Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ АВІАЦІЙНА КОМПАНІЯ "АВІА-СОЮЗ"

#25019236

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.09.2021 2369317 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство "Авіа союз"
50000, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, Провулок Радгоспний, 5
Учасники:
Пасічник Сергій Якович — Заступник начальника ВЗНС Синельниківського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Не проведено розрахунок та не позначено на вхідних дверях до приміщень ангарів, а також у межах приміщень та ззовні категорії за вибухопожежною та пожежною небезпекою згідно з вимогами ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони за НПАОП 40.1-1.32-01 Категорія за вибухопожежною та пожежною небезпекою визначаються керівниками (технологами) об’єктів, або проектувальними організаціями, або спеціалізованими науково-дослідними закладами.
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту
Для кожного приміщення об’єкта не розроблені та не затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Керівником підприємства не надано документи щодо визначення та призначення посадових осіб відповідальних за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Не встановлений відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) протипожежний режим.
Не забезпечено будівлі нормованою кількістю води для зовнішнього пожежогасіння відповідно до ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди»
Допуск до роботи працівників здійснюється без проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки
Не забезпечено працівників об’єкта засобами колективного та індивідуального захисту
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не забезпечено територію об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ EN ISO 7010:2019 «Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки безпеки».
Замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання не проведено 1 раз на 2 роки.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки,
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірка не виконано відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.07.2020 1735227 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: ЗУ №530-ІХ від 17.03.2020р; ЗУ №3219 від 16.03.2020р. "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України спрямованих на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби (COVID-19)";Наказ ДСНС України №217 від 17.03.2020р. "Про внесення змін до наказу ДСНС від 13.03.2020р. №207";
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство "Авіа союз"
50000, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, Провулок Радгоспний, 5
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.06.2018 518128 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Порушення:
Не здійснено навчання працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Не встановлено відповідним документом (наказом, інструкцією) протипожежний режим, який включає: порядок утримання шляхів евакуації; визначення спеціальних місць для куріння; порядок застосування відкритого вогню; порядок використання побутових нагрівальних приладів; порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт; правила проїзду та стоянки транспортних засобів; порядок прибирання горючого пилу й відходів, зберігання промасленого спецодягу та ганчір’я; порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі; порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту; порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання; порядок дій у разі виникнення пожежі: порядок і способи оповіщення людей, застосування засобів пожежогасіння; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки.
Не розроблено та не затверджено керівником інструкції про заходи пожежної безпеки для кожного приміщення.
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників відповідно до Правил експлуатації вогнегасників, затверджених наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 02 квітня 2004 року № 152, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 29 квітня 2004 року за № 555/9154, а також ДСТУ 4297-2004 «Технічне обслуговування вогнегасників. Загальні технічні вимоги».
Не забезпечено аварійно-рятувальне обслуговування суб’єкта господарюваня.
Покарання: відсутні