Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (8)
Перевірки (2)

ОБОДІВСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС: ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ-ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД БІЛОПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#24021797

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.03.2020 1927312 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Толок Алла Миколаївна — санітарний фельдшер відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області
Порушення:
непрошли своєчасно обов'язковий медогляд 4 працівники
Покарання: відсутні
27.02.2020 2091749 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Сумській області Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: Перевірка
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Баня Віктор Васильович — Інспектор відділу профілактичної роботи та розслідування пожеж центру забезпечення діяльності Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області
Порушення:
Перевірка системи вентиляції сховища (записи у журналі перевірки сховища (протирадіаційного укриття)) не проводиться щорічно.
Захисна споруда цивільного захисту не обладнана системами пожежної автоматики і сигналізацією
Будівля навчального закладу не обладнана зовнішньою установкою від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
В їдальні та котельні у місцях проходу кабелів та проводів крізь стіни проходи не виконано у трубі, коробі або в будівельних конструкціях з передбаченими отворами з ущільненням порожнин негорючим вогнезахисним матеріалом.
Допускається розміщення котельні в підвальному приміщенні навчального закладу.
Особою, відповідальною за пожежну безпеку на об'єкті, не ведеться журнал обліку вогнегасників згідно додатку 2 Наказу МВС від 15.01.2018 №25.
Формування цивільного захисту з обслуговування захисних споруд (призначення осіб, відповідальних за обслуговування та експлуатацію фонду захисних споруд) не визначені.
Заклад не забезпечений зовнішнім протипожежним водопостачанням згідно з вимогами будівельних норм.
Від електрощита з приміщення котельні до опори ЛЄП прокладений електричний кабель та подовжувач вуличного освітлення по горючій основі.
Виходи на горище передбачити через протипожежні люки 2-го типу.
Не встановлені таблички позначення та покажчики маршруту руху до захисної споруди цивільного захисту.
Документація на захисну споруду, у якій відображаються відомості про терміни і результати проведених оглядів, обстежень та випробувань, проведених технічних обслуговувань, поточних та капітальних ремонтів тощо відсутня.
Приміщення навчального закладу не обладнані системою керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу і покажчиків напрямку евакуювання) відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту».
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Технічний стан захисної споруди цивільного захисту не відповідає вимогам з утримання
Кабінет інформатики не забезпечений первинними засобами пожежогасіння (вуглекислотним вогнегасником
Приміщення, у яких розміщено оргтехніку не забезпечено переносними газовими вогнегасниками з розрахунку один вогнегасник ВВК-1,4 чи ВВК-2, але не менше ніж один вогнегасник зазначених типів на приміщення.
Лікарськими засобами та медичними виробами не забезпечена.
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння на території не встановлені спеціальні пожежні щити (стенди) з розрахунку один щит (стенд) на 5000 м-2 захищуваної площі (для відкритої території) з комплектом засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Приміщення навчального закладу не обладнані системою пожежної сигналізації відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту».
Технічний стан приміщень захисних споруд і їх ремонт відповідно до чинних положень про проведення планово-попереджувальних ремонтів будівель і споруд залежно від їх основного функціонального призначення не проводяться
Особовий склад формування (відповідальні особи) їх посадові обов’язки та підготовленість не визначено.
Не проведено оцінку стану готовності захисної споруди.
Захисна споруда (у разі розміщення в ній пункту управління) системами зв’язку і оповіщення не забезпечена
Стан входів та виходів захисної споруди цивільного захисту їх доступність для усіх категорій населення, зокрема – для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення не відповідає вимогам з утримання.
Від електрощита з приміщення котельні до опори ЛЄП прокладений електричний кабель ізоляція якого втратила свої захисні властивості
Для приміщення котельні не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки, написи про такі відомості не розміщено на вхідних дверях ззовні будівлі
Об’єкт не забезпечений адресним вказівником.
Електричний кабель вводу електромережі в будівлю їдальні проложений по горючій основі
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не обладнано комунікаціями, інженерними мережами, інженерним та спеціальним обладнання, системами життєзабезпечення захисної споруди.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом