Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (8)
Перевірки (2)

БЕРЕСТІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ СОЛЕДАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

#25708384

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.11.2021 2491722 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.12.2019 2044283 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: Додержання та виконання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Фомичов Денис Сергійович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Бахмутського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Порушення:
Не проведено ідентифікацію щодо визначення потенційної небезпеки об’єкта, скласти повідомлення про результати ідентифікації.
Пожежні кран-комплекти не рідше одного разу на рік підлягають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не заповнено отвір в протипожежних перешкодах, який відокремлює електрощитову (встановити протипожежні двері 1-го типу відповідно до вимог п.6.31 ДБН В.1.1-7-2016 “Пожежна безпека об’єктів будівництва”.
Не виконано з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів за допомогою опресовування, зварювання, паяння або затискачів
Не допускати улаштовування на шляхах евакуації пороги, виступи, турнікети, двері розсувні, підйомні, такі, що обертаються, та інші пристрої, які перешкоджають вільній евакуації людей, захаращуються шляхи евакуації меблями, обладнанням, різними матеріалами
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах.
Допускається застосування у будівництві й на виробництві матеріалів та речовин, на які відсутні показники щодо пожежної небезпеки.
У приміщеннях ЗОШ не допускати установка розеток та вимикачів на горючій основі
Допускається використання електроплиток, кип'ятильників, електрочайників, прасок, за винятком спеціально обладнаних приміщень.
Двері горищ, технічних поверхів, вентиляційних камер, електрощитових, підвалів повинні утримуватися зачиненими. На дверях слід вказувати місце зберігання ключів. Вікна горищ, технічних поверхів, підвалів повинні бути засклені.
У приміщеннях, пов’язаних з перебуванням дітей, килими, паласи, килимові доріжки та інші покриття прикріплені до підлоги.
Не допускати забивання, замикання на замки, та інші запори, що важко відчиняються зсередини, двері на шляхах евакуації та евакуаційних виходах;
Допускаються до робіт осіб, яка не пройшли навчання і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
В приміщенні ЗОШ допускається користування пошкодженими розетками, відгалужувальними та з’єднувальними коробками, вимикачами та іншими електровиробами
Двері на шляхах евакуації не відчиняються в напрямку виходу з будівель (приміщень).
Не пройдено навчання та перевірку знань посадовим особам та працівникам з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 “Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях”.
У приміщенні котельні ЗОШ не допускати до робіт осіб, які не пройшли навчання з пожежно-технічного мінімуму.
Не встановлено відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) протипожежний режим.
Не обладнано приміщення Берестівської ЗОШ І-ІІІ ступенів системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 “Системи протипожежного захисту”.
Вихід зі сходової на покрівлю слід передбачати по сходових маршах з площадками перед виходом, через протипожежні двері 2-го типу шириною не менше ніж 0.75 м, висотою не менше ніж 1.5 м.
Не пройдено спеціальне навчання особам, яка задіяні на роботі, пов’язаній з підвищеною пожежною небезпекою (пожежно-технічний мінімум)
На території об’єкта не забезпечено освітлення зовнішніх пожежних драбин, протипожежного обладнання, входів до будинків та споруд.
Не проведено навчання посадовим особам та працівникам, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту на територіальних курсах підвищення кваліфікації керівних кадрів Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Донецької області.
Покарання:
Зупинення (тимчасове припинення) діяльності
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом