Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (2)
Банкрутство (87) Перевірки (1)

ДНІПРОВСЬКА РАЙОННА РАДА

#25019325

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.10.2020 2173540 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної і техногенної безпеки.
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Пруденко Роман Вікторович — Голова ДНІПРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ
Цой Лариса Олександрівна — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області старший лейтенант служби цивільного захисту
Порушення:
Не надано сертифікати відповідності або свідоцтво про визначення відповідності на горючі будівельні матеріали, якими оздоблено стіни та стелю на шляхах евакуації з адміністративної будівлі (оздоблення коридорів поверхів будівлі).
Працівники об’єкта не забезпечені засобами індивідуального захисту.
Не встановлено сертифіковані протипожежні двері в прорізі протипожежної перегородки, між приміщенням електрощитової та адміністративно-побутовими приміщеннями об’єкту в підвальному поверсі будівлі.
Система внутрішнього протипожежного водопроводу в адміністративній будівлі знаходиться в непрацездатному стані.
Допущено встановлення на вікнах зали для засідань глухих металевих грат.
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
Не виконано захист будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів у відповідності до вимог.
Не забезпечено об’єкт необхідною кількістю води для здійснення пожежегасіння (зовнішнім протипожежним водопостачанням), не улаштовані мережі протипожежного водогону, які повинні забезпечувати потрібні за нормами витрату та напір води.
Не встановлено на двері, які знаходяться між сходовими клітками та коридорами з другого по четвертий поверх будівлі об’єкту, пристрої для сомозачинення.
Методичні рекомендації щодо планування і порядку проведення евакуації населення працівників у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру
Відповідальним працівником з питань цивільного захисту та начальником цивільного захисту не пройдено навчання на курсах ЦЗ.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом