Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Будівництво (4) Перевірки (4)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "КРЮКІВЩИНСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ "БАРВІНОК" ВИШНЕВОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#26104582

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.06.2021 2856824 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Київській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Мойшевич Олег Анатолійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Бучанського РУ ГУ ДСНС України у Київській області майор
Порушення:
працівників об’єкта не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту.
Покарання: відсутні
17.02.2020 2081377 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Київській області Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства про пожежну та техногенну безпеку
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Мойшевич Олег Анатолійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Бучанського РУ ГУ ДСНС України у Київській області майор
Чечко Лариса Василівна — В.о завідувача
Порушення:
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж
Не надано акт перевірки технічного стану вогнезахисного покриву (просочення)
Не заключений договір на спостереження та технічне обслуговування автоматичної пожежної сигналізації
Працівників об’єкта не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту.
Не надано акт введення в експлуатацію пристроїв захисту від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів
Не проводиться, не рідше одного разу на рік, технічне обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірка на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не надано акт ведення в експлуатацію системи протипожежного захисту
Посадова особа не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
03.12.2019 1586497 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутня уніфікована форма акту
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.05.2018 1622186 Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Учасники:
Чечко Любов Василівна — В.о. директора
Порушення:
Роботодавець,не виконує вимоги нормативно-правового акту з охорони праці, а саме: примірники інструкцій з охорони праці не розміщуються на робочих місцях працівників, оскільки роботодавцем не встановлено порядок їх видачі під час проведення первинного інструктажу. Порушено: п. 4. Розділу V НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці,а саме: не робить запис в наказі про прийняття працівника на роботу про проведення вступного інструктажу осіб, які приймаються на роботу. Порушено:п. 6.3. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Роботодавець, не виконує вимоги нормативно-правового акту з охорони праці, а саме: не оприлюднені плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці. Порушено: п. 3.2. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Під час перевірки не надано перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу з питань охорони праці. Порушено:п.6.11 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»
Роботодавець,не виконав вимоги нормативно-правового акту з охорони праці, а саме: не затвердив перелік професій та посад працівників ДНЗ (Ясла-садок) "Барвінок" Крюківщинської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, які звільняються від повторного інструктажу. Порушено: п. 6.11. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці». Виконано в процесі перевірки.
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці,а саме: не організував проведення аудиту охорони праці. Порушено: п.3.12 НПАОП 0.00-4.35-04 «Типове положення про службу охорони праці».
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці,а саме: не опрацьовано перелік професій і робочих місць, працівникам яких необхідно проводити інструктаж для одержання 1 групи з електробезпеки. Порушено п.2.1.4 «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів НПАОП 40.1-1.21 -98».
1. Роботодавець не виконав вимоги нормативно-правового акту з охорони праці, а саме: не забезпечив виконання необхідних профілактичних заходів відповідно до обставин, що змінюються. Інструкції з охорони праці, що діють в ДНЗ (Ясла-садок) «Барвінок» Крюківщинської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, не переглянуті до настання строків перегляду, у зв’язку переглянутим нормативно-правовим актом з охорни праці НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці». Порушено: п. 2 розділу VI НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Роботодавець, не виконав вимоги нормативно-правового акту з охорони праці, а саме: не розробив на ДНЗ (Ясла-садок) "Барвінок" Крюківщинської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області програми стажування (дублювання) для конкретної професії, відповідно до функціональних обов’язків працівника, і не затвердив їх. Порушено:п. 7.6. НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці,а саме: наказом роботодавця не призначено особу за справний технічний стан стелажів. Відсутній графік огляду стелажів. Порушено : розділ 4 П. 14 НПАОП 0.00-1.75-15 «Правила охорони праці під час вантажнорозвантажувальних робіт»
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці,а саме: у складському приміщенні не вивішені таблички із зазначенням максимально допустимого навантаження на одиницю площі підлоги, стелажа. Порушено: розділ 3 П. 26 НПАОП 0.00-1.75-15 «Правила охорони праці під час вантажнорозвантажувальних робіт»
Під час перевірки не надано перелік робіт з підвищеною небезпекою. Порушено: розділ 2 П. 6 НПАОП 0.00-1.75-15 «Правила охорони праці під час вантажнорозвантажувальних робіт»
Покарання: відсутні