Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Банкрутство (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (10)
Будівництво (4) Перевірки (9)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АГРО-СОЮЗ"

#24437204

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.06.2022 3084110 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство " Агросоюз"
50000, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, Пров. Радгоспний, 5
Підприємство ПРАТ "Агро-Союз" (Синельниківський р-н, с. Майське, вул. Герцена)
52511, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, вул. Герцена
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.09.2021 2906034 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Хмеленко В А — голова правління ПрАТ "АГРО-СОЮЗ"
Хмеленко В.А. — голова правління ПрАТ "АГРО-СОЮЗ"
Свириденко Анатолій Олексійович — начальник відділу контролю за обігом засобів захисту рослин Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Мосейчук Наталія Сергіївна — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.09.2020 2157890 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнооб'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Золотухіна Ірина Семенівна — Головний спеціаліст відділу контрольно-переівірочної роботи № 2 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області
Порушення:
невідповідність кода РНОКПП у звітних даних платника по застрахованих особах
Покарання: відсутні
02.03.2020 1712644 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
26 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство " Агросоюз"
50000, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, Пров. Радгоспний, 5
Підприємство ПРАТ "Агро-Союз" (Синельниківський р-н, с. Майське, вул. Герцена)
52511, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, вул. Герцена
Учасники:
Нечаєв Андрій Леонідович — інженер з ОП ПРАТ "АГРО-СОЮЗ"
Хмеленко Володимир Андрійович — Голова правління ПРАТ "АГРО-СОЮЗ"
Шведков Костянтин Олександрович — Головний інспектор ВЗНС Синельниківського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
(Адміністративна будівля та приміщення аналітичного центру і навчального центру) Не виконано захист будівлі, від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
(Склад паливно-мастильних матеріалів) 8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(Молочно-товарний комплекс) 1.2. Адміністративно-побутові приміщення не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
(Будівля та приміщення гуртожитку) 8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(Молочно-товарний комплекс) 8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(Комбікормовий завод) 1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
(Молочно-товарний комплекс) Не виконано захист будівлі, від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
(Адміністративна будівля та приміщення аналітичного центру і навчального центру) 1.2. Приміщення навчального центру не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
(Комплекс переробки та зберігання зерна) 1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
(Будівля та приміщення столової) 8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(Комплекс переробки та зберігання зерна) 8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(Комплекс переробки та зберігання зерна) Не виконано захист будівлі, від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
(Будівля та приміщення столової) 1.2. Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
(Будівля та приміщення столової) 1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
(Будівля та приміщення гуртожитку) 1.19. Допускається куріння працівниками в приміщенні гуртожитку.
(Комбікормовий завод) Не виконано захист будівлі, від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
(Адміністративна будівля та приміщення аналітичного центру і навчального центру) Ст.20 п. 2 Не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту.
(Склад паливно-мастильних матеріалів) 1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
(Молочно-товарний комплекс) 1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
(Будівля та приміщення гуртожитку) 1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
(Адміністративна будівля та приміщення аналітичного центру і навчального центру) 8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(Комбікормовий завод) 8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
(Будівля та приміщення гуртожитку) Не виконано захист будівлі, від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
(Адміністративна будівля та приміщення аналітичного центру і навчального центру) Всі електрощити, групові електрощитки не захищені автономними системами пожежогасіння та не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
(Адміністративна будівля та приміщення аналітичного центру і навчального центру) 1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
(Склад паливно-мастильних матеріалів) Не виконано захист будівлі, від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
02.03.2020 1802908 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Учасники:
Фомін Марк Олександрович — Державний інспектор у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель Держгеокадастру у Дніпропетровській області - провідний спеціаліст відділу контролю за використанням та охороно
Руднєва Альвіна Володимирівна — бухгалтер Приватного Акціонерного Товариства "Агро-Союз"
Писаревський Владислав Олегович — Державний інспектор у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель Держгеокадастру у Дніпропетровській області - головний спеціаліст відділу контролю за використанням та охороною
Свердлін Дмитро Валерійович — Старший державний інспектор у сфері державного контролю за використанням та охороною земель і дотримання вимог законодавства України про охорону земель Держгеокадастру у Дніпропетровській області - начальник відділу контролю за використанням та охороною з
Порушення:
не вжито заходів щодо збереження межових знаків на земельній ділянці з кадастровим номером 1224883500:01:003:0122 площею 4,645 га, що призвело до їх знищення
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
07.10.2019 1450432 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
Об'єкт 2
52511, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, Провул. Радгоспний, 5
Об'єкт 1
52530, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Старовишневецьке, вул. Шевченко, 65
Учасники:
Нечаєв Андрій Леонідович — інженер з охорони праці
Порушення:
Первинний облік у сфері охорони водних ресурсів на підприємстві ведеться не в повному обсязі
Не забезпечив надання документів, що розглядалися в ході інспекційної перевірки
Первинний облік утворення та руху відходів на підприємстві по формі № 1-ВТ ведеться не в повному обсязі
Проекти прибережної захисної смуги та водоохоронної зони не розроблено. Межі прибережної захисної смуги та водоохоронної зони водних об'єктів не встановлені
Паспорт місця видалення відходів (МВВ) на гноєсховище не розроблено
Не дотримується порядка оформлення правовстановлюючих документів щодо водокористування
Підприємством не проводиться виробничий контроль за охороною атмосферного повітря
Моніторингові дослідження у сфері охорони навколишнього природного середовища (підземних вод, грунтів, атмосферного повітря) у районі місця видалення відходів не проводяться
Не дотримуються правила поводження з пестицидами та агрохімікатами
В ході перевірки проконтрольовано стан виконання приписів та встановлено, що приписи інспекції не виконуються.
Розрахунок податкового зобов’язання з екологічного податку складається не в повному обсязі
Заходи з охорони водних ресурсів не здійснюються. Контроль за впливом на підземні водоносні горизонти та ґрунти не здійснюється.
Не вживаються достатні заходи з охорони земель
Режим експлуатації водного об'єкту та гідроспоруди не розроблено згідно чинного законодавства
Місця тимчасового зберігання відходів не обладнано згідно вимог природоохоронного законодавства. Когтроль мість утворення та зберігання відходів не здійснюється
Порушуються правила технічної експлуатації установок очистки газу
Порушується порядок здійснення спеціального водокористування
Інвентаризація джерел утворення відходів не відповідає фактичному стану підприємства. Склад, властивості, ступінь небезпечності для навколишнього природного середовища та норми утворення цих відходів не визначено. Показник загального утворення відходів не розраховано.
Статистична звітність у сфері охорони навколишнього природного середовища складається не в повному обсязі
Виявлені порушення правил поводження з відходами. Договори щодо видалення та утилізації відходів, що утворюються в процесі діяльності підприємства укладено не в повному обсязі
Порушується порядок здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Інше
01.07.2019 1704719 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання вимог припису
Підстави:
Для перевірки виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства, виданих за результатами проведення попереднього заходу органом державного нагляду (контролю)
Учасники:
Порушення:
1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
1.21. Не виконано перевірку захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
1.2. Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Допускається спалювання сміття на відстані менше 30 м від будівлі гуртожитку.
Ст.20 п. 2 Не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту.
8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
1.21. Не виконано перевірку захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
16. Не пройдено посадовими особами та працівниками навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
1.2. Приміщення навчального центру не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
1.2. Адміністративно-побутові приміщення не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
1.21. Не виконано захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
8. Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
1.21. Не виконано захист адміністративної будівлі аналітичного центру від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Всі електрощити, групові електрощитки не захищені автономними системами пожежогасіння та не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
1.21. Не виконано перевірку захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
1.21. Не виконано перевірку захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.09.2018 517555 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
37 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівля авто гаражу
52511, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, вул. Герцена, 16В
Свиноферма по відгодовуванню свиней, тваринницькі приміщення для дорощення свиней,
Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Нове, вул. Степова, 1Б;
Будівля та приміщення столової
52511, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, вул. Шевченко, 13;
Будівля та приміщення гуртожитку
52511, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, вул. Шевченко, 9;
Комбікормовий завод,
52511, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, вул. Герцена, 16;
Молочно-товарний комплекс,
52511, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, вул. Герцена, 17
Склад паливно-мастильних матеріалів,
52511, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, вул. Герцена;
Комплекс переробки та зберігання зерна,
52511, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, вул. Герцена;
Адміністративну будівлю та приміщення аналітичного центру і навчального центру
Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, С. Майське, Провулок Радгоспний, 5
Учасники:
Порушення:
Не виконано пожежні резервуари залізобетонними та заглибленими у землю.
Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Всі електрощити, групові електрощитки не захищені автономними системами пожежогасіння та не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Будівлю не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Не виконано перевірку блискавко захисту відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавко захисту будівель і споруд».
Приміщення навчального центру не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії.
Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавко захисту будівель і споруд».
Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Будівлю не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Адміністративно-побутові приміщення не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Дерев’яні конструкції горищних приміщень будівлі не підданно вогнезахисному оброблянню.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Не забезпечено територію та споруди зовнішнім протипожежним водопостачанням для цілей пожежогасіння з установкою пожежних гідрантів на мережу водопроводу.
Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не пройдено посадовими особами та працівниками навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не виконано перевірку блискавко захисту відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавко захисту будівель і споруд».
Не виконано захист адміністративної будівлі аналітичного центру від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Особа відповідальна за виконання заходів з цивільного захисту та техногенної безпеки не пройшла навчання у сфері цивільного захисту.
Будівлю не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Не забезпечено будівлю та приміщення відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не виконано перевірку блискавко захисту відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавко захисту будівель і споруд».
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Не обладнано адміністративно – побутові приміщення системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.09.2018 1057215 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів; додержання законодавства у сфері ветеринарної медицини
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні