Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (8)
Перевірки (4)

ВОРОЖБЯНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №1 ВОРОЖБЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#24021873

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.11.2022 2986373 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.09.2020 1918365 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Толок Алла Миколаївна — санітарний фельдшер відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області
Конопляник Марина Миколаївна — помічник лікаря-епідеміолога відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.12.2019 2041219 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Сумській області Проведено
22 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Тимошик Артем Анатолійович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Сумського району
Порушення:
Будівля навчального корпусу, майстерня та котельня не обладнані системою керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу і покажчиків напрямку евакуювання) відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту».
Не встановлено в приміщенні їдальні модульні системи локального пожежогасіння для гасіння пожеж при загорянні жиру в зонах з кухонним обладнанням.
Дерев’яні елементи горищних покриттів будівлі навчального корпусу, майстерні та котельні не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Виходи на горище будівлі навчального корпусу не передбачені через протипожежні люки 2-го типу розмірами 0.6 м. х 0.8 м.
В будівлі навчального корпусу, майстерні та котельні з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено планово-попереджувальний ремонт електроустаткування в будівлі навчального корпусу, майстерні та котельні.
Не проведено технічне обслуговування і перевірка пожежних кран-комплектів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
На шляхах евакуації в коридорі на другому поверсі будівлі навчального корпусу для облицювання стін та в приміщенні їдальні для облицювання стін та стелі використані матеріали з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2.
Приміщення їдальні в будівлі навчального корпусу не забезпечено двома евакуаційними виходами.
Будівля навчального корпусу, майстерня та котельня не обладнані зовнішніми установками від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Двері сходових клітин першого та другого поверхів навчального корпусу не обладнані пристроями для самозачинення.
Коридори, проходи та інші шляхи евакуації в будівлі навчального корпусу не забезпечені евакуаційним освітленням.
В будівлі навчального корпусу, майстерні та котельні у місцях проходу, виходу на зовні кабелів та проводів крізь стіни, проходи не виконано у трубі, коробі або в будівельних конструкціях з передбаченими отворами з ущільненням порожнин негорючим вогнезахисним матеріалом.
Приміщення навчального корпусу не забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Грати на вікнах майстерні не виконано такими, що розкриваються, розсуваються або знімаються.
Будівля навчального корпусу, майстерня та котельня не обладнані системою пожежної сигналізації відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту».
В будівлі навчального корпусу вогнегасники не встановлені у легкодоступних та видних місцях шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Не виконано заземлення корпусів холодильників в приміщеннях їдальні навчального корпусу.
Не проведено випробування на тиск мережі зовнішнього протипожежного водопостачання з оформленням відповідного акту.
В кімнаті школяра будівлі навчального корпусу допускається підвішування світильника безпосередньо на струмопровідному проводі.
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Складське приміщення в їдальні навчального корпусу не відділене від інших приміщень протипожежними перегородками 1-го типу з відповідним заповненням прорізів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.05.2018 1083267 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів; додержання санітарного законодавства
Учасники:
Біличенко Т.І. — Директор
Біличенко Т І — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні