Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Будівництво (3) Перевірки (10)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ЛІЦЕЙ №31" КАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#23642161

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.10.2021 2220386 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Шаповаленко Ольга Олександрівна — лікар з гігієни дітей та підлітків відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Біленко Анжела Вікторівна — в.о. начальника Кам’янського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення:
Не представлені протоколи лабораторних досліджень рівнів електромагнітного випромінювання в приміщеннях закладу
В коморі для зберігання продуктів та приміщенні буфету відсутнє гігієнічне покриття стін, що не забезпечує належний рівень миття та дезінфекції
на вході до приміщень, де навчаються першокласники не обладнані безпечні сходи з внутрішньої сторонни будівлі
Частково пошкоджена цілістність огорожі, відсутні окремі фрагменти паркану. території закладу
Використовується пощерблений столовий посуд
Контейнер для твердих побутових відходів не обладнаний кришкою
Стіни в кабінеті № 29, спортивному залі вкриті тріщинами, мають пошкоджене покриття.
Не забезпечений контроль за умовами зберігання продуктів, в холодильниках відсутні термометри.
Покарання: відсутні
18.10.2021 2340881 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Школа
51900, Дніпропетровська обл., м. Кам'янське, вул. Спортивна, 39
Учасники:
Гойда Інна Ігорівна — Провідний інспектор ВЗНС Кам'янського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Лавріненко Владислав Валентинович — Провідний інспектор ВЗНС Кам'янського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Не забезпечено шляхи евакуації (коридори, сходові клітки, фізкультурно-спортивні та актові зали) евакуаційним освітленням згідно норм належності. Світлові покажчики «Вихід» повинні бути приєднані до мережі евакуаційного або аварійного освітлення (пункт 8.29 розділу 8 Державних будівельних норм України «Будинки і споруди. Заклади освіти» ДБН В.2.2-3:2018).
Керівник навчального закладу та відповідальна особа діяльність якої пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, не пройшли навчання в установленому законодавством порядку на територіальних курсах цивільного захисту.
Пожежні кран-комплекти не розміщено в спеціальних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для візуального огляду їх без рокривання.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил електропроводів виконано за допомогою скруток, а не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
В будівлі (вихід на горище з поверху) тип заповнення прорізу у протипожежній перешкоді не приведено у відповідність до вимог ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», а саме: для перегородки 1-го типу, тип заповнення прорізів, не нижче 2-го типу, тобто відсутні протипожежні люки з мінімальною межею вогнестійкості - EI 30 (пункт 8.6 ДБН В.1-1-7:2016).
Допускається використання в пожежонебезпечних зонах (на горищі) світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків).
Пожежний щит не доукомплектовано комплектом засобів пожежогасіння, а саме: вогнегасниками – 3шт, протипожежним покривалом – 1шт., лопатою – 1 шт., сокирами – 2шт.
Не розроблено та не вивішено на видимих місцях та в окремих приміщеннях, із можливим перебуванням людей 50 осіб і більше плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі, що містять фосфоресцентні матеріали (підпункт «е» розділу 5 Національного стандарту України «Ідентифікація безпечності знаки на планах евакуації», ДСТУ ISO 23601:2019).
Не укомплектовано внутрішні пожежні кран-комплекти пожежним рукавами однакового з ним діаметрами та стволами, а також важелями для полегшення відкривання вентиля.
Допускається експлуатація тимчасових електромереж в кабінеті інформатики на другому поверсі, а також в приміщеннях з оргтехнікою, навчального закладу.
Не обладнано будівлю системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, системами керування евакуюванням людей в частині систем оповіщення про пожежу та покажчиків напрямку руху(пункт 7.3. таблиці А. 1 Додатку А, пункт 5.1 таблиці Б.1 Додатку Б Державних будівельних норм України «Системи протипожежного захисту», Зміна №1, ДБН В.2.5-56-2014).
Не забезпечено працівників закладу у повному обсязі згідно вимог чинного законодавства засобами радіаційного та хімічного захисту, а саме: засобами індивідуального захисту органів дихання від вражаючих факторів, в зоні ураження яких знаходиться об’єкт.
Встановлено ґрати на вікнах, де перебувають учасники навчально-виховного процесу. У разі необхідності встановлення на вікнах ґрат (наприклад: кабінет інформатики, інші приміщення з обладнанням, що має матеріальну цінність) не виконано їх такими, що повинні розкриватися, розсуватися або зніматися, під час перебування в цих приміщеннях людей грати не утримуються відчиненими (пункт 14 розділу ІІІ Наказу №974).
Приміщення закладу не забезпечені відповідними знаками безпеки, згідно з чинними стандартами (ДСТУ EN ISO 7010:2019 «Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки безпеки»)
Дерев’яні елементи горищних покриттів будівлі (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують I групу вогнезахисної ефективності.
Не виконано захист будівлі закладу від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, згідно з чинними стандартами (пункт 7.5 розділу 7 Міжнародного стандарту МЕК 62305-1:2010 (Е) «Блискавкозахист – Частина 1: Загальні положення»).
Не доукомплектовано приміщення закладу первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку, а саме: в коридорах не встановлено не менше двох, на поверх або його частину (на кожні 30 погонних метрів довжини коридору), вогнегасників (пункт 8 розділу VІ, додаток 2 наказу Міністерства освіти і науки України №974 від 15.08.2016 року «Про затвердження Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України», далі – Наказ №974).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.10.2021 2204952 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.07.2021 2913283 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Перевірка виконання субєктом господарювання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Усатенко Євген Олександрович — Провідний інспектор ВЗНС Кам'янського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Не встановлено в спеціальні шафи, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для провітрювання та візуального огляду, внутрішні пожежні кран-комплекти
Дерев’яні елементи горищних покриттів будівлі (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують I групу вогнезахисної ефективності.
Не оновлено плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі. (розділу 10 ДСТУ 7313:2013).
Не обладнано будівлю закладу пристроєм від прямого попадання блискавки та вторинних її проявів.
Не встановлено над дверима евакуаційних виходів світлові покажчики «ВИХІД».
Не проведено замір опору ізоляції електричних мереж.
Не забезпечено працюючий персонал засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів, в зоні ураження яких знаходиться об’єкт.
Встановлено грати на вікнах, де перебувають учасники навчально-виховного процесу. У разі необхідності встановлення на вікнах грат (наприклад: кабінет інформатики, інші приміщення з обладнанням, що має матеріальну цінність) не виконано їх такими, що повинні розкриватися, розсуватися або зніматися, під час перебування в цих приміщеннях людей грати не утримуються відчиненими.
Не укомплектовано в повному обсязі будівлю школи первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками, сертифікованими в Україні).
В будівлі (вихід на горище з поверху) тип заповнення прорізу у протипожежній перешкоді не приведено у відповідність до вимог ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», а саме для перегородки 1-го типу, тип заповнення прорізів, не нижче 2-го типу, тобто відсутні протипожежні люки з мінімальною межею вогнестійкості - EI 30. (п. 8.6 ДБН В.1-1-7:2016)
Не обладнано будівлю системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей. (п. 7.3 таблиці А.1 додатку А, п. 5.1 таблиці Б.1 додатку Б ДБН В.2.5-56:2014)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил електропроводів виконано за допомогою скруток, а не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не укомплектовано внутрішні пожежні крани пожежним рукавами однакового з ним діаметрами та стволами, а також важелями для полегшення відкривання вентиля.
Покарання: відсутні
13.07.2021 2873344 Провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення, що підлягає ліцензуванню Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Перевірка виконання субєктом господарювання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Усатенко Євген Олександрович — Провідний інспектор ВЗНС Кам'янського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Не укомплектовано в повному обсязі будівлю школи первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками, сертифікованими в Україні).
Не встановлено в спеціальні шафи, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для провітрювання та візуального огляду, внутрішні пожежні кран-комплекти
Не обладнано будівлю системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей. (п. 7.3 таблиці А.1 додатку А, п. 5.1 таблиці Б.1 додатку Б ДБН В.2.5-56:2014)
Не укомплектовано внутрішні пожежні крани пожежним рукавами однакового з ним діаметрами та стволами, а також важелями для полегшення відкривання вентиля.
Не обладнано будівлю закладу пристроєм від прямого попадання блискавки та вторинних її проявів.
Встановлено грати на вікнах, де перебувають учасники навчально-виховного процесу. У разі необхідності встановлення на вікнах грат (наприклад: кабінет інформатики, інші приміщення з обладнанням, що має матеріальну цінність) не виконано їх такими, що повинні розкриватися, розсуватися або зніматися, під час перебування в цих приміщеннях людей грати не утримуються відчиненими.
Не проведено замір опору ізоляції електричних мереж.
В будівлі (вихід на горище з поверху) тип заповнення прорізу у протипожежній перешкоді не приведено у відповідність до вимог ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», а саме для перегородки 1-го типу, тип заповнення прорізів, не нижче 2-го типу, тобто відсутні протипожежні люки з мінімальною межею вогнестійкості - EI 30. (п. 8.6 ДБН В.1-1-7:2016)
Не встановлено над дверима евакуаційних виходів світлові покажчики «ВИХІД».
Не забезпечено працюючий персонал засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів, в зоні ураження яких знаходиться об’єкт.
Не оновлено плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі. (розділу 10 ДСТУ 7313:2013).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил електропроводів виконано за допомогою скруток, а не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Дерев’яні елементи горищних покриттів будівлі (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують I групу вогнезахисної ефективності.
Покарання: відсутні
16.11.2020 1914511 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На виконання Закону України №530-ІХ від 17.03.2020 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID -19)», на період встановлення карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), проведення планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог санітарного законодавства суб’єктами господарювання, припиняється.
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.10.2020 2168485 Надання освітніх послуг у системі загальної середньої освіти Управління Державної служби якості освіти у Дніпропетровській області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Додержання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальної середньої освіти з питань, визначених у формі Акта, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 05.08.2019 № 1071
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Камишан Інна Сергіївна — Начальник відділу позапланового контролю управління Державної служби якості освіти у Дніпропетровській області (голова комісії)
Третьяк Ірина Іванівна — директор комунального закладу "Середня загальноосвітня школа № 31 з класами вечірньої форми навчання" Кам'янської міської ради
Герасименко Наталія Олександрівна — заступник директора з навчально-виховної роботи комунального закладу "Підгородненський навчально-виховний комплекс №3 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" Дніпровської районної ради Дніпропетровської області
Бондаренко Віктор Борисович — завідувач сектору роботи з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Дніпропетровській області
Порушення:
Рішення педагогічної ради, прийнятті в межах повноважень, не вводяться в дію наказами керівника ЗО.
Посадові інструкції педагогічних працівників не приведені до вимог законодавства, вживається застаріла термінологія. Посадові інструкції не персоніфіковані (в ЗО розроблено одну посадову інструкцію на всіх вчителів початкових класів та по одній посадовій інструкції для вчителів-предметників).
"В закладі освіти розроблено номенклатуру справ наказом по ЗО від 06.12.2019 № 47 «аг» «Про ведення в дію номенклатури справ закладу на 2020», але всі документи не містять присвоєних індекс справ. Деякі документи не відсутні в ЗО (Журнал реєстрації наслідків внутрішнього контролю № 01-08) "
"У ЗО відповідно до наказу №75 а «од» від 01.09.2020 року та протоколу засідання педагогічної ради від 31.08.2020 протокол №7 затверджено Режим роботи СЗШ № 31 на 2020-2021 н.р. та погоджено головою ПК __________________). В той час Режим роботи закладу не погоджено з відповідним органом управління освіти та установою Державної санітарно-епідеміологічної служби. Порушено тривалість уроків у 1-х класах, а саме пункт 1.2 Наказу встановив «тривалість уроку для учнів 1 класу – 40 хвилин». пункт 1.2 Наказу «Розклад дзвінків на уроки» порушено тривалість перерв для учасників освітнього процесу, а саме: ЗО встановив тривалість всіх перерв між уроками по 10 хвилин, замість встановлених Законодавством для учнів 1-го класу тривалість перерви повинна бути не меншою 15 хвилин, для всіх інших класів – 10 хвилин; великої перерви (після другого уроку) – 30 хвилин. Замість однієї великої перерви можна після 2-го і 3-го уроків влаштувати 20-хвилинні перерви. Під час короткотривалих перерв (10 хвилин) не можливо організувати перебування учнів на відкритому повітрі і якісне гаряче харчування. "
"«Алфавітна книга запису учнів СЗШ №31 (денна форма навчання)» ведеться з порушеннями, допускаються виправлення коректором дат і номерів наказів. Ведення Алфавітної книги у ЗО здійснюється з порушеннями пунктів 4, 5, 6, 7 вказівок ведення «Алфавітної книги запису учнів», а саме: виправлення з використанням коректора, пасти різного кольору (синя/червона), виправлення не скріплюються підписом директора та печаткою закладу освіти; наявні порушення щодо продовження записів та наступність сторінок, нова книга не заведена, не записуються дані про прибуття і вибуття учнів під час літніх канікул. З 2017 року відсутні записи у розділі ІІ щодо Зведення даних руху учнів по школі (не відображається інформація скільки навчаються учнів із закріпленого мікрорайону). У ЗО відрахування учнів здійснюється на підставі заяви батьків без додавання підтверджуючих документів (довідки). Відповідно до наказів щодо відрахування учнів, складених у «Книзі наказів руху учнів СЗШ №31» відрахування здобувачів освіти здійснено лише на підставі заяви батьків: , учень 9 класу – наказ ЗО від 10.06.2019 р №24-у; , учениця 9 класу – наказ ЗО від 02.09.2019 р № 48-у; , учня 1-го класу, наказ від 11.09.2019 №51-у, в той час в Алфавітній книзі, неповнолітня дитина записана як ; , учениця 6 класу – наказ ЗО від 12.09.2019 р № 52-у; , учениця 6 класу, наказ ЗО від 16.09.2019 № 53-у; , учениця 10-го класу, наказ ЗО від 25.09.2019 р № 58-у; , учень 5 класу, наказ ЗО від 11.06.2019 №25-у; учень 8 класу, наказ ЗО від 27.12.2019 №79-у; , учениця 4 класу відрахована наказом ЗО №24-у від 10.06.2019 р., яка вписана до Алфавітної книги 2 рази – накази щодо її відрахування - відсутні. , учениця 3-го класу відповідно до наказу від 23.09.2019 року №56-у «Про перевод» переведена до 2-го класу. Має місце засідання педагогічної ради від 21.11.2019 року №8 пункт 2 «Заступник директора з НВР запропонувала: «зарахувати до 2-го класу, рівень знань відповідає рівню освіти за 1-й клас», ухвалено «Зарахувати до 2-го класу». Відповідно до сторінки 188 «Алфавітної книги» вступила до 3-го класу» наказ ЗО «Про прибуття» учениці до 3-го класу від 02.07.2019 №32-у. В Алфавітній книзі не заповнюється графа «Куди вибув». Здобувачка освіти, згідно наказу від 21.10.2019 №63-у «Про прибуття учениці» прибула до 11-го класу та її переведено до 10 класу з 11-го класу відповідно до наказу від 08.01.2020 №1-у, на засіданні педагогічної ради №8 від 21.11.2019 року пункт 3 «Рівень знань відповідає рівню знань за 10 клас. Заступник директора з НВР запропонувала: «зарахувати до 11-го класу». Ухвалили «Зарахувати до 11-го класу». За наказом від 21.01.2020 р.№ 7-у відрахована з 10-го класу на підставі заяви про досягнення нею повнолітня. Книга наказів руху учнів ЗО містить в собі накази вибуття з групи продовженого дня. В ЗО наявна «Алфавітна книга запису учнів СЗШ №31 (вечірня форма навчання)», відповідно до Вказівки щодо ведення алфавітної книги запису учнів є порушення пунктів 6, 7, а саме: виправлення з використанням коректора, паст різного кольору (синя/червона), виправлення не скріплюються підписом директора та печаткою закладу освіти; на початку і в кінці навчального року не підводяться підсумки руху учнів по кожній літері. На початок навчального року (05.09) не записуються дані про прибуття і вибуття учнів під час літніх канікул, а на кінець навчального року – прибуття і вибуття учнів з 05.09.- до кінця навчального року, включаючи проведення державної підсумкової атестації. "
"В ЗО наявна «Мережа класів та контингент учнів СЗШ №31» на 2019/2020 та 2020/2021 н.р., яка не відображає конкретної інформації щодо збереження контингенту здобувачів освіти протягом року, а саме: не можливо простежити рух учнів протягом навчального року (вибуття-прибуття, переведення на вечірню форму навчання). У ЗО відсутня звітність щодо збереження контингенту здобувачів закладу освіти за 2019/2020 н.р., протягом літнього періоду, а саме: листи, звітність ЗО, що підтверджують інформування засновника про рух учнів по закладу освіти за 2019/2020 навчальний рік в книзі реєстрації вихідної документації не зареєстровані. В той же час у книзі вхідної документації не зареєстровано жодного листа щодо потреби в інформуванні органу управління освітою про рух учнів у 2019/2020 та 2020/2021 навчальних роках. Відповідно до наказу ЗО «Про розподіл функціональних обов’язків та посадової відповідальності між адміністративними працівниками школи на 2020/2021 навчальний рік» від 01.09.2020 № 42 од функціональні обов’язки покладаюся на посади, які відсутні у затвердженому штатному розписі на 2020/2021 навчальний рік та у тарифікаційному списку на 2020/2021 рік, що погоджені Департаментом з гуманітарних питань Кам’янської міської ради , а саме, на заступника директора з виховної роботи (__________________), яка відповідно до запису в трудовій книзі та тарифікаційного списку на 2020/2021 навчальний рік є вчителем початкових класів (запис запис в трудовій книзі № 13, від 02.09.2019 Наказ 02.09.2019 року від 68-к/тр). __________________. відповідальна за «здійснення контролю за відвідуванням учнями школи, охопленням дітей загальною середньою освітою». Відповідно до наказу ЗО від 30.08.2019 № 49 «од» « Про розподіл функціональних обов’язків та посадової відповідальності між адміністративними працівниками школи на 2019-2020 навчальний рік» повноваження щодо «здійснення контролю за відвідуванням учнями школи, охопленням загальною середньою освітою» покладені на заступника директора з навчально-виховної роботи ____________. Заклад освіти наказом від 01.09.2020 № 61 «од» «Про створення Ради профілактики правопорушень серед учнів закладу» створив Раду профілактики та затвердив План заходів щодо профілактики злочинності серед учнів СЗШ №31 на 2019/2020 навчальний рік, План роботи Ради профілактики на 2019/2020 та 2020/2021 навчальні роки. В той час Положення про раду профілактики ЗО не затверджено наказом директора ЗО, до складу Ради профілактики не залучені представники батьківської громадськості та учнівського самоврядування (Наказ ЗО від 01.09.2020 №61 «од»). Акти щодо невідвідування учнями закладу освіти без поважних причин більше 10 календарних днів у 2019/2020 та 2020/2021 навчальних роках відсутні. Протокол засідання ради профілактики правопорушень КЗ «СЗШ №31» Кам’янської міської ради у закладі наявний лише один від 14.09.2020 №1. Відповідно до Класного журналу 9 класу 2019/2020 навчального року __________ не відвідував ЗО з 15.10.2019 по 15.11.2019; з 12.12.2019 до 11.03.2020 року. _________________, учень 9 класу, систематично пропускає уроки з 13.01.по 21.02.2020 року. _________________ не відвідує ЗО з 02.09.2019 року відповідно до Класного журналу за 8 клас 2019/2020 навчального року. В свою чергу ЗО направив листи до Кам’янського відділу поліції ГУНП в Дніпопетровській області лише 03.02.2020 року за №61; 17.02.2020 за №80; 27.02.2020 за №111 щодо систематичного пропуску уроків _____________________ та ____________________. Закладом освіти направлено повідомлення до служби у справах дітей щодо _____________ та ______________ 21.02.2020 лист №87. В книзі реєстрації вихідної документації відсутні зареєстровані листи у 2019 та 2020 роках до Департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради щодо інформування їх про здобувачів освіти, які систематично пропускають уроки. Журнал обліку дітей, які знаходяться на внутрішньошкільному обліку за рішенням Ради профілактики у ЗО, відсутній. В ЗО наявна «Мережа класів та контингент учнів СЗШ №31» на 2019/2020 та 2020/2021 н.р., яка не відображає конкретної інформації щодо збереження контингенту здобувачів освіти протягом року, а саме: не можливо простежити рух учнів протягом навчального року (вибуття-прибуття, переведення на вечірню форму навчання). У ЗО відсутня звітність щодо збереження контингенту здобувачів закладу освіти за 2019/2020 н.р., протягом літнього періоду, а саме: листи, звітність ЗО, що підтверджують інформування засновника про рух учнів по закладу освіти за 2019/2020 навчальний рік в книзі реєстрації вихідної документації не зареєстровані. В той же час у книзі вхідної документації не зареєстровано жодного листа щодо потреби в інформуванні органу управління освітою про рух учнів у 2019/2020 та 2020/2021 навчальних роках. Відповідно до наказу ЗО «Про розподіл функціональних обов’язків та посадової відповідальності між адміністративними працівниками школи на 2020/2021 навчальний рік» від 01.09.2020 № 42 од функціональні обов’язки покладаюся на посади, які відсутні у затвердженому штатному розписі на 2020/2021 навчальний рік та у тарифікаційному списку на 2020/2021 рік, що погоджені Департаментом з гуманітарних питань Кам’янської міської ради , а саме, на заступника директора з виховної роботи (____________________), яка відповідно до запису в трудовій книзі _____________ та тарифікаційного списку на 2020/2021 навчальний рік є вчителем початкових класів (запис запис в трудовій книзі № 13, від 02.09.2019 Наказ 02.09.2019 року від 68-к/тр). __________________ відповідальна за «здійснення контролю за відвідуванням учнями школи, охопленням дітей загальною середньою освітою». Відповідно до наказу ЗО від 30.08.2019 № 49 «од» « Про розподіл функціональних обов’язків та посадової відповідальності між адміністративними працівниками школи на 2019-2020 навчальний рік» повноваження щодо «здійснення контролю за відвідуванням учнями школи, охопленням загальною середньою освітою» покладені на заступника директора з навчально-виховної роботи ______________ Заклад освіти наказом від 01.09.2020 № 61 «од» «Про створення Ради профілактики правопорушень серед учнів закладу» створив Раду профілактики та затвердив План заходів щодо профілактики злочинності серед учнів СЗШ №31 на 2019/2020 навчальний рік, План роботи Ради профілактики на 2019/2020 та 2020/2021 навчальні роки. В той час Положення про раду профілактики ЗО не затверджено наказом директора ЗО, до складу Ради профілактики не залучені представники батьківської громадськості та учнівського самоврядування (Наказ ЗО від 01.09.2020 №61 «од»). Акти щодо невідвідування учнями закладу освіти без поважних причин більше 10 календарних днів у 2019/2020 та 2020/2021 навчальних роках відсутні. Протокол засідання ради профілактики правопорушень КЗ «СЗШ №31» Кам’янської міської ради у закладі наявний лише один від 14.09.2020 №1. Відповідно до Класного журналу 9 класу 2019/2020 навчального року_________________не відвідував ЗО з 15.10.2019 по 15.11.2019; з 12.12.2019 до 11.03.2020 року. Ткаченко Сергій, учень 9 класу, систематично пропускає уроки з 13.01.по 21.02.2020 року. Забилін Єгор не відвідує ЗО з 02.09.2019 року відповідно до Класного журналу за 8 клас 2019/2020 навчального року. В свою чергу ЗО направив листи до Кам’янського відділу поліції ГУНП в Дніпопетровській області лише 03.02.2020 року за №61; 17.02.2020 за №80; 27.02.2020 за №111 щодо систематичного пропуску уроків Забиліним Іваном та Забиліним Єгором. Закладом освіти направлено повідомлення до служби у справах дітей щодо Забиліна Івана та Забиліна Єгора 21.02.2020 лист №87. В книзі реєстрації вихідної документації відсутні зареєстровані листи у 2019 та 2020 роках до Департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради щодо інформування їх про здобувачів освіти, які систематично пропускають уроки. Журнал обліку дітей, які знаходяться на внутрішньошкільному обліку за рішенням Ради профілактики у ЗО, відсутній. "
Затвердженні Річні плани на 2019/2020 та 2020/2021 навчальні роки ЗО мають розбіжності з тематикою засідань педагогічних рад; не вносяться доповнення до Річних планів за результатами проведених педагогічних нарад до запланованої тематики їх засідань
"Заклад діє на підставі Статуту Комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №31 з класами вечірньої форми навчання» Кам’янської міської ради (нова редакція) (далі – ЗО) затверджений рішенням сесії міської ради від 30.09.2016 №403-10/ VІІ. Водночас в статтях Статуту не зазначено проєктну потужність та режим роботи ЗО. Відповідно до п. 10.8 Статуту у закладі діє Рада закладу, але інформація щодо діяльності Ради профілактики з правопорушень відсутня. В статтях Статуту вживається застаріла термінологія без чіткості формулювань та розмежування сфер відповідальності учасників освітнього процесу."
В «Книзі наказів руху учнів СЗШ №31 (денна форма навчання)» складені накази з руху учнів, без зазначення номеру та дати видачі довідок (підтвердження) зарахування учнів до інших закладів освіти.
Журнал реєстрації наслідків внутрішнього контролю відсутній (№ 01-08 –індекс справи – номенклатури справ затвердженої наказом ЗО від 06.12.2019 № 47 «аг»).
"Протокол спільного засідання педагогічної ради про розподіл годин варіативної складової у 2020 році відсутній. Наказ про поділ класів на підгрупи при вивченні окремих предметів у 2020 році відсутній. Штатний розпис закладу освіти на 2020/2021 навчальний рік розроблений керівником ЗО та погоджений з Департаментом з гуманітарних питань не містить в собі ставок заступника директора з виховної роботи. Кількість штатів заступника директора з навчальної роботи перевищує встановлені норми чисельності, та мають місце великі розбіжності із наказом від 01.09.2020 №42 «од» «Про розподіл функціональних обов’язків та посадової відповідальності між адміністративними працівниками школи на 2020-2021 навчальний рік», а саме: покладено повноваження заступника директора з виховної роботи на ________________(вчителя початкових класів). Тарифікаційний список ЗО погоджений головою профспілкового комітету, затверджений директором, містить протарифіковану особу, яка знаходиться у соціальній відпустці по догляду за дитиною до 3-х років (_______________.) "
Покарання: відсутні
24.07.2020 2138031 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнооб'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Мельник Людмила Михайлівна — Начальник відділу контрольно-перевірочної роботи №2 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області
Третьяк Ірина Іванівна — директор комунального закладу “Середня загальноосвітня школа № 31 з класами вечірньої форми навчання” Кам'янської міської ради
Порушення:
Не подання індивідуальних відомостей по застрахованій особі
Покарання: відсутні
28.01.2020 2041128 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
15 порушень
Предмет перевірки: Додержання (виконання) вимог законодаства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Свердликівська Ольга Вікторівна — Начальниця ВЗЗ з ПНС Кам'янського району ЦЗД ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Мацуненко Олександр Анатолійович — Головний інспектор ВЗНС Кам’янського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Верещак Владислав Олександрович — Фахівець ВЗЗ з ПНС Кам'янського району ЦЗД ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Гаврилов Сергій Віталійович — Фахівець ВЗЗ з ПНС у м. Кам'янське ЦЗД ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Шулаєва Анна Олександрівна — Фахівчиня ВЗЗ з ПНС у м. Кам'янське ЦЗД ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Умніхіна Жанна Юріївна — Завідувач господарством
Усатенко Євген Олександрович — Провідний інспектор ВЗНС Кам'янського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Дерев’яні елементи горищних покриттів будівлі (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують I групу вогнезахисної ефективності.
Встановлено грати на вікнах, де перебувають учасники навчально-виховного процесу. У разі необхідності встановлення на вікнах грат (наприклад: кабінет інформатики, інші приміщення з обладнанням, що має матеріальну цінність) не виконано їх такими, що повинні розкриватися, розсуватися або зніматися, під час перебування в цих приміщеннях людей грати не утримуються відчиненими.
В будівлі (вихід на горище з поверху) тип заповнення прорізу у протипожежній перешкоді не приведено у відповідність до вимог ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», а саме для перегородки 1-го типу, тип заповнення прорізів, не нижче 2-го типу, тобто відсутні протипожежні люки з мінімальною межею вогнестійкості - EI 30. (п. 8.6 ДБН В.1-1-7:2016)
Не забезпечено замкнення евакуаційних виходів з будівлі школи, за наявності людей у приміщеннях, лише на внутрішні запори, які відкриваються зсередини без ключа.
Не оновлено плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі. (розділу 10 ДСТУ 7313:2013).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил електропроводів виконано за допомогою скруток, а не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не укомплектовано внутрішні пожежні крани пожежним рукавами однакового з ним діаметрами та стволами, а також важелями для полегшення відкривання вентиля.
Не обладнано будівлю закладу пристроєм від прямого попадання блискавки та вторинних її проявів.
Не укомплектовано в повному обсязі будівлю школи первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками, сертифікованими в Україні).
Не забезпечено працюючий персонал засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів, в зоні ураження яких знаходиться об’єкт.
Не пофарбовано зовнішню стаціонарну пожежну драбину.
Не проведено замір опору ізоляції електричних мереж.
Не обладнано будівлю системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей. (п. 7.3 таблиці А.1 додатку А, п. 5.1 таблиці Б.1 додатку Б ДБН В.2.5-56:2014)
Не встановлено в спеціальні шафи, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для провітрювання та візуального огляду, внутрішні пожежні кран-комплекти
Не встановлено над дверима евакуаційних виходів світлові покажчики «ВИХІД».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.02.2018 393456 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: через мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність пов'язана з використанням теплової енергії
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні