Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (15)
Будівництво (28) Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РЕМТЕХНАЛАДКА"

#25155206

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.06.2021 2884441 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка раніше виданого припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Ковальський Андрій Васильович — завідувач сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв'язку
Чорнобель Микола Борисович — головний державний інспектор сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.03.2021 2294038 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
24 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Гладенький Віктор Миколайович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Силенко Олександр Васильович — головний державний інспектор сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та з"вязку відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Муха Олександр Анатолійович — головний державний інспектор сектору нагляду на виробництві і на об"єктах підвищеної небезпеки відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об"єктах підвищеної небезпеки.
Кузурман О.О. — Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці
Гринюк Віталій Анатолійович — Заступник начальник відділу нагляду в промисловості, АПК та СКС та на об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Полтавській області
Ковальський Андрій Васильович — завідувач сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв'язку
Крещик Леонід Васильович — завідувач сектору нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Полтавській області
Горенко Сергій Олександрович — головний державний інспектор Управління Держпраці у Полтавській області
Кузурман О О — Головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці
Порушення:
На підприємстві не затверджений в установленому порядку перелік робіт на висоті, які виконуються за нарядами-допусками
Не виконані вимоги законодавства щодо прав працівників у галузі охорони праці, а саме виконання статті №13, №17 Закону України №2694 щодо організації проведення попереднього (при прийнятті на роботу) і періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці, або таких, де є потреба у професійному доборі, а також щорічного обов’язкового медичного огляду осіб віком до 21 року, а також незабезпечення функціонування системи охорони праці, у сфері гігієни праці: 1.Не проведені лабораторні дослідження умов праці працівників. 2.Не розроблені заходи щодо поліпшення умов праці у сфері гігієни праці. 3.Не представлені документи щодо засобів індивідуального захисту 4.Не погоджені документи для організації та проведення попереднього (періодичних) медичних оглядів на підприємстві на 2020 – 2021р. згідно вимог «Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій» затвердженого наказом МОЗ України від 21.05.2007 № 246 5. Не проведені попередній (періодичні) медичні огляди працівників на підприємстві за 2020р. згідно вимог «Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій» затвердженого наказом МОЗ України від 21.05.2007 № 246.
В декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, яка зареєстрована в Управлінні Держпраці у Полтавській області 04.03.2021р. за №2565 роботодавець вказав, що згідно наказу від 0.02.2021 №19-0П відповідальним за безпечне виконання лісосічних робіт призначено головного інженера Цибань О.І., разом з тим під час перевірки встановлено, що відповідальні особи за безпечне проведення лісосічних робіт, трелювання лісу згідно наказу від 0.02.2021 №19-0П призначені Стецьків І.М., Орлов Д.П., Луценко Б.П, які не пройшли навчання та перевірку знань.
Роботодавець, не забезпечив утримання обладнання під тиском у справному стані та безпечну експлуатацію посудин, що працюють під тиском шляхом організації належного технічного обслуговування, технічного огляду, експертного обстеження у випадках, передбачених законодавством, та ремонту власними силами або шляхом укладання договору з іншим суб’єктом господарювання на виконання зазначених робіт , а саме: - не призначений відповідальний за справний стан та безпечну експлуатацію обладнання, що працює під тиском. - не призначений в необхідній кількості обслуговувальний персонал, який пройшов навчання з охорони праці і має відповідну кваліфікацію щодо обслуговування обладнання, що працює під тиском.
Положення про службу охорони праці підприємства розроблено без врахування вимог Типового положення про службу охорони праці НПАОП 0.00-4.21.04
Положення про навчання підприємства розроблено без врахування вимог Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05.
Не створена комісія з представників адміністрації, профспілкової організації підприємства (уповноваженої найманими працівниками особи з питань охорони праці, якщо профспілка на підприємстві не створювалась), яка забезпечує приймання і перевірку ЗІЗ, що надходять на підприємство, на їх відповідність вимогам нормативних документів та результатам оцінки, проведеної відповідно до встановлених вимог.
Особи відповідальні за безпечне виконання робіт на висоті Стецьків І.М., Орлов Д.П., не пройшов навчання Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті НПАОП 0.00-1.15-07.
На виробниче обладнання, яке зазначене в декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, яка зареєстрована в Управлінні Держпраці у Полтавській області 04.03.2021р. за №2565 а саме: - кутова шліфувальна машинка, зав.№2578; - багатофункціональне джерело струму інвенторного типу SSVA-160-2/SSVA-270, зав. №3564, непред’явлено паспорт (формуляр, інструкцію з експлуатації) а також декларацією про відповідність Технічному регламенту безпеки машин та устаткування.
Роботодавець не забезпечив регулярне навчання працівників правилам користування ЗІЗ та демонстрацію їх правильного застосування.
Відповідальні особи за безпечне проведення робіт в колодязях, шурфах, траншеях, котлованах, бункерах, камерах, колекторах, замкнутому просторі, (ємностях, боксах) Стецьків І.М., Орлов Д.П., не пройшли навчання і перевірку знань ДБН А.3 2-2-2009 «Охорона праці і промислова безпека в будівництві».
Аудит охорони праці, оцінки технічного стану виробничого обладнання та устаткування, вжиття заходів щодо усунення небезпечних для здоров’я виробничих факторів не проводяться.
Роботодавцем не організовано на підприємстві контроль за видачею у встановлені строки ЗІЗ працівникам
Відповідальні особи за безпечне проведення лісосічних робіт, трелювання лісу: Стецьків І.М., Орлов Д.П., Луценко Б.П. не пройшли навчання і перевірку знань «Правил охорони праці для працівників лісового господарства та лісової промисловості» НПАОП 02.0-1.04-05.
На підприємстві для виконання робіт підвищеної небезпеки згідно дозволу Управління Держпраці у Полтавській області від 24.05.2019 року № 214.19.53 відсутній навчений з питань охорони праці персонал який не має медичних протипоказань, пройшли попередні та періодичні медичні огляди; пройшли спеціальне навчання безпечним методам і прийомам праці, інструктаж із безпеки праці, стажування на робочому місці, перевірку знань із безпеки праці і мають відповідну професійну підготовку. для виконання газонебезпечних робіт та робіт у вибухопожежонебезпечних зонах, а також робіт зі зведення, монтажу і демонтажу будівель, споруд, зміцнення їх аварійних частин передбачених дозволом
Інструкції з охорони праці, що діють на підприємстві, мають посилання на законодавчі акти, які втратили чинність.
Не проведено проведення опосвідчення стану безпеки електроустановок.
Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05, порушення пункту 2 постанови КМУ від 26 жовтня 2011 р. № 1107 «Про затвердження Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки».
До складу комісії з перевірки знань після проведення спеціального навчання залучаються особи, які не пройшли навчання та перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці
Відповідальні особи за виконання вантажно-розвантажувальних робіт Стецьків І.М., Орлов Д.П., Луценко Б.П. не пройшли навчання та перевірку знань «Правил охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт НПАОП 0.00-1.75-15».
Службою охорони праці спільно з представниками інших структурних підрозділів не проводяться перевірки дотримання працівниками вимог нормативно-правових актів з охорони праці. №255, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 01.12.2004р. за №1526/10125 (зі змінами).
Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями
Особи відповідальні за безпечне виконання робіт на висоті Стецьків І.М., Орлов Д.П., не пройшов навчання Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті НПАОП 0.00-1.15-07.
На підприємстві для виконання робіт підвищеної небезпеки згідно дозволу Управління Держпраці у Полтавській області від 24.05.2019 року № 214.19.53 відсутній персонал для проведення лісосічних робіт та трелювання лісу. Звалювання дерев бензиномоторними пилками на усіх рубках лісу повинно виконуватися постійними працівниками, які пройшли необхідну професійну підготовку відповідно до вимог НПАОП 0.00-4.12-05, а також необхідні інструктажі на підприємстві, освоїли вимоги безпеки на лісосічних роботах. При цьому лісоруб, що звалює дерева бензиномоторною пилкою, повинен мати 6-й розряд, а другий лісоруб, який за необхідності йому допомагає, - 4-й або 5-й.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.08.2020 2170336 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Братусь Лариса Олексіївна — Головний державний інспектор відділу додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.03.2020 2098363 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Полтавській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Братусь Лариса Олексіївна — Головний державний інспектор відділу додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення:
Правила внутрішнього службового розпорядку
Строки та періодичність виплати заробітної плати
Покарання: відсутні