Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (4)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (12)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "МАНОМЕТР-ХАРКІВ"

#24275859

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.09.2022 3084089 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПРАТ «МАНОМЕТР-ХАРКІВ»
62400, Харківська обл., Харківський р-н, м. Мерефа, вул. Погребняка Якима 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.02.2020 2084909 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Харківській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лебединський Володимир Іванович — генеральний директор
Соболь Тетяна Петрівна — Головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області
Лавріненко Наталія Василівна — головний бухгалтер
Порушення:
Подання суб'єктом господарювання недостовірних відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
10.01.2020 1814992 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Харківська Обл
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.01.2020 1712626 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПРАТ «МАНОМЕТР-ХАРКІВ»
62400, Харківська обл., Харківський р-н, м. Мерефа, вул. Погребняка Якима 1
Учасники:
Яковлєв Андрій Володимирович — Заступник головного механіка ПрАТ «Манометр-Харків»
Ліхачов Олександр Віталійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Харківського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області
Порушення:
Біля місць розташування пожежних водойм не встановлені покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Двері на двох евакуаційних виходах з приміщень дільниці тензоперетворювачів не відчиняються у напрямку виходу з будівлі.
На об’єкті відповідним наказом (інструкцією) не встановлено відповідний протипожежний режим
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Зовнішній протипожежний водопровід на території об’єкту перебуває у несправному стані (не надані акти перевірки шляхом пуску води).
Матеріальний резерв не забезпечено матеріалами, спрямованими на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій.
Внутрішній протипожежний водопровід у приміщеннях, які експлуатує ПрАТ «Манометр-Харків» перебуває у несправному стані.
На електромережі світильника у коридорі дільниці механічної обробки з’єднання відгалужень та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. (підтверджується фото)
Об’єкт не забезпечено необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння (не проведено розрахунок необхідної кількості води).
Номенклатуру та обсяги матеріальних резервів не затверджено відповідними органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та керівником підприємства.
Працівники до початку роботи не пройшли навчання, інструктажі і перевірку знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки. (не проведені інструктажі)
Приміщення, які експлуатує ПрАТ «Манометр-Харків» не забезпечено у повному обсязі нормованими вогнегасниками.
Приміщення підготовчої дільниці не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не надані документи, які підтверджують проходження (до початку самостійного виконання роботи) спеціального навчання (пожежно-технічного мінімуму) особами, задіяними на роботі, пов'язаною з підвищеною пожежною небезпекою.
Зовнішнє облицювання стін будівлі утеплено матеріали, група горючості яких перевищує Г1, Г2 (не надані сертифікати, які підтверджують покажчики щодо пожежної небезпеки).
Не проведено перевірку пристроїв захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
Особи керівного складу та фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання. (відсутні посвідчення)
Не надано проектну документацію будівлю, яка затверджена в установленому порядку.
Місце, де проводяться вогневі роботи не визначено відповідним наказом розпорядженням, інструкцією керівника та не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасником, ящиком з піском та лопатою).
Внутрішній протипожежний водопровід у приміщеннях, які експлуатує ПрАТ «Манометр-Харків» не забезпечено пожежними кран-комплектами, які влаштовані у вбудованих або навісних шафках та не укомплектовано пожежними рукавами однаковими з ним діаметрами та стволами. (підтверджується фото)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17.09.2019 1683416 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: недопущення уповноваженої посадової особи ДСНС (її територіального органу) до проведення заходу державного нагляду (контролю)
Предмет перевірки: Припис про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.09.2018 517400 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не підпадає під вимоги ПКМУ № 1104 від 18.12.2017
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.09.2018 1074403 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Гниря Валентина Михайлівна — т.в.о.генерального директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.03.2018 1340497 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Припис про усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Завада Світлана Олексіївна — інженер з охорони праці
Порушення:
Об’єкт не забезпечено матеріальним резервом для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.
Приміщення не забезпечені знаками пожежної безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист, знаки безпеки, форма та колір».
В приміщеннях, що експлуатуються ПрАТ «Манометр-Харків» пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежними рукавами, стволами тощо.
Не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту.
На сходовій клітці між другим та третім поверхом адміністративного корпусу встановлені прилади опалення на висоті менше 2.2 м., які зменшують нормативну ширину проходу сходової площадки.
На сходовій клітці між першим та другим поверхом адміністративного корпусу допущено улаштування обладнання (акваріуму), яке перешкоджає вільній евакуації людей.
На дільниці тензоперетворювачів головного корпусу на шляхах евакуації влаштовані пороги, які перешкоджають вільній евакуації людей.
Особи керівного складу та фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання.
Внутрішній протипожежний водопровід в приміщеннях, що експлуатуються ПрАТ «Манометр-Харків» перебуває у несправному стані та не забезпечує необхідну витрату води на внутрішнє пожежогасіння.
Виробничі приміщення виробничого та головного корпусу не відділено від загального коридору протипожежними дверима.
Не зареєстровано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавста з питань пожежної безпеки.
Приміщення, що експлуатуються ПрАТ «Манометр-Харків» не повністю обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Покарання:
Зупинення (тимчасове припинення) діяльності
12.02.2018 1212062 Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Завада Світлана Олексіївна — Інженер з охорони праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.02.2018 1212035 Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: виконання суб’єктом господарювання приписів щодо усунення порушень вимог законодавства, виданих за результатами проведення попереднього заходу
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Завада Світлана Олексіївна — Інженер з охорони праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.02.2018 1212058 Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та норматино-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Завада Світлана Олексіївна — Інженер з охорони праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.02.2018 1212023 Головне управління Держпраці у Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Лебединський В І — Генеральний директор
Лебединський В.І. — Генеральний директор
Сидоренко Ю М — головний механік
Сидоренко Ю.М. — головний механік
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні