Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (4)
Перевірки (7)

САЇВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ СИНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#24014975

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.02.2022 3102705 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
САЇВСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС
42520, Сумська обл., Липоводолинський р-н, С. Саї, вул. Шкільна, 20
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.01.2022 3209509 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області Проведено
19 порушень
Предмет перевірки: позапланова перевірка
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Клець Юлія Михайлівна — помічник лікаря-епідеміолога відділудержавного наглядуза дотриманням санітарного законодавства
Порушення:
В приміщенні відсутні прилади вимірювання вологості.
Навчальні приміщення не забезпечені 2-3 розмірами відповідно промаркованих меблів. Під час перевірки в 2 класі маркування меблів , що трансформуються,не відповідає зросту дітей.
Оцінка ефективності фізкультурних занять не проводиться.
Температурний режим не дотримується,так як на момент перевірки здійснюється дистанційне навчання,учні відсутні.
Розміщення кімнатних термометрів в груповій та спальній кімнатах не відповідає санітарним вимогам , термометр в спальній кімнаті розміщений вище ніж 1,2 м від підлоги.Температурний режим не дотримується, так як на момент обстеження здійнюється дистанційне навчання.
Санітарні вузли диспансерами для туалетного паперу не оснащені.
Окреме приміщення для приготування дезінфікуючих розчинів відсутнє. В складському приміщенні для харчових продуктів наявна шафа для зберігання дезінфікуючих та мийних засобів.
Послаблений контроль за веденням організації харчування , а саме: контроль температурного режиму холодильного обладнання ведеться частково, в журналі здоровя працівників їдальні відсутній підпис працівників про відсутність дисфункції кишечника та гострих респіраторних інфекцій.
Лабораторний контроль освітленості території на рівні землі в темну пору доби не проводився.
Опалювальні прилади в груповій та спальній кімнатах не огороджені деревяними решітками.
Заміри електромагнітного випромінювання в приміщеннях закладу в поточному році не проводилися.
Заміри допустимих рівнів звуку та звукових тисків в 2021 та 2022 році не проводилися.
На момент перевірки режим миття іграшок не відповідає вимогам санітарного регламенту.
Заміри допустимих рівнів вібрації в поточному році не проводилися.
Під час перевірки зафіксовано порушення дезінфекційного режиму у період карантину , а саме: в журналі орієнтовної потреби в деззасобах не враховані витрати на дезінфекцію іграшок в дошкіольній групі та дезінфекцію автотранспорту для підвозу дітей.Вихователь дошкільної групи не володіє правилами дезінфекції іграшок під час карантину.Зафіксований факт фіктивного списування дезінфікуючого засобу а журналі отримання та використання дезінфікуючих засобів.
Вимірювання концентрації радону -222 у повітрі приміщень першого поверху в 2021 році та поточному 2022 році не проводилися.
В закладі не передбачене відповідне приміщення для прання, сушіння та прасування білизни . Пральна машина розміщена в спальній кімнаті . Зі слів директора школи прання проводиться у вихідний день без присутності дітей. Графіки лля прання білизни , санітарного та спеціального одягу згідно вимог не розроблені.
Згідно протоколу №142 від 09.12.2021 року рівень штучного освітлення в груповій кімнаті нижче нормативного значення.
Згідно протоколу №142 від 09.12.2021р. рівень штучного освітлення в класних кімнатах (10 замірів) нижче нормативного значення.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.12.2021 2239551 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У звязку з захворюваністю здобувачів освіти та працівників закладу на COVID та ГРВІ з 09.12.2021 року організоване дистанційне навчання. Просимо Вас перенести перевірку державного нагляду (контролю) на 25 січня 2022 року.
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.01.2020 2050153 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Сумській області Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Нестеренко Вадим Сергійович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки у Липоводолинському районі
Цюх Любов Миколаївна — Т.в.о. директора Саївського НВК
Порушення:
Відсутнє евакуаційне освітлення в тамбурі на шляху евакуації з коридору безпосередньо на вулицю.
Дерев’яні елементи горищних покриттів будівлі головного корпусу НВК (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
В лівому крилі будівлі головного корпусу, біля евакуаційного виходу прокладено тимчасову електромережу для евакуаційного освітлення поверхнею горючих матеріалів.
Не здійснено технічне обслуговування вогнегасників
Дерев’яні елементи горищних покриттів будівлі їдальні (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Двері на шляху евакуації з коридору правого крила безпосередньо на вулицю через тамбур мають ширину в просвіті меншу за нормативну (менше 0,8 м).
Двері на шляху евакуації з коридору лівого крила безпосередньо на вулицю через тамбур мають ширину в просвіті меншу за нормативну (менше 0,8 м).
Дерев’яні елементи горищних покриттів будівлі для трудового навчання (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Вихід на горище в будівлі школи не обладнаний протипожежним люком 2-го типу розмірами 0.6*0,8 м по закріплених вертикальних металевих драбинах.
В приміщеннях будівлі трудового навчання електромережа для освітлення прокладена поверхнею горючих матеріалів.
У приміщеннях закладу відсутні таблички, на яких указано прізвище відповідального за пожежну безпеку, номер телефону найближчого пожежно-рятувального підрозділу, а також інструкція з пожежної безпеки.
У приміщенні їдальні опорядження (облицювання) стін та стель виготовлено з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2.
В приміщенні будівлі трудового навчання здійснюється зберігання горючих матеріалів.
Від будівлі головного корпусу НВК до будівлі котельні по прокладено тимчасову електромережу поверхнею горючих матеріалів.
На шляху евакуації з коридору безпосередньо на вулицю в тамбурі використано будівельні матеріали з вищою пожежною небезпекою, ніж: Г2, В2, Д2, Т2.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в розподільчих коробках в приміщеннях головного корпусу, їдальні, будівлі трудового навчання не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення НВК не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Пожежна водойма не має під'їзд з твердим покриттям.
Захист будівель НВК (головний корпус, будівля їдальні, будівля трудового навчання) від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ EN 62305-1:2012.
Двері на шляху евакуації з коридору безпосередньо на вулицю через тамбур мають ширину в просвіті меншу за нормативну (менше 0,8 м).
Покарання: відсутні
17.12.2019 2043724 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Плутенко Юлія Іванівна — Фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства,
Клець Юлія Михайлівна — помічник лікаря-епідеміолога відділудержавного наглядуза дотриманням санітарного законодавства
Порушення:
Аналіз виконання норм харчування за 10 днів поточного місяця , згідно вимог постанови КМУ від 22.11.2004 року № 1591 "Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах " показав, що не виконуються норми харчування по наступним продуктам, а саме: мясо-0%, фрукти сушені-0 %, соки-60 %, яйця-80 %, сир кисломолочний-50 %.
Покарання: відсутні
18.11.2019 1570092 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Гайдук Ганна Іванівна — директор НВК
Порушення:
при вибірковійперевірці виконання норм харчування згідно журналу " Обліку виконання норм харчування " та аналізу виконання норм харчування за жовтень місяць 2019 року не виконуються норми харчування, затверджені постановою КМУ № 1591 від 22.11.2006 р , становлять 82 %. Недовиковання норм харчування по таким продуктам: мясо-0 %, молоко-60 %, сир кисломолочний-60 %, фрукти сушені-0 %, фрукти,соки- 60 %, яйця-80 %.
Прибиральний інвентарь групової та спальної кімнати зберігається не впорядковано, мається доступ дітей до інвентаря.
Покарання: відсутні
04.06.2018 1083305 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів; додержання санітарного законодавства
Учасники:
Гайдук Ганна Іванівна — Директор Саївського навчально-виховного комплексу
Кузьменко Н.О. — медична сестра
Сай Л В — комірник
Сай Л.В. — комірник
Кузьменко Н О — медична сестра
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні