду України
Учасники:
Окопна Олена Ярославівна — головний державний інспектор відділу з питань експертизи умов праці
Порушення:
заробітна плата працівникам за весь час щорічної відпустки не пізніше ніж за три дні до початку відпустки не виплачується
Покарання: відсутні
20.12.2019 2043444 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: будинок-інтернат
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Артемчук Валентин Віталійович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Шепетівського ГУ ДСНС України у Хмельницькій області майор служби цивільного захисту
Порушення:
Приміщення, будівлі та територію не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір».
Пожежні кран-комплекти не розміщено у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання для само рятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість людей та окремо для обслуговуючого персоналу
Не здійснюється технічне обслуговування і перевірка на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів.
Дерев’яні конструкції горищних приміщень не оброблено засобами протипожежного захисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено перевірку пристрої блискавкозахисту відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист»
Переносні вогнегасники не розміщено шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення; установлювання в шафи пожежних кран-комплектів, у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені, на підлозі (якщо дозволяє конструкційне виконання), у пожежні щити (стенди).
Електрощити, групові електрощити не забезпечено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами.
Експлуатуються матеріали облицювання стін в столовій та на шляхах евакуації з невизначеними властивостями пожежної безпеки. (пластикова вагонка)
Територія, будинки, споруди, приміщення, технологічні установки незабезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками.
Не забезпечено 10% запас пожежних сповіщувачів на підприємстві.
На дверцятах пожежних кран-коплектів не вказано номер телефону для виклику пожежно рятувальних підрозділів
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Експлуатуються тимчасові електричні мережі, які не відповідають вимогам ПУЕ.
Не проведено ідентифікацію потенційно-небезпечного об’єкта.
Не усі відповідальні особи пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях".
Покарання: відсутні
06.07.2018 2121437 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Хмельницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки:
Підстави:
За інформацією Держстату, ДФС, Пенсійного фонду України
Порушення:
Покарання: відсутні
02.07.2018 1077093 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні