Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (1)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "А.С.К."

#25395092

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.02.2022 3040288 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Спатарь Дмитро Володимирович — Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення:
Не проведено регламентні роботи з опосвідчення стану безпеки електроустановок, що належать підприємству, із визначенням рівня безпечного стану.
Роботодавець не одержав дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки, а саме: устаткування напругою понад 1000 В: Електроустаткування ЗТП-292; ПЛ-10 кВ (оп. 99 Л-21 «Бородянка» - т.1); КЛ-10 кВ: ААШВ3х95 мм2, L-0,2 км (т.1 Л-21 «Бородянка» - ЗТП-292), яке знаходиться на балансі підприємства за адресою: Київська обл., Бородянський р-н, смт. Бородянка, вул. Пушкінська, буд.27а.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником перелік робіт з підвищеною небезпекою.
Роботодавець не одержав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: роботи в діючих електроустановках і на кабельних лініях напругою понад 1000 В.
Керівник підприємства не забезпечив утримання, експлуатацію і обслуговування електроустановок відповідно до вимог чинних нормативних документів, а саме: - не призначив відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства з числа інженерно-технічних працівників, які мають електротехнічну підготовку і пройшли перевірку знань у встановленому порядку; - не забезпечив достатню кількість електротехнічних працівників (відсутні оперативні працівники); - не забезпечив проведення профілактичних випробувань та вимірювань електроустановок згідно з правилами і нормами (ПТЕЕС), а саме: електроустаткування ЗТП-292; ПЛ-10 кВ (оп. 99 Л-21 «Бородянка» - т.1); КЛ-10 кВ: ААШВ3х95 мм2, L-0,2 км (т.1 Л-21 «Бородянка» - ЗТП-292), електрообладнання та електромереж 0,4 кВ, яке знаходиться на балансі підприємства за адресою: Київська обл., Бородянський р-н, смт. Бородянка, вул. Пушкінська, буд.27а; - не затверджено Положення про енергетичну службу; - не забезпечив проведення технічних оглядів електроустановок підприємства.
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: на підприємстві відсутні затвердженні на 2022 рік списки працівників, які мають право на видачу нарядів, розпоряджень, керівників робіт, допускачів, а також переліки робіт, що виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації.
Керівником підприємства не забезпечено комплектування працівників та електроустановок підприємства випробуваними засобами захисту від ураження електричним струмом відповідно до норм комплектування.
Роботодавець не одержав дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: технічне обслуговування устаткування напругою понад 1000В.
Роботодавцем не проведено первинний технічний огляд устатковання, яке введено в експлуатацію, а саме: ЗТП-292, а також черговий технічний огляд електроустаткування, яке перебуває на балансі підприємства.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником та погоджений з Держпраці список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією.
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: відсутній «Журнал обліку робіт за нарядами та розпорядженнями».
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: Директор з виробництва Цуман І.В., фінансовий директор Кушнарчук Р.Є. та заступник начальника по ЗЕД Каландирець К.В. не пройшли (періодичне) навчання і перевірку знань з питань охорони праці.
Покарання: відсутні