Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (21)
Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Будівництво (3) Перевірки (19)

ІНСТИТУТ ЯДЕРНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ

#23724640

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.01.2022 3072678 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.01.2022 3086831 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
25 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Науково - дослідний інститут
03083, Київська обл., м. Київ, Пр. Науки, 47
Учасники:
Пелепась Олег Андрійович — головний інспектор відділу ЗНС та ЗЦЗ Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Александрова Наталія Анатоліївна — заступник завідуючого відділу ЕТВ
Порушення:
під час експлуатації об’єкта допускається знижувати клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах: двері електрощитових, корпусів №№101, 102, 17, 113, венкамер корпусу №102, складських та підсобних приміщень не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ30, відповідно до вимог ДБН В.1.1.7.
дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) корпусів №№ 7, 13, 14, 26, 30, 30Б, 126, 30А, боксів, не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
пожежні кран-комплекти не рідше одного разу на рік не пройшли технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. Пожежні кран-комплекти повинні постійно бути справними і доступними для використання.
допускається: • застосування саморобних подовжувачів, які не відповідають вимогам ПУЕ, що пред’являються до переносних (пересувних) електропроводок (корпус 30Г, 126, 113); • користування пошкодженими розетками, відгалужувальними та з’єднувальними коробками, вимикачами та іншими електровиробами (корпус 26, 30Г); • підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи, експлуатація їх зі знятими ковпаками (розсіювачами) (корпус 26, 30Г, 102, 113); • складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами(корпус 26, 30Г, 101); • використання побутових електронагрівальних приладів з порушенням встановлених їх виробником правил експлуатації та в місцях (приміщеннях), де їх застосування заборонено.
світлові покажчики «Вихід» корпусів №№101, 102 знаходяться в неробочому стані.
лінії живлення до кожного побутового кондиціонера чи групи кондиціонерів, не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
не кожен пожежний кран-комплект корпусів №№ 14, 101, 102 укомплектований пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з'єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола різнотипні.
у разі необхідності встановлення на вікнах приміщень корпусів №№14, 31, 113, де перебувають люди, ґрат, вони не розкриваються, не розсуваються або не знімаються. Під час перебування в цих приміщеннях людей ґрати зачинені.
допускається: • заміняти скло, що не дає скалок при руйнуванні, на звичайне у дверях корпусів №№ 101, 102; • знімати пристрої для самозачинення дверей сходових кліток корпусів №№14, 101, 113, 102.
з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконані не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
відсутнє центалізоване пожежне спостерігання для забезпечення віддаленого цілодобового нагляду за станом систем протипожежного захисту об’єкта (тривожне сповіщення від приймально-контрольного приладу системи протипожежного захисту не виведено на пульт пожежного спостерігання) відповідно до вимог ДБН В.2.5-56.
підтримання експлуатаційної придатності (технічне обслуговування) СПЗ не здійснюється відповідно до вимог технічної документації підприємств-виготовлювачів та затверджених регламентів робіт з технічного обслуговування
під час експлуатації об’єкту допускається знижувати рівень пожежної безпеки: вихід зі сходової клітки на покрівлю корпусів №№101, 102 виконано через двері з невизначеним класом вогнестійкості в порушення ДБН В.1.1-7
не всі будинки, приміщення та споруди обладнані системами протипожежного захисту, приміщення генераторного залу, кабельні тунелі, підвальне приміщення циклотрону У-240 не обладнані системою автоматичного пожежогасіння з забезпеченням віддаленого цілодобового нагляду за станом систем протипожежного захисту об’єкта відповідно до вимог ДБН В.2.5-56 (окрім корпусів 101, частини 102, 14, 31е, 31d).
повітроводи вентиляційної системи не виконані з нормованою межею вогнетривкості, в місцях перетину повітроводами вентиляційної системи протипожежних перегородок та перекриття відсутні пристрої проти поширення вогню відповідно до вимог ДБН В. 2.5-67, ДБН В.2.5-56.
електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати корпусу №30Г, 126 встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
системи протипожежного захисту (далі - СПЗ) корпусів №№14, 101, частини 102, та системи оповіщення про пожежу знаходяться в неробочому стані та не готові до виконання покладених на них функцій.
сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
під час експлуатації об’єкта допускається знижувати клас вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах: двері, які відокремлюють пішохідний перехід між корпусами не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ 30 відповівдно до ДБН В.1.1-7..
допускається зменшувати класи вогнестійкості несучих та огороджувальних конструкцій: каркасні конструкції корпусів №№101, 102, 26 не доведені до нормованої межі вогнестійкості відповідно до вимог ДБН В.1.1.7.
на території об'єкта площею понад 3 га на в'їздах (виїздах) відсутні встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під'їздів пожежних автомобілів до них.
реконструкція, технічне переоснащення та капітальний ремонт здійснена без проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку (влаштовано перегородки в загальних коридорах корпусу №101 котрі перекривають освітлення коридорів).
технічне обслуговування не всіх вогнегасників проведено відповідно до Правил експлуатації вогнегасників.
для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу 1 раз на рік не проведено випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
на сходових клітках (за винятком незадимлюваних) встановлені прилади опалення, на висоті менше 2,2 м від поверхні проступів та сходових площадок.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.06.2021 2765974 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відповідність приміщень вимогам санітарних норм і правил щодо роботи з джерелами іонізуючого випромінювання для отримання санітарного паспорта 2320
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кушпій О А — заступник головного інженера ЕТП-10К відділу ядерних реакцій
Кушпій О.А. — заступник головного інженера ЕТП-10К відділу ядерних реакцій
Бірюков Сергій Васильович — лікар з гігієни харчування відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та охорони території Урпавління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Дорош Лариса Сергіївна — головний спеціаліст відділу держвної санітарно-епідеміологічної експертизи та охорони території Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.11.2020 1714360 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Заборонено проведення планових заходів відповідно до Закону України від 17 березня 2020 року № 530-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Інститут ядерних досліджень03083, Київська область, м. Київ, пр. Науки, 47
03083, Київська обл., м. Київ, Пр. Науки, 47
Науково - дослідний інститут
03083, Київська обл., м. Київ, Пр. Науки, 47
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.11.2020 1937864 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері безпеки використання ядерної енергії
Об'єкти:
Об'єкт 2
03680, м. Київ, просп. Науки, 46
Об'єкт 1
03680, м. Київ, просп. Науки, 47
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.11.2020 1871794 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.09.2020 2169927 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Пелепась Олег Андрійович — головний інспектор відділу ЗНС та ЗЦЗ Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Александрова Наталія Анатоліївна — заступник завідуючого відділу ЕТВ
Порушення:
допускається використання орендованих приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки.
дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) корпусів №№ 7, 13, 14, 26, 30, 30Б, 126, 30А, боксів, не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
двері електрощитових, корпусів №№101, 102, 17, 113 венкамер корпусу №102 не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ30, з сертифікатом відповідності Національної системи сертифікації, відповідно до вимог п. 6.2., 6.4. ДБН В.1.1.7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
системи протипожежного захисту (далі - СПЗ) корпусів №№14, 102, та системи оповіщення про пожежу знаходяться в неробочому стані та не готові до виконання покладених на них функцій.
не всі будинки, приміщення та споруди обладнані системами протипожежного захисту з забезпеченням віддаленого цілодобового нагляду за станом систем протипожежного захисту об’єкта відповідно до вимог п. 5.2., п. 5.8., п. 12.1.1. ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
світлові покажчики «Вихід» корпусу № 102 знаходяться в неробочому стані.
не кожен пожежний кран-комплект корпусів №№ 14, 101 укомплектований пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з'єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола різнотипні.
металеві каркасні конструкції корпусів №№101, 102, не доведені до нормованої межі вогнестійкості відповідно до вимог п. 5.3. табл. 1 ДБН В.1.1.7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
на сходових клітках (за винятком незадимлюваних) встановлені прилади опалення, на висоті менше 2,2м від поверхні проступів та сходових площадок.
у разі необхідності встановлення на вікнах приміщень корпусів №№14, 30Г, 31, 101, 113, де перебувають люди, ґрат, вони не розкриваються, не розсуваються або не знімаються. Під час перебування в цих приміщеннях людей ґрати зачинені.
двері складських та підсобних приміщень не замінено на протипожежні 2-го типу з межею вогнестійкості ЕІ 30 з сертифікатом відповідності Національної системи сертифікації, відповідно до вимог п. 6.2., 6.4. ДБН В.1.1.7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
приміщення генераторного залу, кабельні тунелі, підвальне приміщення циклотрону У-240 не обладнані системою автоматичного пожежогасіння з виводом сигналу від приладів автоматики на пульт централізованого спостереження пожежної охорони відповідно до вимог додатку А ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
допускається: • заміняти скло, що не дає скалок при руйнуванні, на звичайне у дверях корпусів №№ 101, 102; • знімати пристрої для самозачинення дверей сходових кліток корпусів №№14, 101, 113, 102.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
23.04.2019 1638936 Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Сфера дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.04.2019 1633624 Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Сфера дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Борзаковський Андрій Євгенійович — старший науковий співробітник відділу ядерних реакцій Інституту ядерних досліджень НАН України
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.04.2019 1389087 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: технічний стан елементів обладнання протиаварійної автоматики
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.04.2019 1476031 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Планова перевірка проведена в 2018 році, відсутні законні підстави для її проведення (1 раз на 2 роки)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Науково - дослідний інститут
03083, Київська обл., м. Київ, Пр. Науки, 47
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.04.2019 1380127 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері безпеки використання ядерної енергії
Об'єкти:
Об'єкт 2
03680, м. Київ, просп. Науки, 46
Об'єкт 1
03680, м. Київ, просп. Науки, 47
Учасники:
Макаровський Володимир Миколайович — головний інженер реактора іяд нан україни
Тришин Володимир Васильович — Заступник директора з наукової роботи ІЯД НАН УКРАЇНИ
Порушення:
Здійснення внутрішнього нагляду щодо діяльності з експлуатації ядерної установки. У пунктах 7.19 та 7.22 Настанови №НЯ-3-004-09/13/18 вказано, що мають здійснювати незалежний контроль дотримання вимог безпеки та аудити системи якості. Однак фактично ця робота не ведеться, відсутні плани такої діяльності та звіти про її виконання
Керування закупівлями, (включаючи процедуру інформування Держатомрегулювання України про придбання небезпечної нехарчової продукції певних видів).
В закладі змінено особу до службових обов’язків якої належить здійснення організаційно-розпорядчих функцій, пов’язаних із забезпеченням фізичного захисту джерел іонізуючого випромінювання. Відповідні зміни до ліцензії не внесені
Оцінки стану культури безпеки (включаючи контроль індикаторів культури безпеки). У відповідних розділах настанов вказано, що має проводитись оцінки стану культури безпеки. Однак фактично ця робота не ведеться.
Керування інформацією та знанням суб’єкта діяльності, включаючи знання його персоналу
Відсутні або не містять усієї передбаченої вимогами законодавства інформації наступні процедури: Керування інформаційним зв’язком (внутрішнім та зовнішнім) (включаючи процедуру інформування персоналу та інших зацікавлених сторін, у тому числі громадськості, про стан забезпечення ядерної та радіаційної безпеки, охорони праці, екологічної безпеки, охорони здоров’я, цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки)
Керування організаційними змінами (включаючи питання призначення на посади керівників структурних підрозділів, іншого персоналу; підготовки, атестації та періодичного підвищення кваліфікації персоналу суб’єкта діяльності, планування, впровадження та аналізу впливу організаційних змін на безпеку). Ці питання у значній мірі описані у настановах з якості. Однак виконання аналізу впливу змін на безпеку не було продемонстровано.
Переліки законів України, інших нормативно-правових актів України і стандартів з ядерної та радіаційної безпеки, якими суб’єкт діяльності має керуватись при здійсненні своєї діяльності затверджені у 2016 році.
Примірник Аварійного плану (обліковий екземпляр) до Інформаційно-кризового центру Держатомрегулювання не надавався. Невідповідність п.3.1.2 Ліцензії серії ОЕ №000051 «Організація радіаційного захисту персоналу».
Покарання: відсутні
10.04.2019 1408491 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Кучеря Леонід Михайлович — Головний інженер
Порушення:
24 порушення
Покарання: відсутні
04.03.2019 1623188 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Александрова Наталія Анатоліївна — заступник завідуючого відділу ЕТВ
Порушення:
не всі будинки, приміщення та споруди обладнані системами протипожежного захисту з забезпеченням віддаленого цілодобового нагляду за станом систем протипожежного захисту об’єкта відповідно до вимог п. 5.2., п. 5.8., п. 12.1.1. ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
допускається використання орендованих приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки.
системи протипожежного захисту (далі - СПЗ) корпусів №№14, 102, 105 та системи оповіщення про пожежу знаходяться в неробочому стані та не готові до виконання покладених на них функцій.
приміщення генераторного залу, кабельні тунелі, підвальне приміщення циклотрону У-240 не обладнані системою автоматичного пожежогасіння з виводом сигналу від приладів автоматики на пульт централізованого спостереження пожежної охорони відповідно до вимог додатку А ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
металеві каркасні конструкції корпусів №№101, 102, не доведені до нормованої межі вогнестійкості відповідно до вимог п. 5.3. табл. 1 ДБН В.1.1.7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
світлові покажчики «Вихід» корпусів №№101, 102, 105, знаходяться в неробочому стані.
не кожен пожежний кран-комплект корпусів №№ 14, 101 укомплектований пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з'єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола різнотипні.
допускається: • заміняти скло, що не дає скалок при руйнуванні, на звичайне у дверях корпусів №№ 101, 102; • знімати пристрої для самозачинення дверей сходових кліток корпусів №№14, 101, 105, 113, 102.
в віконних отворах сходової клітини корпусу №105 не передбачені фрамуги для димовидалення загальною площею не менше 1,2 м2 відповідно до вимог п. 7.3.26. ДБН В.1.1.7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
до комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, не входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
не всі посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року N 444
двері електрощитових, корпусів №№101, 102, 17, 105, 113 венкамер корпусу №102 не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ30, з сертифікатом відповідності Національної системи сертифікації, відповідно до вимог п. 6.2., 6.4. ДБН В.1.1.7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
у разі необхідності встановлення на вікнах приміщень корпусів №№14, 30Г, 31, 101, 113, 105, де перебувають люди, ґрат, вони не розкриваються, не розсуваються або не знімаються. Під час перебування в цих приміщеннях людей ґрати зачинені.
на сходових клітках (за винятком незадимлюваних) встановлені прилади опалення, на висоті менше 2,2м від поверхні проступів та сходових площадок.
клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання будівлі через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди виконаний меншим, ніж межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди за ознаками Е (показник втрати цілісності) та І (показник втрати теплоізолювальної спроможності)
двері складських та підсобних приміщень не замінено на протипожежні 2-го типу з межею вогнестійкості ЕІ 30 з сертифікатом відповідності Національної системи сертифікації, відповідно до вимог п. 6.2., 6.4. ДБН В.1.1.7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) корпусів №№ 7, 13, 14, 17, 26, 30, 30Б, 126, 30А, боксів, не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
переносні вогнегасники не розміщені шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення; установлювання в шафи пожежних кран-комплектів, у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені, на підлозі (якщо дозволяє конструкційне виконання), у пожежні щити (стенди).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.02.2019 1619712 Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Сфера дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.09.2018 372888 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Експлуатація ядерної установки Виробництво та використання джерел іонізуючого випромінювання
Учасники:
Лисенко Михайло Власович — головний технолог
Макаровський Володимир Миколайович — Головний інженер реактора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.09.2018 395218 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: технічний стан елементів обладнання системної протиаварійної автоматики
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.08.2018 1365690 Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Сфера дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Денисов В Ю — т.в.о. директора
Трачевський С Є — технік 1 категорії
Трачевський С.Є. — технік 1 категорії
Денисов В.Ю. — т.в.о. директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.03.2018 1365842 Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Сфера дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Куц В І — головний інженер
Куц В.І. — головний інженер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні