Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (32)
Перевірки (1)

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "ОБЛАСНИЙ ФОНД ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ" ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

#25488480

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
02.11.2021 2497076 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративна будівля
69063, Запорізька обл., м. Запоріжжя Олександрівський р-н, вул. Олександрівська, 13
Учасники:
Пасенко Віталій Васильович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Казануев Анатолій Олегович — Т.в.о. директора КУ "Обласний фонд підтримки" ЗОР
Порушення:
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Не забезпечено відповідно до законодавства працівників засобами колективного та індивідуального захисту
Допускається облицювання стін коридору на першому поверсі адміністративної будівлі, горючим матеріалом що суперечить вимогам пункту 7.3.3 ДБН В.1.1-7:2016
Не проведено ідентифікацію потенційно-небезпечного об'єкту з урахуванням усіх чинників небезпеки, що суперечить пунктам 7, 9, 10 наказу МНС України від 23.02.2006р. №98.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не забезпечено обладнання адміністративної будівлі системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Відсутній покажчик поженого гідранта з літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева)
Не зареєстровано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не визначено для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок»
Не оброблено у будівлі дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не пройдено функціональне навчання керівника та працівників з питань цивільного захисту, що суперечить статті 10 додатку 1 Постанови Кабінету Міністрів України від 23.10.2013 р. № 819 «Про затвердження Порядку проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту».
Допускається облицювання стін коридору на першому поверсі адміністративної будівлі, горючим матеріалом що суперечить вимогам пункту 7.3.3 ДБН В.1.1-7:2016
Не вивішено у приміщеннях та на шляхах евакуації на видному місці відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом