Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (9)
Перевірки (3)

ВОЛОДИМИРІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІ СТУПЕНІВ СОЛЕДАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

#25708378

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.09.2021 2491734 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
загальноосвітня школа І-ІІ ступенів
Бахмутський р-н, С. Володимирівка, вул. Гагаріна 135
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.06.2021 2858975 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Перевірка стану виконання припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Фомичов Денис Сергійович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Бахмутського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Фоменко Ольга Анатоліївна — В.о. директора Володимирівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Соледарської міської ради Донецької області
Порушення:
Не виконано з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів за допомогою опресовування, зварювання, паяння або затискачів.
Не виконано вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій горища.
Не обладнано приміщення системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 “Системи протипожежного захисту”.
Не забезпечено приміщення архіву бібліотеки протипожежною перегородкою 1-го відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2002 “Пожежна безпека об’єктів будівництва”
Не забезпечено приміщення електрощитової протипожежною перегородкою 1-го типу відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2002 “Пожежна безпека об’єктів будівництва”
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи не пофарбовані
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.12.2019 2038599 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: Додержання та виконання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Аврамова Надія Володимирівна — Директор Володимирівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Соледарської міської ради Донецької області
Фомичов Денис Сергійович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Бахмутського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області
Порушення:
Групові електрощитки майстерні повинні оснащуватися схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
В приміщенні кухні користування пошкодженими розетками, відгалужувальними та з’єднувальними коробками, вимикачами та іншими електровиробами
У приміщеннях ЗОШ допускається установка розеток ти вимикачів на горючій основі
Допускається улаштовування на шляхах евакуації пороги, виступи, турнікети, двері розсувні, підйомні, такі, що обертаються, та інші пристрої, які перешкоджають вільній евакуації людей, захаращуються шляхи евакуації меблями, обладнанням, різними матеріалами
Провести навчання посадовим особам та працівникам, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту на територіальних курсах підвищення кваліфікації керівних кадрів Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Донецької області.
В приміщеннях їдальні відгалуджувальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів.
На території об’єкта повинно бути забезпечено освітлення зовнішніх пожежних драбин, протипожежного обладнання, входів до будинків та споруд.
Забезпечити приміщення архіву бібліотеки протипожежною перегородкою 1-го відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2002 “Пожежна безпека об’єктів будівництва”
Укомплектувати пожежний щит, до комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Членів добровільної пожежної дружини не застраховано відповідно до Положення про порядок і умов обов’язкового страхування працівників відомчої та сільської пожежної охорони і членів добровільних пожежних дружин (команд), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 квітня 1995 року № 232 (із змінами, внесеними згідно з постановою КМУ № 467 від 8 липня 2015р.)
В коридорі спортивної зали підвішування світильників виконано безпосередньо на струмопровідні проводи, обгортання електроламп і світильників папером, тканиною та іншими горючими матеріалами, експлуатація їх зі знятими ковпаками (розсіювачами)
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи не пофарбовані
У приміщенні котельні ЗОШ забороняється допускати до робіт осіб, які не пройшли навчання з пожежно-технічного мінімуму та не отримали відповідних кваліфікаційних посвідчень, а також залишають без догляду працюючі котли і нагрівники.
Забезпечити приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця іх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 “Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір”.
Пройти навчання та перевірку знань посадовим особам та працівникам з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 “Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях”.
Виконати з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів за допомогою опресовування, зварювання, паяння або затискачів.
У кожному приміщенні закладу та установи повинна бути розміщена табличка, на якій указано прізвище відповідального за пожежну безпеку, номер телефону найближчого пожежно-рятувального підрозділу, а також інструкція з пожежної безпеки.
Забезпечити приміщення електрощитової притипожежногю перегородкою 1-го типу відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2002 “Пожежна безпека об’єктів будівництва”
Не допускати улаштування та експлуатацію тимчасових електромереж в приміщені актової зали.
Обладнання приміщення системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 “Системи протипожежного захисту”.
Виконати вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій горища
Допускається: забивання, замикання на замки, та інші запори, що важко відчиняються зсередини, двері на шляхах евакуації та евакуаційних виходах;
Не допускати до роботи осіб, які не пройшли навчання, протипожежний інструктаж і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом