Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (3) Перевірки (5)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "ОБЛАСНА ТУБЕРКУЛЬОЗНА ЛІКАРНЯ № 2"

#25859864

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.05.2021 2572162 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Харківській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Гужва Світлана Михайлівна — Головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області
Порушення:
Подання суб'єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
22.02.2021 2238459 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.03.2020 1916989 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: скасовано у зв'язку з встановленням карантину та обмежувальних заходів, пов'язаних з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Грушка Віталій Олександрович — заступник начальника управління - начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області
Мамаєва Катерина Миколаївна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.12.2019 2047466 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
30 порушень
Предмет перевірки: додержання та виконання вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Істомін Сергій Миколайович — заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Харківського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області
Базилевський Георгій Анатолійович — інженер з охорони праці КНП ХОР "ОТЛ № 2"
Порушення:
В будівлі лікарні літ. «А-1» коридорі допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи, світильники з лампами розжарювання експлуатуються без захисного суцільного скла (ковпаків).
У внутрішніх шарах системи зовнішнього облицювання стін будівлі лікарні літ. «А-1» використовуються матеріали, група горючості яких перевищує Г1, Г2 (не надані сертифікати з показниками горючості). (підтверджується – фото)
Стеля в тамбурі на евакуаційному виході з будівлі лікарні літ. «А-1» опоряджена горючими матеріалами, що не відповідають показникам з пожежної безпеки, встановленим для шляхів евакуації. (підтверджується – фото)
Об’єкт не забезпечений джерелами зовнішнього протипожежного водопостачання.
Особи, що здійснюють топлення печей не пройшли навчання з пожежно-технічного мінімуму. (підтверджується - відсутністю відповідного свідоцтва)
На вікнах стаціонару з цілодобовим перебуванням людей в будівлі лікарні літ. «А-1» встановлені грати.
Не розроблена інструкція щодо забезпечення техногенної безпеки. (підтверджується - відсутністю відповідної документації)
На об’єкті не встановлений протипожежний режим. (підтверджується - відсутністю відповідної документації)
На підприємстві не обладнаний інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Приміщення об’єкту не забезпечені в повному обсязі первинними засобами пожежогасіння.
Приміщення об’єкту не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту».
З відповідальними особи за топлення печей, з якими повинні бути проведені протипожежні інструктажі. Не встановлений режим, час та тривалість топлення печей. (підтверджується - відсутністю відповідної документації)
Не здійснюються інструктажі з питань цивільного захисту та дій у надзвичайних ситуаціях. (підтверджується - відсутністю відповідної документації)
Керівником підприємства не визначені обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки, не призначені відповідальні за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць тощо, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання і експлуатацію технічних засобів протипожежного захисту. (підтверджується - відсутністю відповідної документації)
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки. (підтверджується - відсутністю відповідної документації)
Не здійснюється перевірка опалювальних пристроїв з фіксацією результатів перевірки в спеціальному журналі. (підтверджується - відсутністю відповідної документації)
Вогнегасники, які експлуатуються, не мають облікові (інвентарні) номери за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки.
Працівники не забезпечені відповідно до законодавства засобами індивідуального захисту.
Не здійснене навчання посадових осіб з питань цивільного захисту. (підтверджується - відсутністю свідоцтв)
Не здійснено захист будівель амбулаторії «літ. Б-1» та будівлі гараж «літ. Д-1», сарай «літ. Д1-1» від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В. 2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Для працівників охорони не розроблена інструкція, в якій повинні бути визначені їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указані, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі. (підтверджується - відсутністю відповідної документації)
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту. (підтверджується - відсутністю повідомлення та/або свідоцтва)
Приміщення не доукомплектувані первинними засобами пожежогасіння відповідно до норм. (підтверджується – копія журналу обліку вогнегасників)
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки. (підтверджується - відсутністю відповідної документації)
Дерев’яні конструктивні елементи будівель гаражу «літ. Д-1», сараю «літ. Д1-1», гараж «літ. Г1-1», гараж «літ. Г2-1» не піддавалися вогнезахисній обробці.
Відсутній журнал реєстрації результатів очищення димоходів та печей. (підтверджується - відсутністю журналу)
Двері евакуаційного виходу, що ведуть з будівлі лікарні літ. «А-1» назовні не відчиняються в напрямку виходу з приміщення. (підтверджується – фото)
Не надана проектна документація на реконструкцію (будівництво) будівлі лікарні літ. «А-1».
Пацієнти, які не здатні самостійно пересуватися, не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
31.10.2018 1074376 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна форми власності
Предмет перевірки: додержання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні