Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (13)
Перевірки (1)

ГРОМАДСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ "СПОРТИВНИЙ КЛУБ "БУДОКАН-КАЙ"

#23677840

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.11.2019 1502935 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
СПОРТКЛУБ "БУДОКАН"
25001, Кіровоградська обл., м. Кропивницький, вул. Зінченка, 1
Учасники:
Порушення:
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Електророзетки не встановлено на не горючі основи або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарату не менше ніж на 0,01 м.
Не проведено технічне обслуговування наявного вогнегасника.
Приміщення не доукомплектовано вогнегасниками відповідно до Типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 № 25.
Для кожного приміщення об’єкта не розроблено та не затверджено керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не визначити показники пожежної небезпеки (горючість, токсичність, димоутворювальну знатність та вогнестійкість) для вагонки, розміщеної на стінах на шляхах евакуації.
Посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Для надання допомоги персоналу об'єктів в отриманні відомостей щодо конкретних дій у надзвичайних ситуаціях щодо місцевих умов і особливостей виробничої діяльності не обладнано інформаційно-довідковий куточок.
Не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Приміщення не забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Приміщення спортивного клубуне обладнано системою протипожежного захисту (установкою автоматичної пожежної сигналізації) з подальшим виведенням сигналу від приймально-контрольного приладу на пульт централізованого спостереження пожежної охорони.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом