Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (9)
Банкрутство (1) Перевірки (3)

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТВК"

#24971375

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
17.11.2021 2503240 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
30 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ДП ТВК
67806, Одеська обл., Овідіопольський р-н, смт. Авангард, вул. Базова, 21
Учасники:
Фещук Володимир Костянтинович — В.о. директора ДП "ТВК"
Ковальчук Ярослав Сергійович — Головний інспектор ВН(К) за СГ та Л УЗНС Головного управління ДСНС України в Одеській області
Обертинська Юлія Віталіївна — Провідний інспектор ВН (К) за СГ та Л УЗНС ГУ ДСНС України в Одеській області
Порушення:
Не всі вогнегасники які розміщені у складських будівлях пройшли технічне обслуговування згідно норм.
Підприємство не забезпечено двома в’їздами на територію.
Допускається використання пошкоджених електророзеток.
В адміністративній будівлі та побутових приміщеннях допускається встановлення електророзеток, вимикачів, на горючій основі (конструкції).
Не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Стелажі в складських приміщеннях виконані з горючих матеріалів.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
На території підприємства пожежні щити не доукомплектовані засобами пожежогасіння, а саме: вогнегасники — 3 шт., ящик з піском — 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 x 2 м — 1 шт., гаки — 2 шт., лопати — 2 шт., ломи — 2 шт., сокири — 2 шт.
Допускається використовувати для побутових, виробничих та інших господарських потреб протипожежний запас води, що зберігається в пожежному резервуарі,
Не організовано не рідше одного разу на півроку відпрацювання інструкції, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей з проведенням практичних тренування всіх задіяних працівників
Відсутні покажчики для пожежного водоймища (об’ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойму.
Допускається використання світильників підвішених безпосередньо на струмопровідні проводи, експлуатація їх зі знятими ковпаками (розсіювачами).
Адміністративну та складські будівлі не забезпечено пристроями від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не проведено встановленим порядком ідентифікацію з урахуванням всіх джерел небезпеки на визначення об’єкта підвищеної небезпеки (ОПН) та потенційної небезпеки об’єкта (ПНО).
В складських приміщеннях допускається складування продукції в притул до стін менше 0,8 м та з проходами між штабелями менше 1 м.
На зовнішньому боці дверей (воріт) не розміщено інформаційну картку, яка характеризує пожежні небезпеку товарів, що зберігаються у складських приміщеннях.
Двері виходу з адміністративної будівлі відчиняються не в напрямку виходу з будівлі.
На в’їздах (виїздах) підприємства не встановлено схему території, в якій слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Застосовано на шляхах евакуації (адміністративна будівля) горючі будівельні матеріали з невідомою пожежною небезпекою для оздоблення стін.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення не визначена категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
В складських приміщеннях допускається складування горючих матеріалів під електрощитами.
Евакуаційні виходи з адміністративної будівлі не позначено світловими покажчиками з написом «ВИХІД», підключеними до аварійного освітлення.
Не пофарбовані стаціонарні зовнішні пожежні сходи.
У складських приміщеннях навалом зберігається продукція.
Не пройдено навчання у сфері цивільного захисту.
У складських приміщеннях допускається зберігання ЛЗР та ГР.
Будинки, приміщення та споруди підприємства не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не надано акти проведення прихованих робіт прокладання проводів (кабелів).
Дерев’яні елементи даху, покриття (крокви, лати) складських будівель не обробленні засобами вогнезахисту
Не забезпечено працюючий персонал засобами захисту органів дихання згідно норм належності.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
25.08.2020 2157463 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці в Одеській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: забезпечення застосування правових норм щодо використання праці, заробітної плати та з інших подібних питань
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Косенко Валерій Миколайович — виконувач обов’язків директора
Долга Інна Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань праці та заробітної плати
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.10.2019 1697597 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: Додержання виконання вимог пожежної та техногеної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення:
В адміністративній будівлі лінії живлення побутових кондиціонерів не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту.
Адміністративна будівля, не обладнана системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей типу СО1.
Керівник не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку встановленому постановою КМУ від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Територія об'єкта, а також будівлі, приміщення не до забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Адміністративна будівля, не обладнана системою протипожежного захисту (АПС).
Підприємство не забезпечено двома в'їздами на територію.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту в тому числі з урахуванням внутрішніх та зовнішніх чинників небезпеки, які можуть впливати на об’єкт.
Адміністративна будівля не захищена від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Не визначено для складських та виробничих приміщень, категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки згідно з вимогами ДСТУ Б В.1.1-36:2016 Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою, а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Пожежні щити не забезпечені первинними засобами пожежогасіння та протипожежним інвентарем з розрахунку згідно норм належності вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Територія підприємства не забезпечена необхідною кількістю води для зовнішнього пожежогасіння згідно вимог ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання.Зовнішні мережі».
Не обладнано з урахуванням особливостей виробничої діяльності інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту, для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях на підприємстві, в установі та організації, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Приміщення серверної в адміністративній будівлі, не обладнана системою протипожежного захисту.
На в’їзді (виїзді) підприємства не встановлено схему території в якій слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, також слід вказувати під’їздів пожежних автомобілів до них.
Біля місця розташування пожежного водоймища не встановлений покажчик (об'ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивних покриттів з індексу нанесеними нього літерного індексу ПВ, цифрового значення запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми).
Дерев’яні конструкції перекриття будівель складів, не оброблені вогнезахисним розчином.
Не пройдено навчання з питань техногенної безпеки, навчання діям і способам захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного характеру відповідно до Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444.
У приміщеннях та на шляхах евакуації всіх об'єктів на видному місці не вивішені відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об'єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Працівники підприємства не забезпечені засобами захисту органів дихання.
В приміщеннях не вивішені інструкції про заходи пожежної безпеки та табличка з вказанням осіб, відповідальних за протипожежний стан та табличка із зазначенням телефону для виклику пожежної охорони.
Дерев’яні конструкції перекриття адміністративної будівлі не оброблені вогнезахисним розчином.
Не організовано не рідше одного разу на півроку відпрацювання інструкції, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей з проведенням практичного тренування всіх задіяних працівників.
Не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не розроблено графіки проведення навчань і тренувань та не затверджено керівниками підприємств, не узгоджено з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та територіальними органами ДСНС.
Не проведено спеціальне об’єктове навчання з питань цивільного захисту та спеціальне об’єктове тренування.
Допускається встановлення електричних розеток, вимикачів на горючу основу в приміщеннях адміністративної будівлі.
Допускається горюче облицювання стін коридорів на шляхах евакуації в адміністративній будівлі.
На пожежних щитах не вказано порядковий номер та номер телефону для виклику пожежної охорони.
Складські будівлі не обладнані системами протипожежного захисту (АПС).
Покарання: відсутні