Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (14)
Перевірки (1)

ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ ГАРАЖНО БУДІВЕЛЬНИЙ КООПЕРАТИВ "ПРОГРЕС"

#23494051

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.09.2019 1537911 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Кооператив "Прогрес"
03028, Київська обл., м. Київ, вул. Лисогірська, 29-А
Учасники:
Федотов Сергій Іванович — голова правління
Порушення:
з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконані не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
на території об'єкта площею понад 3 га на в'їздах (виїздах) відсутні встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під'їздів пожежних автомобілів до них.
приміщення ГБК не обладнані системами протипожежного захисту з забезпеченням віддаленого цілодобового нагляду за станом систем протипожежного захисту об’єкта відповідно до вимог п. 5.2., п. 5.8., п. 12.1.1. ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року N 444
від лісових масивів до гаражів відсутні протипожежні розриви (відстані) відповідно до вимог ДБН 360-92** "Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень".
Для розміщення первинних засобів пожежогасіння у виробничих, складських, допоміжних приміщеннях, будинках, спорудах, а також на території підприємств відсутні спеціальні пожежні щити (стенди). Пожежні щити (стенди) повинні встановлюватись на території об’єкта площею більше 200 м2 з розрахунку один щит (стенд) на 5000 м2 захищуваної площі. До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
у будинках, крім будинків V ступеня вогнестійкості, дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
не проведений замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
автомобільні дороги та проїзди для пожежних машин мають дорожнє покриття, яке непридатне для їх проїзду.
протипожежні відстані допускається захаращувати, використовуються для складування матеріалів, устаткування, стоянок транспорту.
допускається: • підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи, експлуатація їх зі знятими ковпаками (розсіювачами); • складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами; • використання побутових електронагрівальних приладів з порушенням встановлених їх виробником правил експлуатації та в місцях (приміщеннях), де їх застосування заборонено;.
технічне обслуговування частини вогнегасників не проведено відповідно до вимог Наказу Міністерства внутрішніх справ України від 15.01.2018 № 25. "Правила експлуатації та типові норми належності вогнегасників", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 р. за № 225/31677
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом