Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (2)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МАРІУПОЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ МАРІУПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ"

#23422206

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.11.2022 3157488 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МАРІУПОЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЛІЦЕЙ МАРІУПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ".
м. Маріуполь, Центральний р-н, просп. Миру, 79
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.07.2021 2869497 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: стан виконання припису про усунення порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки віід 01.08.2019 №26.
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Рябей Людмила Миколаївна — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Маріупольського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області майор служби цивільного захисту
Порушення:
Не забезпечено працюючий персонал засобами індивідуального захисту органів дихання згідно діючих нормативних актів. ("Порядок забезпечення населення і працівників формувань та спеціалізованих служб цивільного захисту засобами індивідуального захисту, приладами радіаційної та хімічної розвідки, дозиметричного і хімічного контролю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2002 року № 1200, пункт 2).
Не обладнані приміщення об’єкту системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 “Системи протипожежного захисту”, а саме: системою пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей (СО-3) - 3-го типу.
Не забезпечені сходові клітки, внутрішні відкриті сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації евакуаційним освітленням.
Не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту лінії живлення до кожного побутового кондиціонера незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
Допускається встановлення ґрат на вікнах, що не розсуваються та не знімаються на вікнах приміщень навчального закладу.
Не забезпечено освітлення зовнішніх пожежних драбин
Експлуатація вогнегасників не здійснюється згідно з вимогами норм, а саме: форма журналу обліку вогнегасників не відповідає вимогам норм. “Правила експлуатації та типові норми належності вогнегасників”, затверджені наказом МВС України від 15.01.2018 року № 25, розділ ІІІ, пункт 3, додаток № 2.
Допускається відчинення вхідних дверей навчального закладу не за напрямком виходу з будівлі закладу.
Не забезпечено будівлю адресним вказівником, встановленим на фасаді або інших місцях, освітлювальним у темний час доби
Допускається зниження рівню пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкту, а саме: люки виходів зі сходових кліток на горище не відповідають вимогам встановленим до протипожежних дверей та люків 2-го типу.
Допускається змінювання планувальних рішень всупереч нормованим вимогам, а саме: сходові клітки не відділені від коридорів поверхів стінами (з межею вогнестійкості не менше REI 120) з дверми, які повинні бути обладнані пристроями для самозачинення та ущільненнями в притулах.
Шафи внутрішнього протипожежного водогону не пристосовані для візуального огляду їх без розкриття (ПК-2, ПК-3, ПК-4, ПК-5).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом