Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (17)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Перевірки (6)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "БУДІВЕЛЬНО-ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ГЛОБАЛ ЕСТЕЙТС"

#24925429

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.09.2022 3084167 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
адміністративна будівля01001 м. Київ, вул. Володимирська, 12
01001 м. Київ, вул. Володимирська, 12
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.09.2021 2912188 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
30 порушень
Предмет перевірки: додержання (виконання) вимог техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Гулінський Валерій Валерійович — Головний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Пінчук Р С — технічний директор
Пінчук Р.С. — технічний директор
Порушення:
Пожежні кран-комплекти розміщуються у шафках, які не мають отвори для провітрювання і пристосування для опломбування. На дверцята шаф, в яких знаходяться вогнегасники, мають бути нанесені відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
З приміщень всіх поверхів будівлі не передбачено два евакуаційних вихода по незадимлюваних сходових клітках (одна з двох сходових кліток повинна бути незадимлювальною типу Н1) (в наявності сходові клітки типу Н2 та СК1) (порушення: п. 7.3.19. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», п. 9.2.7. ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди. Основні положення»).
Допускається надання в орендне користування приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в установленому законодавством порядку.
Допускається встановлення приладів опалення в сходовій клітині типу СК1 на висоті менше 2,2 м від сходових площадок (між 1-м та 2-м поверхами) (порушення: п. 7.3.22. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»).
В ліфтовому холі 9-го, 5-го поверху влаштоване робоче місце охорони.
2-га секція коридору 2-го поверху не обладнана спеціальною системою димовидалення (порушення: п.п. 10.2.4., 10.6.2. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Приміщення газової котельні не обладнано системою пожежної сигналізації. Компоненти системи пожежної сигналізації повинні бути у вибухобезпечному виконанні (порушення: додатоку А, таб. А.2. п. 1.6. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», п. 23.9. ДБН В.2.5-77:2014 «Котельні»).
В приміщенні для управління системами протипожежного захисту відсутнє природнє освітлення в порушення п. 5.9 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Зменшено кількість евакуаційних виходів з ресторану.
На 5-му поверсі та в ресторані допускається облицювання (оздоблення) шляхів евакуації горючими матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Проведено технічне переоснащення (реконструкцію) ресторану (розміщення антресольного поверху) без проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку.
Приміщення будівлі не дообладнані системою автоматичної пожежної сигналізації (приміщення вентиляційної технічний поверх, приміщення офісу № 402).
На шляхах евакуації з приміщень (центральний вхід) влаштовані розсувні двері (порушення: п. 7.2.2. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»).
Не надано розрахунки по визначенню розрахункового часу евакуації людей у разі пожежі.
Не надано актів (протоколів) проведення заміру опору ізоляції електричних мереж та електроустановок.
Інженерні комунікації які проходять через приміщення зберігання автомобілів (підземний паркінг) не відокремлені глухими будівельними конструкціями з межею вогнестійкості не менше ЕІ 45 (порушення: п. 8.2. ДБН В.2.3-15:2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів»).
Допускається захаращення шляхів евакуації (коридори поверхів, сходові клітки) меблями та іншими матеріальними цінностями.
Не надано документи щодо обладнання зон з кухонним обладнанням системами локального пожежогасіння, спеціалізованого для такого виду загорань, в порушення вимог п. 8.1.5 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Адміністрація ресторану не забезпечена засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі.
У приміщеннях допускається використання тимчасових дільниці електромережі.
Зєднання, відгалуження та окінцювання жил електричних проводів і кабелів в приміщеннях не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (приміщення паркінгу).
Приміщення для зберігання автомобілів (підземний паркінг) не відокремлені глухими протипожежними перегородками 1-го типу від службових, складських приміщень (порушення: п. 6.45. ДБН В.2.3-15:2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів»).
На шляхах евакуації (сходова клітина з паркінгу та біля насосної) влаштовано виступ.
На доповнення до схематичних планів евакуації не розроблена інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей, за якою не рідше одного разу на півроку мають проводитися практичні тренування всіх задіяних працівників.
Не всі двері евакуаційних виходів з коридорів поверхів, сходових кліток на шляхах евакуації обладнані замками що легко відчиняється з середини.
Допускається складування горючих матеріалів ближче 1 метру до розподільчих щитів, електроприладів.
Не всі двері сходових кліток обладнані пристроями для самозачинення (порушення: п. 7.2.11. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»).
Допускається використання технічних приміщень не за призначенням (приміщення захаращені сторонніми предметами, експлуатуються як складські (підсобні) приміщення).
На шляхах евакуації з приміщень (центральний вхід) влаштовано турнікет (порушення: п. 7.2.2. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»).
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання будинку через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди влаштовано меншим, ніж нормована межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.12.2020 1729984 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: ЗАКОН УКРАЇНИ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" 17 березня 2020 року № 530-IX
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
адміністративна будівля01001 м. Київ, вул. Володимирська, 12
01001 м. Київ, вул. Володимирська, 12
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.07.2019 1666494 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання вимог припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.12.2018 518041 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
42 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Пінчук Р С — Технічний директор
Пінчук Р.С. — Технічний директор
Порушення:
Система пожежної сигналізації в приміщенні насосної ПКК знаходиться у непрацездатному стані (сповіщувачі заклеєні).
Приміщення будівлі не дообладнані системою автоматичної пожежної сигналізації (приміщення вентиляційної технічний поверх, приміщення офісу № 402) (порушення: додаток А, таб. А.1., п. 4.2. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
У приміщеннях допускається використання тимчасових дільниці електромережі
Ширина сходових маршів сходової клітки типу Н2 влаштована меншою за ширину площадок (порушення: п. 7.3.14. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»)
На шляхах евакуації з приміщень (центральний вхід) влаштовані розсувні двері (порушення: п. 7.2.2. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»)
Зменшено кількість евакуаційних виходів з ресторану.
Не всі двері сходових кліток обладнані пристроями для самозачинення (порушення: п. 7.2.11. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»)
Приміщення для зберігання автомобілів (підземний паркінг) не відокремлені глухими протипожежними перегородками 1-го типу від службових, складських приміщень (порушення: п. 6.45. ДБН В.2.3-15:2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів»)
На 5-му поверсі та в ресторані допускається облицювання (оздоблення) шляхів евакуації горючими матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Не надано документи щодо обладнання зон з кухонним обладнанням системами локального пожежогасіння, спеціалізованого для такого виду загорань, в порушення вимог п. 8.1.5 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не проведено перевірку захисту будинку від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
Не надано підтверджуючих документів щодо виведення сигналу від контрольно-приймального приладу системи автоматичної пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження (порушення: п. 5.8. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
Не надані акти проведення прихованих робіт на прокладання проводів (кабелів) за підвісними стелями
Допускається надання в орендне користування приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в установленому законодавством порядку.
Приміщення станції пожежогасіння не обладнано телефонним зв’язком (порушення: п. 8.1.11 дод. Ж ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
Допускається використання приміщення електрощитової розміщеної на 3-му поверсі не за призначенням (приміщення електрощитової засмічене та захаращене сторонніми предметами, експлуатується як складськеи (підсобне) приміщення)
Не наданий договір на технічне обслуговування системи пожежної сигналізації (порушення: п.7.4., Додаток Ж. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
З приміщень всіх поверхів будівлі не передбачено два евакуаційних вихода по незадимлюваних сходових клітках (одна з двох сходових кліток повинна бути незадимлювальною типу Н1) (в наявності сходові клітки типу Н2 та СК1) (порушення: п. 7.3.19. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», п. 9.2.7. ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди. Основні положення»)
В ліфтовому холі 9-го, 5-го поверху влаштоване робоче місце охорони
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання будинку через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди влаштовано меншим, ніж нормована межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди
Приміщення газової котельні не обладнано системою пожежної сигналізації. Компоненти системи пожежної сигналізації повинні бути у вибухобезпечному виконанні (порушення: додатоку А, таб. А.2. п. 1.6. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», п. 23.9. ДБН В.2.5-77:2014 «Котельні»)
Допускається використання приміщення вентиляційної, розміщеної на технічному поверсі не за призначенням (приміщення вентиляційної засмічене так захаращене сторонніми предметами, експлуатується як складське (підсобне) приміщення)
Не всі двері евакуаційних виходів з коридорів поверхів, сходових кліток на шляхах евакуації обладнані замками що легко відчиняється з середини
Вікна сходової клітки не відчинятись з рівня сходових площадок, маршів (знято ручки для їх відчинення).
Допускається складування горючих матеріалів ближче 1 метру до розподільчих щитів, електроприладів
Не надано актів проведення заміру опору ізоляції електричних мереж та електроустановок
Допускається встановлення приладів опалення в сходовій кліткі типу СК1 на висоті менше 2,2 м від сходових площадок (між 1-м та 2-м поверхами) (порушення: п. 7.3.22. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»)
Двері 2-го евакуаційного виходу з приміщень паркінгу відчиняються не в напрямку виходу з приміщень (порушення: п. 7.2.69. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»)
Не надано розрахунки по визначенню розрахункового часу евакуації людей у разі пожежі відповідно до ГОСТ 12.1.004-91 «Пожарная безопасность. Общие требования».
Проведено технічне переоснащення (реконструкцію) ресторану (розміщення антресольного поверху) без проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку.
В приміщенні для управління системами протипожежного захисту відсутнє природнє освітлення в порушення п. 5.9 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»).
Допускається використання приміщення серверної розміщеної на 3-му поверсі не за призначенням (приміщення серверної засмічене та захаращене сторонніми предметами, експлуатується як складське (підсобне) приміщення )
Інженерні комунікації які проходять через приміщення зберігання автомобілів (підземний паркінг) не відокремлені глухими будівельними конструкціями з межею вогнестійкості не менше ЕІ 45 (порушення: п. 8.2. ДБН В.2.3-15:2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів»)
Висота шляхів евакуації з приміщень між 1-м та 2-м поверхами менше 2 м (сходова клітка СК1) (порушення: п. 7.3.6. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»)
В об’ємі сходової клітини (вихід з паркінгу) влаштовано складське приміщення.
2-га секція коридору 2-го поверху не обладнана спеціальною системою димовидалення (порушення: п.п. 10.2.4., 10.6.2. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»)
Зєднання, відгалуження та окінцювання жил електричних проводів і кабелів в приміщеннях не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (приміщення паркінгу)
Пожежні кран-комплекти розміщуються у шафках, які не мають отвори для провітрювання і пристосування для опломбування. На дверцята шаф, в яких знаходяться вогнегасники, мають бути нанесені відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
На доповнення до схематичного плану евакуації не розроблена інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей, за якою не рідше одного разу на півроку мають проводитися практичні тренування всіх задіяних працівників.
На шляхах евакуації з приміщень (центральний вхід) влаштовано турнікет (порушення: п. 7.2.2. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»)
На шляхах евакуації (сходова клітина з паркінгу та біля насосної) влаштовано виступ.
Допускається захаращення шляхів евакуації (коридори поверхів, сходові клітки) меблями та іншими матеріальними цінностями
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.12.2018 1154225 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Учасники:
Порушення:
роботодавець не організував та не здійснив навчання та перевірку знань нормативно-правових актів з охорони праці
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом