Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (16)
Будівництво (1) Перевірки (2)

ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ "ЖИТЛОВО-БУДІВЕЛЬНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАТИШОК"

#25934442

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.05.2019 1652091 Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: за додержання законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Каспер Марина Вікторівна — голова правління
Порушення:
Не укомплектовані пожежні кран-комплекти пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Усі пожежні кран-комплекти не розміщені у вбудовану або навісну шафу, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Не встановлені протипожежні двері в приміщенні електрощитової.
Завести журнал інструктажів з питань пожежної безпеки.
Система димовидалення та підпору повітря знаходиться в непрацездатному стані.
Не розміщена інформація про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії
В непрацездатному стані система внутрішнього протипожежного водопроводу, а також не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність пожежних кран-комплектів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі не рідше одного разу на рік.
Приміщення житлового будинку не забезпечено відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности» в повному обсязі.
Відсутнє посвідчення проходження навчання з питань пожежної безпеки.
В підвальному приміщенні безпосередньо та також в місцях розміщення наочної інформації не розміщена інформацію стосовно унеможливлення розміщувати в складських приміщеннях мешканців будинку ЛЗР, ГР, вогненебезпечних (горючих) речовин і матеріалів, балонів з газом, майстерень та інших приміщень з категоріями за вибухопожежною небезпекою А і Б.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання, а також ревізію блискавкозахисту.
Відсутній журнал обліку первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників).
Не розроблено інструкцію або наказ про встановлення протипожежного режиму.
Не забезпечено приміщення будинку в повному обсязі первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками), вогнегасники не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця
На дверях входів в підвал, технічних поверхів, електрощитової тощо не зазначена інформація щодо місця зберігання ключів.
Не обладнано приміщення житлового будинку системами протипожежного захисту а саме: системою автоматичної пожежної сигналізації та системою оповіщення людей про пожежу.
Електричні лампи розжарювання в підвальному приміщенні не закриті захисним суцільним склом (ковпаком).
Двері сходової клітини не обладнано приладами для самозачинення з ущільненнями в притворах.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.07.2018 518947 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Рапорт Київського РВ ГУ ДСНС України в Одеській області, 25.07.2018 субєкт господарювання не здійснює господарську діяльність за даною адресою
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні