Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Будівництво (2) Перевірки (2)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "НІКОПОЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ" НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#23927923

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.06.2022 3159008 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
будівля (місто Нікополь, ВУЛИЦЯ ЕЛЕКТРОМЕТАЛУРГІВ, будинок 17/1)
53213, Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Електрометалургів, буд. 17/1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.12.2019 2040971 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
7 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Рагулін Євген Михайлович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Нікопольського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області майор служби цивільного захисту
Грицик Оксана Федорівна — Директор НІКОПОЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
Порушення:
Лінії живлення до побутових кондиціонерів не забезпечено автономними пристроями електричного захисту.
Знижено клас вогнестійкості елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді вбудованої теплогенераторної, а саме: не встановлені протипожежні двері 2-го типу.
Не здійснено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Керівник не пройшов навчання з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не проведено оцінку ризиків виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру, а саме: не проведено ідентифікацію потенційно-небезпечного об’єкта.
Приміщення, у яких розміщено оргтехніку, не оснащені переносними газовими вогнегасниками з розрахунку один вогнегасник ВВК-1,4 чи ВВК-2, але не менше ніж один вогнегасник зазначених типів на приміщення.
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом