Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (22)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МАКРОМ"

#23852852

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.03.2020 2093452 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Яценко Павло Іванович — головний державний інспектор відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері, на транспорті та зв`язку (ВН у АПК, СКС, на Т та З) Головного управління Держпраці у Запорізькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.11.2019 1406046 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Не ведеться Журнал реєстрації інструкцій з охорони праці.
Згідно з Законом України "Про охорону праці" ( 2694-12 ) для організації виконання правових, організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних, соціально-економічних і лікувально-профілактичних заходів, спрямованих на запобігання нещасним випадкам, професійним захворюванням і аваріям у процесі трудової діяльності роботодавцем не створена служба охорони праці-на підприємстві з кількістю працюючих менше 20 осіб для виконання функцій служби охорони праці не призначений спеціаліст на договірних засадах, який має відповідну підготовку.
До початку роботи, безпосередньо на робочому місці працівникам, яких допущено до виконання робіт (Циганенко Т.Ф., Саніна А.В., Лось О.П. ) не проведено повторний інструктаж з охорони праці на робочому місці.
Не переглянуті інструкції, що діють на підприємстві, - в терміни, передбачені державними нормативними актами про охорону праці, на підставі яких вони опрацьовані - не рідше одного разу на 5 років, а для професій або видів робіт з підвищеною небезпекою - не рідше одного разу на 3 роки та інструкції з охорони праці не переглядаються в зв'язку з набранням чинності нових нормативно-правових актів з охорони праці, зміни технологічного процесу, умов праці, впровадження нових технологій, нових видів устаткування, машин, механізмів, матеріалів, апаратури, пристроїв, інструментів та видів енергії, титульний аркуш, перша та остання сторінки інструкцій, що діють на підприємстві, не оформлюються згідно з додатками 3, 4, 5 Положення про розробку інструкцій з охорони праці.
Посадові особи ( директор Литвиненко М.С.) не пройшов навчання і перевірку знань з питань охорони праці, під час прийняття на роботу і періодично, один раз на три роки.
В журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці в графі 4 не вказується вік особи, якій проводиться інструктаж.
На основі Типового положення про службу охорони праці з урахуванням специфіки виробництва та видів діяльності, чисельності працівників, умов праці та інших факторів роботодавець не розробив і не затвердив Положення про службу охорони праці підприємства, не визначив структуру служби охорони праці, її чисельність, основні завдання, функції та права її працівників відповідно до законодавства.
Користувачам електропобутових і освітлювальних приладів, які розміщені в приміщеннях не проведено інструктаж з електробезпеки з реєстрацією у Журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці.
На робочих місцях продавця між прилавком і пристінним обладнанням відсутній настил висотою 50-60 мм від підлоги для запобігання ніг від переохолодження.
Газорозрядні лампи, які застосовуються для загального освітлення не укладені в захисну арматуру.
Балон з вуглекислим газом не укріплений за допомогою хомута.
Не ведеться Журнал обліку видачі інструкцій.
Не розроблена і не затверджена Програма та тривалість вступного інструктажу з охорони праці.
Не розроблений та не затверджений Перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
На підприємстві на основі Типового положення, з урахуванням специфіки виробництва та вимог нормативно-правових актів з охорони праці не розроблено положення про навчання з питань охорони праці.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом