Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
SMIDA
Річна звітність:
2012 2013 2014 2015 2016
Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (2609)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЗАВОД "СЛАВУТИЧ"

#24371637

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.07.2021 2369085 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна суб'єктом господарювання місця провадження господарської діяльності / суб'єкт господарювання не здійснює діяльність, що підлягає державному нагляду (контролю), за визначеною у плані адресою
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ЗАВОД «СЛАВУТИЧ»02099, Київська область, м. Київ, вул. Бориспільська, 9
02099, Київська обл., м. Київ, вул. Бориспільська, 9
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.09.2020 1735034 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: не буде проведена у зв'язку із забороною проведення планових перевірок у відповідності до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби COVID-19" від 17.03.2020 №530-ІХ
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ЗАВОД «СЛАВУТИЧ»02099, Київська область, м. Київ, вул. Бориспільська, 9
02099, Київська обл., м. Київ, вул. Бориспільська, 9
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.11.2018 517488 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
22 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Комар С І — Головний інженер ТДВ «ЗАВОД «СЛАВУТИЧ»
Комар С.І. — Головний інженер ТДВ «ЗАВОД «СЛАВУТИЧ»
Порушення:
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Приміщення будівлі не обладнані системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей. дод. Б ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту».
Не надані підтверджуючі документи щодо технічного обслуговування та перевірки пожежних кранів.
Допускається замикання на замки та інші запори, що важко відчиняються зсередини евакуаційних виходів корпусу № 90.
Не всі коридори корпусів забезпечені планами (схеми) евакуації людей на випадок пожежі (корпус №№ 61, 90, 24-а) .
Коридори не в повній мірі забезпечені згідно з вимогами ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" світловими покажчиками "Вихід".
Допускається захаращення шляхів евакуації меблями, обладнанням, різними матеріалами (корпус № 61, корпус № 90 1-й, 3-й поверх).
Не всі існуючі вогнегасники встановлені у легкодоступних та помітних місцях (в коридорах, біля входів або виходів з приміщень, тощо), а також у пожежонебезпечних місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі.
В електропроводках пожежонебезпечних зон відгалужувальні та з'єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів.
Загальний коридор без природного освітлення довжиною більше 15 метрів, не обладнаний спеціальною системою протидимного захисту в порушення п. 10.2.4. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" та Правил улаштування електроустановок (далі - ПУЕ). Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Електрощити, групові електрощитки не в повній мірі оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромереж.
Двері підсобних приміщень не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше 30 хвилин у відповідності до п.6.2. ДБН В.1.1-7-2016.
Допускаеться знімання пристроїв для самозачинення дверей сходових клітин..
Не всі кран-комплекти укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Допускається здача в оренду приміщень без реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки (з позитивним висновком за результатами оцінки (експертизи) протипожежного стану приміщень.
Допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами (корпус 90).
Система протипожежного захисту знаходиться в неробочому стані;
Пожежні плоскоскладальні рукава не складені в "гармошку" або подвійну скатку, та не приєднані до крана та ствола і не рідше одного разу на шість місяців не перекантований наново.
В об’ємі сходової клітки (корпус 90) влаштовано вбудоване приміщення.
Посадові особи та працівники не в повному обсязі пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року N 444.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.03.2018 1341864 Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері охорони праці
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Комар Сергій Іванович — головний інженер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні